kinderen hebben een mooie tijd bij kinderopvang 2Samen in Monster

Een mooie tijd!
bij Kinderopvang 2Samen

Een mooie tijd. Daar kijk je op terug, die beleef je nu of daar kijk je naar uit. Het is een periode die je bijblijft, omdat er mooie vriendschappen ontstaan. Of omdat je grenzen verlegt, samen de schouders eronder zet en nieuwe ervaringen opdoet. Een tijd die je vormt, die je karakter verstevigt en die je laat zijn wie je bent.

 

Het is de hoogste tijd voor …

Het geld dat we verdienen, geven we terug. Alles investeren we in plezier, aandacht en ontwikkeling. Uiteraard zo duurzaam mogelijk. Denk hierbij aan goed geschoold personeel en vertrouwde gezichten, maar ook aan huisvesting en gezonde voeding. We werken samen met partners die dezelfde drive hebben om de wereld op de beste manier door te geven. Het draait tenslotte om jouw kind. Daar zit de echte winst.

Laten we dus snel samen aan de slag gaan. Het is de hoogste tijd voor een mooie tijd!

 

Een mooie tijd …

… is gezien worden

Een mooie tijd ontstaat alleen als er aandacht is voor jouw kind.  Daarom leren we ieder kind écht kennen. We laten kinderen ontdekken wie ze zelf zijn. Dat is de beste manier van groeien en ontwikkelen. Hiervoor duiken we zelf in de wereld van het kind.

… voor iedereen

We willen er graag zijn voor alle kinderen en hun ouders of verzorgers. We hebben dan ook vestigingen in zoveel mogelijk verschillende wijken. Bij 2Samen ben je welkom. Dat voel je, dat geeft vertrouwen.

… maak je samen

Natuurlijk is opvoeden niet altijd alleen maar ‘een mooie tijd’. Het is hard werken, groeien, fouten maken en leren. Gelukkig hoef je het als ouder niet alleen te doen. Je familie, je buurt en de school spelen allemaal een rol in de ontwikkeling van jouw kind. 2Samen snapt dat en is als partner in opvoeding dichtbij.

 

… is een steuntje in de rug

We zien het als je kind groeit en bloeit, maar ook als het even wat minder gaat. Dan zetten we flinke stappen extra. Dat is samen groeien als ‘t het hardste nodig is. We helpen. Hierbij zijn we er ook voor jou als ouder. We springen bij voor een mooie tijd.

… is kleurrijk

Letterlijk en figuurlijk. We vormen een bont gezelschap vol energie. Onze begeleiders pakken de ruimte. Eigen initiatief wordt gewaardeerd en ideeën zijn welkom. Het team is open. Iedereen voelt zich thuis bij 2Samen.

… is een rode blos van het spelen

Kortom: een rode blos van het spelen, steeds meer durven en morgen weer willen gaan. Dat is waar we het voor doen. Waarbij zowel jij als je kinderen altijd kunnen rekenen op onze hulp.