Kinderdagverblijf

Uw kind
vrijblijvend inschrijven

Inschrijven

Kinderdagverblijf

In onze kinderdagverblijven in Den Haag, Monster en Naaldwijk staan liefdevolle medewerkers dagelijks voor uw kinderen klaar. Baby’s worden verwelkomd door onze baby-experts en voor peuters bieden we dagelijks peuteropvang op maat. Lees hieronder meer over kinderopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar.
Kinderdagverblijf (0-2 jaar) voor baby's
Wanneer uw kind naar het kinderdagverblijf (crèche) gaat, is dat een hele spannende nieuwe stap. Rustig wennen, vinden we daarom heel belangrijk. Samen bouwen we de tijd die uw kind bij ons kinderdagverblijf doorbrengt rustig op, zodat hij/zij vanuit een veilige basis straks veel vriendjes kan maken en leuke nieuwe dingen kan gaan ontdekken. Maar ook u vergeten we niet. We nemen uitgebreid de tijd om al uw vragen te beantwoorden en sturen u tussendoor regelmatig een berichtje of foto zodat u weet dat alles goed gaat. Zo weet u zeker dat uw kind in vertrouwde handen is. Welkom bij 2Samen!

Experts in babyopvang

Al vanaf babyleeftijd stimuleren wij actief de ontwikkeling van uw kind. Onze medewerkers krijgen daar zelfs speciale trainingen voor en worden begeleid door onze pedagogen en pedagogisch coaches. Dat is belangrijk want in het eerste levensjaar wordt een belangrijke basis van de ontwikkeling gelegd. Bijvoorbeeld op het gebied van taal, denken en sociale vaardigheden. We hebben daarnaast veel aandacht voor beweging en muziek. Ook lezen we dagelijks voor om de woordenschat te vergroten. Maar vooral geven we uw kind veel liefdevolle persoonlijke aandacht en zorgen ervoor dat hij /zij zich bij ons helemaal thuis voelt.

Lekker vaak naar buiten

In onze kinderopvang gaan we veel met de kinderen naar buiten. Dat doen we vanaf babyleeftijd. Vaak een frisse neus halen, is niet alleen gezond maar vooral heel leuk. Buiten valt er namelijk nog veel meer te ontdekken. Veel van onze kinderdagverblijven hebben daarvoor een speciaal ingerichte en veilig afgesloten buitenruimte.

Vrijblijvend kennismaken bij onze babyopvang?

Natuurlijk wilt u met eigen ogen zien hoe en waar we uw kind gaan opvangen. Uitgebreid kennismaken met de medewerkers en de sfeer proeven vinden we erg belangrijk. De keuze voor kinderopvang gaat in grote mate om een goed gevoel!

Zet nu de eerste stap en plan een afspraak bij de babyopvang van uw keuze. 2Samen verzorgt kinderopvang voor baby’s in Den Haag, Naaldwijk en Monster.
Ontdek welke kinderdagverblijven er in uw omgeving te vinden zijn.

Kinderdagverblijf (2-4 jaar) voor peuters
Voor kinderen van alle leeftijden zijn er in ons kinderdagverblijf steeds weer nieuwe dingen te ontdekken. Onze vaste en vertrouwde medewerkers zorgen elke dag voor een goede mix tussen rust en uitdaging. Maar bovenal zorgen we ervoor dat het uw kind aan niets ontbreekt.

Thuis in peuteropvang op maat

Al vanaf babyleeftijd stimuleren wij actief de ontwikkeling van uw kind. Op peuterleeftijd gaan we daar vol enthousiasme mee door en leggen we meer de nadruk op groei van de zelfstandigheid. Daarnaast hebben we bijvoorbeeld veel aandacht voor beweging, dans en muziek. Ook de peuters lezen we dagelijks voor om de woordenschat te vergroten. Maar vooral geven we uw kind veel liefdevolle persoonlijke aandacht en zorgen we ervoor dat hij/zij zich helemaal thuis voelt.

Lekker vaak naar buiten

Waar mogelijk leggen we mooie natuurtuinen en/of buitenruimtes aan waar kinderen heerlijk samen kunnen spelen en ontdekken. Samen tuinieren in de moestuin valt goed in de smaak. We gaan ook veel op stap buiten het kinderdagverblijf. Naar het bos, park of strand of samen boodschappen doen. Lekker picknicken of de kinderboerderij bezoeken: het kan allemaal!

