Wondersteboven

Amalia van Solmsstraat 5
2595 TA Den Haag
Bezuidenhout
070-3479746

Geopend:
na school tot 18:00 uur
vakantie 7:30 tot 18:00 uur

inspectierapport

Voorschoolse opvang is mogelijk van 7:30 uur. Deze opvang vindt plaats bij 2Lakeien.

Naar locatieoverzicht

Amalia van Solmsstraat 5
2595 TA Den Haag
Bezuidenhout
070-3479746

Geopend:
na school tot 18:00 uur
vakantie 7:30 tot 18:00 uur

inspectierapport

Met deze scholen werken wij samen

  • Haagsche Schoolvereeniging International School (HSV)
  • kc Wondersteboven
  • Liduinaschool

Buitenschoolse opvang bij kc Wondersteboven

Kc Wondersteboven (voorheen 2Ridders) is een integraal kindcentrum in de wijk Bezuidenhout in Den Haag waarin onderwijs en kinderopvang samenwerken om de ontwikkeling van kinderen optimaal te stimuleren.

Wat maakt ons speciaal?

  • Kinderopvang én onderwijs in één organisatie
  • Doorgaande leerlijn
  • Groot en aantrekkelijk speelplein

Optimale samenwerking in het belang van uw kind

In kindcentrum Wondersteboven werken professionals uit het onderwijs en de kinderopvang intensief samen. We bieden zowel kinderopvang als onderwijs. We zijn één team dat alle kinderen goed kent en optimaal inspeelt op hun ontwikkeling.

Samen bieden we één doorgaande pedagogische leerlijn waarbij kinderen binnen en buiten schooltijd  hun talenten in de volle breedte kunnen ontwikkelen.

 

Ouders geven deze locatie een:

7,3

“Kinderen voelen zich er veilig en thuis.”

- Ouder, onderzoek klanttevredenheid 2021

Aantrekkelijke buitenruimte

Wondersteboven in Bezuidenhout heeft een groot en aantrekkelijk speelplein, waar kleine en grote kinderen apart van elkaar kunnen spelen. Dat zorgt ervoor dat alle kinderen na een drukke schooldag veilig kunnen spelen. Bovendien kan iedereen zijn of haar energie kwijt! Of de kinderen nu willen klimmen en klauteren op de speeltoestellen, of met elkaar een potje gaan tafeltennissen: alles kan!

Het is voor de kinderen natuurlijk ook leuk om eens in een andere omgeving buiten te spelen dan op het schoolplein bij Wondersteboven. Er zijn gelukkig een heleboel speeltuinen in Bezuidenhout, waar we vooral tijdens de vakanties en op vrije dagen heengaan. Daar is volop ruimte en kunnen de kinderen zich helemaal uitleven.

Creatief, actief en sportief met KICKS

Naast de activiteiten die we zelf aanbieden en ondernemen in de buitenschoolse opvang, maken kinderen in de buitenschoolse opvang ook gebruik van het aanbod van KICKS. De kinderen kunnen bij KICKS workshops volgen op het gebied van sport, koken, theater, muziek, schilderen, techniek en nog veel meer.

Samenwerking met 2Lakeien

Wondersteboven werkt veel samen met kindercentrum 2Lakeien, dat gevestigd is op dezelfde locatie als de Liduinaschool. Kinderen van deze school kunnen voor voorschoolse opvang terecht bij 2Lakeien.

Amalia van Solmsstraat 5
2595 TA Den Haag

Belangstelling?

Wij hopen dat u een goed beeld heeft gekregen van onze locatie. Natuurlijk kunt u ook langs komen voor een vrijblijvende rondleiding. Wanneer u uw keuze al gemaakt heeft, dan kunt u uw kind direct inschrijven.

Inschrijven

Waar is deze locatie?

  • Buurt: Bezuidenhout Oost
  • Wijk: Bezuidenhout
  • Stadsdeel: Haagse Hout