schoolplein bij bso 2vriendjes in bezuidenhout den haag

2Vriendjes

Spaarwaterstraat 19, 2593 RM Den Haag
Buurt: Bezuidenhout Oost | Wijk: Bezuidenhout | Stadsdeel: Haagse Hout

Telefoonnummer: 070-3222876

Openingstijden:
Maandag tot en met vrijdag: 08:45 tot 11:45 uur

Soorten opvang op deze locatie:

Peuteropvang  Kinderdagverblijf  BSO  

Over peuteropvang (peuterspeelzaal) 2Vriendjes

Samen spelen met nieuwe vriendjes en vriendinnetjes. Zelf ontdekken wat er binnen en buiten allemaal te beleven valt. Het zijn maar een paar voorbeelden van wat peuters allemaal ervaren bij peuteropvang 2Vriendjes in het Bezuidenhout in Den Haag. Deze peuteropvang (voorheen peuterspeelzaal) is te vinden in het gebouw van de Van Hoogstraatenschool in Den Haag. Hier krijgt je kind een goede voorbereiding op de basisschool!

Direct inschrijven

Bijzonder aan 2Vriendjes

Spelenderwijs ontdekken

Bij 2Vriendjes helpen we peuters iedere dag om te ontdekken. We leren hen spelenderwijs keuzes maken, samenwerken en samen spelen. Zodat ze na hun tijd op de peuteropvang vol zelfvertrouwen binnenstappen bij de basisschool.

Heerlijk buiten spelen

Ook buiten valt er veel te doen. We hebben bijvoorbeeld een eigen speelplein, waar kinderen heerlijk kunnen spelen. Dat doen we dan ook iedere dag. Met zand en modder knutselen, lekker rondfietsen, rennen, spelen in de boot of in de zandbak.

Gezonde kinderopvang

2Samen is een officiële ‘Gezonde Kinderopvang’. We geven kinderen mee waarom een gezonde leefstijl belangrijk én leuk is. Dat doen we bij peuteropvang 2Vriendjes door middel van veel bewegen en gezonde voeding, bijvoorbeeld met heerlijk vers fruit zowel ’s ochtends als ’s middags.

Praktische informatie

Alle belangrijke informatie over peuteropvang 2Vriendjes op een rijtje.

 • Kosten kinderopvang

  Wat kost kinderopvang? Dat is afhankelijk van je inkomen en de opvangvorm die je kiest. Bekijk onze tarieflijsten en maak gebruik van onze handige rekentool, waarmee je gemakkelijk kunt uitrekenen wat kinderopvang in jouw situatie kost. Daarnaast kun je controleren of je recht hebt op kinderopvangtoeslag.

 • Openingstijden 2Vriendjes

  Maandag tot en met vrijdag: 08:45 tot 11:45 uur

 • Groepsindeling

  Peuteropvang 2Vriendjes heeft één peutergroep. Daarnaast zijn er vijf bso-groepen en vier groepen op het kinderdagverblijf. 

 • Rondleiding inplannen bij 2Vriendjes in Bezuidenhout

  We kunnen ons goed voorstellen dat je benieuwd bent naar de ruimtes, de sfeer en pedagogisch medewerkers op de locatie. Kom gerust eens langs voor een kennismaking en rondleiding. We ontvangen je graag en nemen uitgebreid de tijd om al jouw vragen te beantwoorden.

  Rondleiding inplannen

   

 • Inspectierapport en LRK-nummer

  Pedagogische kwaliteit staat bij 2Samen altijd voorop. Al onze medewerkers werken vanuit ons Pedagogisch Huis. Zo zorgen we er samen voor dat ieder kind zich gezien voelt.

  LRK-nummer: 626717504

  Inspectierapport

  Zin: Lees meer over Kinderopvang 2Samen.

