kind op skateboard bij peuteropvang 2piraten in het statenkwartier den haag

2Piraten

Prins Mauritslaan 10, 2582 LR Den Haag
Buurt: Kortenbos |
Wijk: Centrum | Stadsdeel: Centrum

Telefoonnummer: 070-3585363

Openingstijden:
Van 08:30 tot 12:00 uur

Soorten opvang op deze locatie: 

Peuteropvang  Kinderdagverblijf  BSO  

Over peuteropvang (peuterspeelzaal) 2Piraten

Peuteropvang 2Piraten heeft een lichte, ruime groep in het prachtige nieuwe gebouw bij de Duinoordschool in het Statenkwartier in Den Haag. De peuters hebben hier een hele fijne plek met een warme en comfortabele inrichting. Ons professionele en zorgzame team zet zich in voor een uitdagend en geruststellend programma om de ontwikkeling van jonge kinderen te stimuleren.

Direct inschrijven

Bijzonder aan 2Piraten

Goede voorbereiding op de basisschool

Bij peuteropvang 2Piraten krijgt jouw kind een goede voorbereiding op de basisschool. Kinderen leren bijvoorbeeld hoe het is om in een groep te functioneren, samen te spelen en dingen te delen. In de speelgroep gebruiken we thema’s die verband houden met verschillende activiteiten.

Lekker naar buiten

We spelen veel buiten. Bijvoorbeeld in de grote buitenspeelplaats met verschillende speelelementen. De kinderen vinden het heerlijk om hier te spelen en te ontdekken. Ook maken we uitstapjes naar het bos, strand, de speeltuin, kinderboerderij en bibliotheek.

Gezonde kinderopvang

2Samen is een officiële ‘Gezonde Kinderopvang’. We geven kinderen mee waarom een gezonde leefstijl belangrijk én leuk is. Dat doen we bij peuteropvang 2Piraten door middel van veel bewegen en gezonde voeding, bijvoorbeeld met heerlijk vers fruit zowel ’s ochtends als ’s middags.

Bijzondere workshops voor peuters

Met 2Samen KICKS beleven de peuters dagen vol leuke en leerzame spellen, workshops en ervaringen. Een gevarieerd en ontwikkelingsgericht programma, waar je niets extra’s voor hoeft te betalen.

Lees meer over KICKS.

Praktische informatie

Alle belangrijke informatie over peuteropvang 2Piraten op een rijtje.

 • Kosten kinderopvang

  Wat kost kinderopvang? Dat is afhankelijk van je inkomen en de opvangvorm die je kiest. Bekijk onze tarieflijsten en maak gebruik van onze handige rekentool, waarmee je gemakkelijk kunt uitrekenen wat kinderopvang in jouw situatie kost. Daarnaast kun je controleren of je recht hebt op kinderopvangtoeslag.

 • Openingstijden 2Piraten

  Van 08:30 uur tot 12:00 uur.

 • Groepsindeling

  Peuteropvang 2Piraten heeft twee peutergroepen. Daarnaast zijn er twee groepen op het kinderdagverblijf en vier bso-groepen. 

 • Rondleiding inplannen bij 2Piraten in het Statenkwartier

  We kunnen ons goed voorstellen dat je benieuwd bent naar de ruimtes, de sfeer en pedagogisch medewerkers op de locatie. Kom gerust eens langs voor een kennismaking en rondleiding. We ontvangen je graag en nemen uitgebreid de tijd om al jouw vragen te beantwoorden.

  Rondleiding inplannen

   

 • Inspectierapport en LRK-nummer

  Pedagogische kwaliteit staat bij 2Samen altijd voorop. Al onze medewerkers werken vanuit ons Pedagogisch Huis. Zo zorgen we er samen voor dat ieder kind zich gezien voelt.

  LRK-nummer: 270300259

  Inspectierapport

  Lees meer over Kinderopvang 2Samen.

