jongen speelt met lego bij bso 2ontdekkers in scheveningen den haag

2Ontdekkers

Rijslag 17-21, 2587 BB Den Haag
Buurt: Rijslag | Wijk: Rijslag | Stadsdeel: Scheveningen

Telefoonnummer: 070-8200884

Openingstijden:
Na school tot 18:00 uur
Voor school van 07:30 tot 08:30 uur
Vakantiedagen van 07:30 tot 18:00 uur

Soorten opvang op deze locatie:

BSO  Kinderdagverblijf  Peuteropvang  

Over buitenschoolse opvang 2Ontdekkers

BSO 2Ontdekkers vormt samen het kinderdagverblijf, de peuteropvang en basisschool Het Volle Leven het ‘Kindcentrum De Beleving’ in een prachtig nieuw gebouw in Scheveningen. Het moderne gebouw is geheel ingericht met diverse multifunctionele ruimtes om kinderen van 0 tot 12 jaar een mooie tijd te bieden. Naast Het Volle Leven werken we nauw samen met de Vuurtorenschool.

Direct inschrijven

Bijzonder aan BSO 2Ontdekkers

Leerpleinen en doepleinen

De jongste groep van de bso zit in een grote groepsruimte waar in de ochtend de peuteropvang plaatsvindt. De andere groepen zijn gevestigd in de drie gemeenschappelijke ruimtes van het schoolgebouw. Overdag fungeren deze als leerpleinen en na schooltijd als doepleinen.

Activiteiten BSO

Onze medewerkers zijn betrokken bij het bedenken en organiseren van de activiteiten. Samen met de kinderen bedenken zij leuke activiteiten gericht op een aantal pijlers die bij kindcentrum ‘De Beleving’ horen: natuur, muziek en sport.

Prachtige tuin

De kinderen vinden het geweldig om lekker buiten te spelen in onze prachtige tuin.De activiteiten zijn afgestemd op het lesprogramma bij Het Volle Leven. Hierbij zijn kinderparticipatie en talentontwikkeling erg belangrijk.

Bijzondere workshops en vakantieprogramma

Met 2Samen KICKS beleven kinderen (mid)dagen vol leuke en leerzame spellen, workshops, ervaringen en vakantieprogramma's zoals survival- en kampdagen. Een gevarieerd en ontwikkelingsgericht programma, waar je niets extra’s voor hoeft te betalen.

Lees meer over KICKS.

Praktische informatie

Alle belangrijke informatie over buitenschoolse opvang 2Ontdekkers op een rijtje

 • Kosten kinderopvang

  Wat kost kinderopvang? Dat is afhankelijk van je inkomen en de opvangvorm die je kiest. Bekijk onze tarieflijsten en maak gebruik van onze handige rekentool, waarmee je gemakkelijk kunt uitrekenen wat kinderopvang in jouw situatie kost. Daarnaast kun je controleren of je recht hebt op kinderopvangtoeslag.

 • Openingstijden 2Ontdekkers

  Naschoolse opvang: tot 18:00 uur.

  Voorschoolse opvang: van 07:30 tot 08:30 uur.

  Tijdens vakanties: van 07:30 tot 18:00 uur.

 • Groepsindeling

  Buitenschoolse opvang 2Ontdekkers heeft vier BSO-groepen. Daarnaast zijn er twee groepen op het kinderdagverblijf en is er een peutergroep. 

 • Rondleiding inplannen bij 2Ontdekkers in Scheveningen

  We kunnen ons goed voorstellen dat je benieuwd bent naar de ruimtes, de sfeer en pedagogisch medewerkers op de locatie. Kom gerust eens langs voor een kennismaking en rondleiding. We ontvangen je graag en nemen uitgebreid de tijd om al jouw vragen te beantwoorden.

  Rondleiding inplannen

   

 • Inspectierapport en LRK-nummer

  Pedagogische kwaliteit staat bij 2Samen altijd voorop. Al onze medewerkers werken vanuit ons Pedagogisch Huis. Zo zorgen we er samen voor dat ieder kind zich gezien voelt.

  LRK-nummer: 319946575

  Inspectierapport

  Lees meer over Kinderopvang 2Samen.

Een kijkje in de opvang

Op deze locatie:

 • Grote natuurspeeltuin
 • Vlakbij duinen, strand en zee
 • Chill-out voor kinderen vanaf 8 jaar

Een dag bij de BSO

Hoe ziet een gemiddelde dag eruit op de BSO-locaties van 2Samen? Dat zie je hier. Tijden en activiteiten kunnen natuurlijk verschillen!

 • kind bij bso 2speleon in schilderswijk den haag
  07.30 uur – Voorschoolse opvang

  Als ouders vroeg moeten werken, vangen wij de kinderen voor school op. Even rustig wakker worden of spelen en daarna samen naar school. De jongste kinderen brengen we in de klas.

 • Meisje en medewerker bij bso 2Zwanen in Ypenburg Den Haag
  15:00 uur – Ophalen

  School is uit. De jongste kinderen halen we op uit de klas en de oudere kinderen komen zelfstandig naar ons toe op het plein. Zijn we compleet? Dan gaan we richting de bso!

 • meisjes eten tussendoortje bij bso 2flamingo's in westland
  15:15 uur – Tussendoortje

  We beginnen gezamenlijk met een tussendoortje. Vers fruit, groente, crackers of brood en wat drinken. We kletsen met elkaar en bespreken wat we vanmiddag gaan doen.

 • kinderen samen bij 2Giraffen bso Den Haag
  15:30 uur – Chillen of spelen!

  Bso is vrije tijd. Kinderen bepalen zelf wat ze willen doen, alleen of met elkaar. Chillen met een boek, buiten spelen, knutselen, bakken… Wij sluiten aan bij wat de kinderen interesseert.

 • Kinderen bij bso 2Spelende Beren den haag natuurwerkplaats
  15:45 uur – Activiteit

  Vandaag staat een KICKS activiteit gepland. Kinderen bepalen natuurlijk mee: graffiti spuiten, Lego bouwen, bomen klimmen, theaterles… uitdagingen en belevingen genoeg!

 • 2Burchten bso den haag jongen en medewerker
  17:00 uur – Einde dag

  Bij het ophalen maken we graag tijd om met ouders te praten over de middag. Als kinderen zelf naar huis mogen, blijven we ook graag in contact. We kijken uit naar de volgende keer.

Veelgestelde vragen

Enthousiast?

Vraag een rondleiding aan!

Rondleiding aanvragen Direct inschrijven

Heb je vragen of hulp nodig?
Onze collega's van Planning & Advies zitten voor je klaar!