Een kijkje in de opvang

Op deze locatie:

 • Veel speelvoorzieningen
 • Dagelijks programma en vrij spelen
 • Grote, lichte ruimtes

Een dag bij de peuteropvang

Hoe ziet een gemiddelde dag eruit op de peuteropvang-locaties van 2Samen? Dat zie je hier. Tijden en activiteiten kunnen natuurlijk verschillen!

 • knuffel bij peuteropvang 2acrobaten den haag
  08.30 uur – Welkom

  Fijn dat je er bent! We nemen de tijd om even te landen. Dat is soms even schakelen en daar is natuurlijk ruimte voor. Het ene kind wil eerst een knuffel, het andere gaat gelijk spelen.

 • buiten met peuters kinderopvang Den Haag
  09.00 uur – Samen starten

  We starten met elkaar, kletsen en zingen samen. We werken aan de hand van thema’s, en kijken ook naar wat de kinderen bezighoudt. Tijd om te spelen! Wij spelen mee.

 • tussendoortje eten met peuter peuteropvang den haag
  10.00 uur – Tussendoortje

  We gaan iets eten. De peuters helpen mee met de bereiding. Fruit pellen, cracker smeren, ze kunnen al veel zelf. Oók het inschenken van drinken. Een beetje morsen hoort er gewoon bij.

 • Kinderen spelen buiten bij peuteropvang den haag
  10.30 uur – Naar buiten

  We gaan naar buiten, lekker bewegen. Frisse neus halen, taarten bakken in de zandbak, rennen en fietsen. En natuurlijk natuur ontdekken: bladeren, bloemen, beestjes… reuze interessant!

 • kinderen knutselen bij peuteropvang 2acrobaten den haag
  12.00 uur – Ophalen

  Het is alweer tijd om afscheid te nemen. We vertellen je ouders wat we vandaag hebben gedaan en hoe je dit hebt ervaren. Zo kunnen jullie er samen ook nog over praten. Tot de volgende keer!

Veelgestelde vragen

 • Wat kost kinderopvang?

  Meer informatie over de kosten voor kinderopvang vind je hier.

 • Garanderen jullie een plek na mijn inschrijving?

  We doen ons uiterste best om een plek voor je te realiseren. Maar we kunnen helaas geen garantie geven dat we meteen vanaf de gewenste startdatum een plek beschikbaar hebben op jouw voorkeursdagen.

 • Heb ik recht op kinderopvangtoeslag?

  Voor informatie over kinderopvangtoeslag, klik hier. We verwijzen je ook graag naar de website van de Belastingdienst. Hier vind je altijd de meest recente gegevens.

 • Hebben jullie wachtlijsten?

  Dat hangt van de locatie af. Op de ene locatie is direct plek en is er geen sprake van een wachtlijst, op de andere niet. Wil je weten hoe dit zit op de locatie(s) van jouw voorkeur, bel ons dan gerust!

  Op locaties met een wachtlijst, zijn wij afhankelijk van opzeggingen of wijzigingen in de planning. Daarnaast spelen je gewenste startdatum, het aantal dagen dat je wilt afnemen, je voorkeursdagen en je eventuele voorrangscriterium een rol; zo hebben broers en zussen bijvoorbeeld voorrang bij 2Samen.

 • Hoe kan ik de groep van mijn kind bereiken?

  In de Ouderapp staat het telefoonnummer en e-mailadres van de locatie waar je klant bent. Je vindt deze informatie onderin bij ‘locaties’.

 • Waar vind ik informatie over kinderopvangtoeslag?

  Alle informatie over het aanvragen of wijzigen van je kinderopvangtoeslag, veranderingen in je persoonlijke situatie en eventuele invloed op je toeslag vind je op de website van de belastingdienst. Op onze website vind je hier natuurlijk ook informatie over, klik hier.

Veelgestelde vragen

Enthousiast?

Vraag een rondleiding aan!

Rondleiding aanvragen Direct inschrijven

Heb je vragen of hulp nodig?
Onze collega's van Planning & Advies zitten voor je klaar!