Een kijkje in de opvang

Op deze locatie:

 • Mooi speelplein met natuurgedeelte
 • Geheel vernieuwde groepsruimte
 • Speelhoeken en keuken

Een dag bij de peuteropvang

Hoe ziet een gemiddelde dag eruit op de peuteropvang-locaties van 2Samen? Dat zie je hier. Tijden en activiteiten kunnen natuurlijk verschillen!

 • knuffel bij peuteropvang 2acrobaten den haag
  08.30 uur – Welkom

  Fijn dat je er bent! We nemen de tijd om even te landen. Dat is soms even schakelen en daar is natuurlijk ruimte voor. Het ene kind wil eerst een knuffel, het andere gaat gelijk spelen.

 • buiten met peuters kinderopvang Den Haag
  09.00 uur – Samen starten

  We starten met elkaar, kletsen en zingen samen. We werken aan de hand van thema’s, en kijken ook naar wat de kinderen bezighoudt. Tijd om te spelen! Wij spelen mee.

 • tussendoortje eten met peuter peuteropvang den haag
  10.00 uur – Tussendoortje

  We gaan iets eten. De peuters helpen mee met de bereiding. Fruit pellen, cracker smeren, ze kunnen al veel zelf. Oók het inschenken van drinken. Een beetje morsen hoort er gewoon bij.

 • Kinderen spelen buiten bij peuteropvang den haag
  10.30 uur – Naar buiten

  We gaan naar buiten, lekker bewegen. Frisse neus halen, taarten bakken in de zandbak, rennen en fietsen. En natuurlijk natuur ontdekken: bladeren, bloemen, beestjes… reuze interessant!

 • kinderen knutselen bij peuteropvang 2acrobaten den haag
  12.00 uur – Ophalen

  Het is alweer tijd om afscheid te nemen. We vertellen je ouders wat we vandaag hebben gedaan en hoe je dit hebt ervaren. Zo kunnen jullie er samen ook nog over praten. Tot de volgende keer!

Veelgestelde vragen

 • Wat kost kinderopvang?

  Meer informatie over de kosten voor kinderopvang vind je hier.

 • Garanderen jullie een plek na mijn inschrijving?

  We doen ons uiterste best om een plek voor je te realiseren. Maar we kunnen helaas geen garantie geven dat we meteen vanaf de gewenste startdatum een plek beschikbaar hebben op jouw voorkeursdagen.

 • Heb ik recht op kinderopvangtoeslag?

  Voor informatie over kinderopvangtoeslag, klik hier. We verwijzen je ook graag naar de website van de Belastingdienst. Hier vind je altijd de meest recente gegevens.

 • Hebben jullie wachtlijsten?

  Dat hangt van de locatie af. Op de ene locatie is direct plek en is er geen sprake van een wachtlijst, op de andere niet. Wil je weten hoe dit zit op de locatie(s) van jouw voorkeur, bel ons dan gerust!

  Op locaties met een wachtlijst, zijn wij afhankelijk van opzeggingen of wijzigingen in de planning. Daarnaast spelen je gewenste startdatum, het aantal dagen dat je wilt afnemen, je voorkeursdagen en je eventuele voorrangscriterium een rol; zo hebben broers en zussen bijvoorbeeld voorrang bij 2Samen.

 • Hoe kan ik de groep van mijn kind bereiken?

  In de Ouderapp staat het telefoonnummer en e-mailadres van de locatie waar je klant bent. Je vindt deze informatie onderin bij ‘locaties’.

 • Waar vind ik informatie over kinderopvangtoeslag?

  Alle informatie over het aanvragen of wijzigen van je kinderopvangtoeslag, veranderingen in je persoonlijke situatie en eventuele invloed op je toeslag vind je op de website van de belastingdienst. Op onze website vind je hier natuurlijk ook informatie over, klik hier.

Veelgestelde vragen

Enthousiast?

Vraag een rondleiding aan!

Rondleiding aanvragen Direct inschrijven

Heb je vragen of hulp nodig?
Onze collega's van Planning & Advies zitten voor je klaar!