Twee kinderen spelen met elkaar op de grond. Ze kijken goed waar de blokken inpassen. Bij kdv 2Zonnetjes in de Vruchtenbuurt

2Zonnetjes

Mient 275, 2564 KM Den Haag
Buurt: Vruchtenbuurt | Wijk: Vruchtenbuurt | Stadsdeel: Segbroek

Telefoonnummer: 070-3255699 

Openingstijden:
maandag tot en met vrijdag: 07:30 tot 18:00 uur.

Soorten opvang op deze locatie:

Kinderdagverblijf  BSO  

Over kinderdagverblijf 2Zonnetjes 

2Zonnetjes is gelegen aan de Mient in de Vruchtenbuurt. Verscholen aan weerszijden van het gebouw zijn unieke buitenruimtes. Hier spelen onze kinderen dagelijks in het gras en met zand en water. Bij 2Zonnetjes mag ieder kind zichzelf zijn. De pedagogisch medewerksters zijn getraind om zoveel mogelijk nabij onze kinderen te zijn, hen te observeren en begeleiden zodat zij zich veilig genoeg voelen om dingen zelf te ontdekken en ervaren.

Direct inschrijven

Bijzonder aan 2Zonnetjes

Eigen moestuin

In het moestuintje zien kinderen hoe zaadjes uitgroeien tot een echte plant waarvan zij boontjes kunnen plukken en koken. Natuurlijk gaan wij ook naar buiten als het weer tegen zit. We zorgen voor geschikte buitenkleding, zelfs voor de allerkleinsten.

Groepsruimtes met eigen karakter

Iedere groep heeft haar eigen karakter. De ruimtes zijn met zorg ingericht door de pedagogisch medewerkers, afgestemd op de leeftijd en behoeften van onze kinderen. Er is een atelier om met een klein groepje kinderen aan de slag te gaan met verschillende materialen. Soms spelen we in een bso-lokaal of maken we gebruik van de gymzaal in basisschool De Vliermeent.

Ontdekken en ervaren

Iedere dag klimmen, klauteren, dansen, zingen, lezen, praten en lachen we vooral veel met elkaar. Er is ook ruimte om te relaxen in een gezellig kussenhoekje. Of om aan de slag te gaan met uitdagende materialen, waarbij sommige peuters al een beetje kunnen oefenen voor school.

Leuke uitstapjes

De peuters bezoeken regelmatig verzorgingshuis Houtwijk om samen met de opa’s en oma's liedjes te zingen en boekjes te lezen. Soms gaan we naar de bibliotheek of we bezoeken het milieu educatief centrum in het Zuiderpark. Hier lenen we elk seizoen natuur- en ontdekkisten.

Praktische informatie

Alle belangrijke informatie over kinderdagverblijf 2Zonnetjes op een rijtje

 • Kosten kinderopvang

  Wat kost kinderopvang? Dat is afhankelijk van je inkomen en de opvangvorm die je kiest. Bekijk onze tarieflijsten en maak gebruik van onze handige rekentool, waarmee je gemakkelijk kunt uitrekenen wat kinderopvang in jouw situatie kost. Daarnaast kun je controleren of je recht hebt op kinderopvangtoeslag.

 • Openingstijden 2Zonnetjes

  Maandag tot en met vrijdag: van 07:30 tot 18:00 uur.

 • Groepsindeling

  Kinderdagverblijf 2Zonnetjes heeft drie babygroepen en twee peutergroepen. Daarnaast zijn er vier bso-groepen.

 • Rondleiding inplannen bij 2Zonnetjes in de Vruchtenbuurt

  We kunnen ons goed voorstellen dat je benieuwd bent naar de ruimtes, de sfeer en pedagogisch medewerkers op de locatie. Kom gerust eens langs voor een kennismaking en rondleiding. We ontvangen je graag en nemen uitgebreid de tijd om al jouw vragen te beantwoorden.

  Rondleiding inplannen

   

 • Inspectierapport en LRK-nummer

  Pedagogische kwaliteit staat bij 2Samen altijd voorop. Al onze medewerkers werken vanuit ons Pedagogisch Huis. Zo zorgen we er samen voor dat ieder kind zich gezien voelt.

  LRK-nummer: 199614490

  Inspectierapport

  Lees meer over Kinderopvang 2Samen.

Een kijkje in de opvang

Op deze locatie:

 • Grote buitenruimtes met aandacht voor de natuur
 • Zelf groente verbouwen in de moestuin
 • Stadsboerderij aan de overkant

 

Een dag bij het kinderdagverblijf

Hoe ziet een gemiddelde dag eruit op de kinderdagverblijven van 2Samen? Dat zie je hier. Tijden en activiteiten kunnen natuurlijk verschillen!

