kinderen spelen bij peuteropvang 2vleermuizen in de vruchtenbuurt den haag

2Vleermuizen

Vlierboomstraat 366, 2564 JJ Den Haag
Buurt: Vruchtenbuurt | Wijk: Vruchtenbuurt | Stadsdeel: Segbroek

Telefoonnummer: 070-3254416

Openingstijden:
Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag: 08:30 tot 12:30 uur

Soorten opvang op deze locatie:

Peuteropvang  Kinderdagverblijf  Voorschoolse Educatie  BSO  

Over peuteropvang (peuterspeelzaal) 2Vleermuizen

2Vleermuizen is een kleine en sfeervolle locatie in de Vruchtenbuurt. Met een tussendeur is 2Vleermuizen verbonden aan De Vlierboom, een basisschool voor openbaar onderwijs. De kinderen van de peuteropvang hebben hun ‘eigen’ groepsruimte op de 1e verdieping, een stoere ruimte waar ’s middags de kinderen van de buitenschoolse opvang spelen.

Direct inschrijven

Bijzonder aan 2Vleermuizen

Voorschoolse Educatie

2Vleermuizen biedt Voorschoolse Educatie (VE) aan peuters met een VE-indicatie. Lees meer over Voorschoolse Educatie bij 2Vleermuizen

Ontdekken in de natuur

We spelen regelmatig samen met de peuters van de peutergroep buiten, in onze buitenruimte met een natuurtuin. Buiten spelen en van alles ontdekken, de natuur beleven, dát vinden we belangrijk!

Bijzondere speelhoeken

De stoere groepsruimte is ingericht met verschillende speelhoekjes, zodat elk kind op ontdekking kan gaan. De kinderen begeleiden en opvoeden doen we graag samen met de ouders.

Praktische informatie

Alle belangrijke informatie over peuteropvang 2Vleermuizen op een rijtje.

 • Kosten kinderopvang

  Over peuteropvang (peuterspeelzaal) 2Vleermuizen

  2Vleermuizen is een kleine en sfeervolle locatie in de Vruchtenbuurt. Met een tussendeur is 2Vleermuizen verbonden aan De Vlierboom, een basisschool voor openbaar onderwijs. De kinderen van de peuteropvang hebben hun ‘eigen’ groepsruimte op de 1e verdieping, een stoere ruimte waar ’s middags de kinderen van de buitenschoolse opvang spelen.

  Direct inschrijven

 • Openingstijden 2Vleermuizen

  Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 08:30 tot 12:30 uur.

 • Groepsindeling

  Peuteropvang 2Vleermuizen heeft één peutergroep. Daarnaast zijn er twee groepen op het kinderdagverblijf en twee bso-groepen.

 • Rondleiding inplannen bij 2Vleermuizen in de Vruchtenbuurt

  We kunnen ons goed voorstellen dat je benieuwd bent naar de ruimtes, de sfeer en pedagogisch medewerkers op de locatie. Kom gerust eens langs voor een kennismaking en rondleiding. We ontvangen je graag en nemen uitgebreid de tijd om al jouw vragen te beantwoorden.

  Rondleiding inplannen

   

 • Inspectierapport en LRK-nummer

  Pedagogische kwaliteit staat bij 2Samen altijd voorop. Al onze medewerkers werken vanuit ons Pedagogisch Huis. Zo zorgen we er samen voor dat ieder kind zich gezien voelt.

  LRK-nummer: 173318344

  Inspectierapport

  Lees meer over Kinderopvang 2Samen.

Een kijkje in de opvang

Op deze locatie:

 • Kleine locatie
 • Een huiselijke sfeer: licht, ruim, open 
 • Stoere ruimte: voor peuteropvang en ’s middags voor bso
 • Buitenruimte met natuurtuin

Een dag bij de peuteropvang

Hoe ziet een gemiddelde dag eruit op de peuteropvang-locaties van 2Samen? Dat zie je hier. Tijden en activiteiten kunnen natuurlijk verschillen!

 • knuffel bij peuteropvang 2acrobaten den haag
  08.30 uur – Welkom

  Fijn dat je er bent! We nemen de tijd om even te landen. Dat is soms even schakelen en daar is natuurlijk ruimte voor. Het ene kind wil eerst een knuffel, het andere gaat gelijk spelen.

 • buiten met peuters kinderopvang Den Haag
  09.00 uur – Samen starten

  We starten met elkaar, kletsen en zingen samen. We werken aan de hand van thema’s, en kijken ook naar wat de kinderen bezighoudt. Tijd om te spelen! Wij spelen mee.

 • tussendoortje eten met peuter peuteropvang den haag
  10.00 uur – Tussendoortje

  We gaan iets eten. De peuters helpen mee met de bereiding. Fruit pellen, cracker smeren, ze kunnen al veel zelf. Oók het inschenken van drinken. Een beetje morsen hoort er gewoon bij.

 • Kinderen spelen buiten bij peuteropvang den haag
  10.30 uur – Naar buiten

  We gaan naar buiten, lekker bewegen. Frisse neus halen, taarten bakken in de zandbak, rennen en fietsen. En natuurlijk natuur ontdekken: bladeren, bloemen, beestjes… reuze interessant!

 • kinderen knutselen bij peuteropvang 2acrobaten den haag
  12.00 uur – Ophalen

  Het is alweer tijd om afscheid te nemen. We vertellen je ouders wat we vandaag hebben gedaan en hoe je dit hebt ervaren. Zo kunnen jullie er samen ook nog over praten. Tot de volgende keer!

Veelgestelde vragen

 • Wat kost kinderopvang?

  Meer informatie over de kosten voor kinderopvang vind je hier.

 • Garanderen jullie een plek na mijn inschrijving?

  We doen ons uiterste best om een plek voor je te realiseren. Maar we kunnen helaas geen garantie geven dat we meteen vanaf de gewenste startdatum een plek beschikbaar hebben op jouw voorkeursdagen.

 • Heb ik recht op kinderopvangtoeslag?

  Voor informatie over kinderopvangtoeslag, klik hier. We verwijzen je ook graag naar de website van de Belastingdienst. Hier vind je altijd de meest recente gegevens.

 • Hebben jullie wachtlijsten?

  Dat hangt van de locatie af. Op de ene locatie is direct plek en is er geen sprake van een wachtlijst, op de andere niet. Wil je weten hoe dit zit op de locatie(s) van jouw voorkeur, bel ons dan gerust!

  Op locaties met een wachtlijst, zijn wij afhankelijk van opzeggingen of wijzigingen in de planning. Daarnaast spelen je gewenste startdatum, het aantal dagen dat je wilt afnemen, je voorkeursdagen en je eventuele voorrangscriterium een rol; zo hebben broers en zussen bijvoorbeeld voorrang bij 2Samen.

 • Hoe kan ik de groep van mijn kind bereiken?

  In de Ouderapp staat het telefoonnummer en e-mailadres van de locatie waar je klant bent. Je vindt deze informatie onderin bij ‘locaties’.

 • Waar vind ik informatie over kinderopvangtoeslag?

  Alle informatie over het aanvragen of wijzigen van je kinderopvangtoeslag, veranderingen in je persoonlijke situatie en eventuele invloed op je toeslag vind je op de website van de belastingdienst. Op onze website vind je hier natuurlijk ook informatie over, klik hier.

Veelgestelde vragen

Enthousiast?

Vraag een rondleiding aan!

Rondleiding aanvragen Direct inschrijven

Heb je vragen of hulp nodig?
Onze collega's van Planning & Advies zitten voor je klaar!