jongens op fietsjes bij bso 2vriendjes in bezuidenhout den haag

Kinderopvang in Bezuidenhout

In de wijk Bezuidenhout is je kind van harte welkom in de kinderdagopvang (KDV), peuteropvang (peuterspeelzaal) en buitenschoolse opvang (BSO) van 2Samen. De wijk Bezuidenhout heeft veel royale speelpleinen van aangrenzende scholen en in de buurt. We gaan bovendien regelmatig met de kinderen naar de bibliotheek. Alhoewel het Bezuidenhout zelf niet veel groenvoorzieningen heeft, begeef je je zo midden in de natuur met het Haagse Bos op loopafstand. We zijn dan ook geregeld in het bos te vinden.

Kinderdagverblijven in Bezuidenhout

In ons kinderdagverblijf 2Vriendjes staan betrokken en professionele pedagogisch medewerkers dagelijks voor je kind klaar. Er is extra aandacht voor gezonde voeding en natuurbeleving.

Kids-loopbrug buitenschoolse opvang 2Lakeien bso Bezuidenhout Den Haag Kinderopvang 2Samen
schoolplein bij bso 2vriendjes in bezuidenhout den haag

Buitenschoolse opvang (BSO) in Bezuidenhout

Ook voor buitenschoolse opvang in Bezuidenhout kun je 2Samen heel goed terecht bij onze bso-locaties 2Vriendjes2Lakeien en Wondersteboven (voorheen 2Ridders). Onze buitenschoolse opvang is een fijne plek na schooltijd waar kinderen onder begeleiding zelf invulling geven aan de middag en de vakantiedagen.

In ons integraal kindcentrum Wondersteboven in het Bezuidenhout bieden wij ook voorschoolse opvang vanaf 7.30 uur.

Het activiteitenprogramma KICKS biedt extra variatie, uitdaging en belevenissen.

Peuteropvang in Bezuidenhout

Bij 2Vriendjes en 2Lakeien bieden wij peuteropvang in Bezuidenhout. De peuterspeelzaal is een goede voorbereiding op de basisschool. Peuters hebben behoefte aan het ontdekken van de wereld om hen heen en krijgen daar in de peuteropvang alle ruimte voor.

Voorschoolse Educatie (VE)

Bij 2Lakeien werken we met Voorschoolse Educatie (VE). Peuters die het risico lopen om een taal- of rekenachterstand te krijgen, ontvangen een VE-indicatie. We werken dan gericht aan het inlopen van die achterstand met leuke en leerzame spelactiviteiten.

Peuters lezen buiten een boekje bij 2Hindes kinderdagverblijf in scheveningen den haag
Vriendinnen samen bso buitenschoolse opvang 2Sprinkhanen Wateringse Veld Den Haag

Samenwerking met scholen en andere organisaties in Bezuidenhout

We werken intensief samen met Van Hoogstratenschool, Nutsschool Bezuidenhout, Haagsche Schoolvereeniging International School (HSV), M.M. den Hertogschool, Liduinaschool en Nutsschool Bezuidenhout.

Heb je vragen of hulp nodig?
Onze collega's van Planning & Advies zitten voor je klaar!