Vrijblijvend kennismaken bij onze peuteropvang?

Natuurlijk wilt u met eigen ogen zien hoe en waar we uw kind gaan opvangen. Uitgebreid kennismaken met de medewerkers en de sfeer proeven vinden we erg belangrijk. De keuze voor kinderopvang gaat in grote mate om een goed gevoel!

Zet nu de eerste stap en plan een afspraak bij de peutergroep van een kinderdagverblijf van uw keuze. 2Samen verzorgt kinderopvang voor peuters in Den Haag, Naaldwijk en Monster. Ontdek welke kinderdagverblijven er in uw omgeving te vinden zijn. 

Voor peuters biedt Kinderopvang 2Samen ook peuteropvang.

Voorschoolse educatie VE
Om de ontwikkeling van kinderen extra te stimuleren werken we bij een aantal kinderdagverblijven met een erkend voorschools educatieprogramma (VE), dat wordt gesubsidieerd door de gemeente.

Gratis Voorschoolse Educatie (VE) voor Haagse kinderen met VE-indicatie

Vanaf 1 januari 2024 kunnen peuters tussen 2,5 en 4 jaar gratis voor 16 uur per week naar Voorschoolse Educatie (VE) in Den Haag. Hiervoor hebben hun ouders/verzorgers een verwijzing van het CJG (Centrum Jeugd & Gezin) nodig. Dit heet een voorschoolse indicatie of VE-indicatie. De kinderen die geboren zijn vanaf 01-01-2021 in de Haagse stadsdelen Zuidwest en Laak krijgen automatisch een VE-indicatie. Wilt u gebruik maken van deze indicatie? Bezoek dan het CJG en geef uw toestemming voor het delen van uw gegevens.

Let op: gratis VE is Den Haag is alleen voor kinderen met een VE-indicatie die geplaatst zijn op een VE-groep in de peuteropvang of kinderdagverblijf. Het heeft geen nut om andere soorten locaties te benaderen, of contact op te nemen zonder verwijzing van het CJG. Kinderen mogen naar de voorschool als ze 2,5 jaar oud zijn. U kunt uw kind natuurlijk al eerder aanmelden.

Uk & Puk

Als erkend voorschoolse educatieprogramma zetten wij Uk & Puk in. Uk & Puk is een speels programma speciaal voor kindercentra. Het legt de basis voor een succesvolle start in het basisonderwijs. Wij zetten Puk, een vriendje van de kinderen, in voor kinderen in de peutergroep, dus voor peuters van ongeveer 2,5 tot 4 jaar.

Met Puk spelen, ontdekken en bewegen de kinderen om de spraak- en taalontwikkeling, sociaal-emotionele ontwikkeling, motorische ontwikkeling en zintuigelijke ontwikkeling te stimuleren.

VE-locaties

De kinderdagverblijven, die het VE-programma elke dag aanbieden, zijn:

Onze peuteropvang locaties, die het VE-programma aanbieden, kunt u lezen bij Peuteropvang met VE-programma

Wilt u meer informatie over VE, dan kunt u meer lezen bij Pedagogische kwaliteit

Onze opvangpakketten
Welke vorm van kinderopvang u ook nodig hebt, u kunt er bij Kinderopvang 2Samen van opaan dat wij er alles aan doen om uw kind zich bij ons thuis te laten voelen. Vanuit een veilige en vertrouwde basis kan hij/zij bij ons stapje voor stapje de wereld verkennen. Onder deskundige en liefdevolle begeleiding van onze pedagogisch medewerkers.

Verschillende opvangpakketten mogelijk

Zowel in onze dagopvang als buitenschoolse opvang kunt u kiezen uit verschillende opvangpakketten met een verschillend aantal opvangweken. U betaalt dan dus alleen wat u nodig hebt. In de dagopvang bieden wij onderstaande pakketten aan:

  • kdv 52-weken-pakket (opvang gedurende het hele jaar)
  • kdv 46-weken-pakket
Vakantiedagenregeling 46-weken-pakket kdv
Kinderdagverblijf in Den Haag, Monster en Naaldwijk
Wanneer u op zoek bent naar een fijn kinderdagverblijf voor uw zoon/dochter dan kunt u terecht bij een van onze locaties in Den Haag, Monster of Naaldwijk. U bent van harte uitgenodigd voor een vrijblijvende rondleiding en een persoonlijke kennismaking. Klik en bekijk onze locaties bij u in de buurt.