 • buiten met baby's kinderopvang Den Haag Monster Naaldwijk
  07.30 uur – Welkom

  Fijn dat je er bent! Met de ouders bespreken we hoe het gaat en of er bijzonderheden zijn. Samen zwaaien we papa of mama uit. Natuurlijk helpen we ieder kind om even goed te landen.

 • eetmoment kinderdagverblijf den haag
  09.30 uur – Iets eten

  Het is tijd voor iets lekkers. Voor de jongste kinderen een fles of een fruithap. We volgen hun eigen ritme. Met de peuters gaan we gezellig samen aan tafel voor fruit of een cracker.

 • Samen lezen bij kdv 2Vliegers Monster
  10.00 uur – Spelen of activiteit

  We lezen samen een boek, zingen een liedje, gaan naar buiten of doen een thema-activiteit. We spelen in op wat de kinderen bezighoudt. We kunnen overal wat van leren!

 • lunchen bij kinderdagverblijf 2hindes in den haag
  11.30 uur – Lunchen

  Tijd voor samen lunchen! Wij zorgen voor gezond en verantwoord beleg, waar de kinderen zelf uit mogen kiezen. Natuurlijk stimuleren we zelf smeren, schenken en opruimen.

 • activiteit bij kinderdagverblijf 2hindes in belgisch park den haag
  13.00 uur – Slapen of activiteit

  De jongsten slapen de hele dag volgens hun eigen schema. Voor de peuters creëren we een slaapmoment. De opblijvers spelen binnen of buiten in onze fijn ingerichte ruimtes.

 • vers fruit peuteropvang den haag
  15.00 uur – Tussendoortje

  Even een moment tussendoor om iets te eten. Een cracker, wat fruit, tomaat of komkommer. Een mooi moment om verschillende smaken en texturen te ontdekken.

 • bloemen water geven bij kinderdagverblijf in den haag
  15.30 uur – Spelen of activiteit

  Zelf spelen in een van onze mooie hoeken of onder begeleiding iets doen wat je nog net niet zelfstandig kan. Natuurlijk is er ook tijd om even te knuffelen; gelukkig kan dát op ieder moment!

 • Kinderopvang Naaldwijk buiten spelen natuurtuin bij kdv bso peuteropvang
  17.00 – 18.00 uur – Ophalen

  Het is alweer tijd om afscheid te nemen. We vertellen je ouders wat we vandaag hebben gedaan en hoe je dit hebt ervaren. Zo kunnen jullie er samen ook nog over praten. Tot de volgende keer!

Veelgestelde vragen

 • Wat kost kinderopvang?

  Meer informatie over de kosten voor kinderopvang vind je hier.

 • Garanderen jullie een plek na mijn inschrijving?

  We doen ons uiterste best om een plek voor je te realiseren. Maar we kunnen helaas geen garantie geven dat we meteen vanaf de gewenste startdatum een plek beschikbaar hebben op jouw voorkeursdagen.

 • Heb ik recht op kinderopvangtoeslag?

  Voor informatie over kinderopvangtoeslag, klik hier. We verwijzen je ook graag naar de website van de Belastingdienst. Hier vind je altijd de meest recente gegevens.

 • Hebben jullie wachtlijsten?

  Dat hangt van de locatie af. Op de ene locatie is direct plek en is er geen sprake van een wachtlijst, op de andere niet. Wil je weten hoe dit zit op de locatie(s) van jouw voorkeur, bel ons dan gerust!

  Op locaties met een wachtlijst, zijn wij afhankelijk van opzeggingen of wijzigingen in de planning. Daarnaast spelen je gewenste startdatum, het aantal dagen dat je wilt afnemen, je voorkeursdagen en je eventuele voorrangscriterium een rol; zo hebben broers en zussen bijvoorbeeld voorrang bij 2Samen.

 • Hoe kan ik de groep van mijn kind bereiken?

  In de Ouderapp staat het telefoonnummer en e-mailadres van de locatie waar je klant bent. Je vindt deze informatie onderin bij ‘locaties’.

 • Waar vind ik informatie over kinderopvangtoeslag?

  Alle informatie over het aanvragen of wijzigen van je kinderopvangtoeslag, veranderingen in je persoonlijke situatie en eventuele invloed op je toeslag vind je op de website van de belastingdienst. Op onze website vind je hier natuurlijk ook informatie over, klik hier.

Veelgestelde vragen

Enthousiast?

Vraag een rondleiding aan!

Rondleiding aanvragen Direct inschrijven

Heb je vragen of hulp nodig?
Onze collega's van Planning & Advies zitten voor je klaar!