2Olifanten

Loevesteinlaan 11
2533 AE Den Haag
070-2205263

Geopend:
maandag t/m vrijdag
07:30 tot 18:00 uur

inspectierapport

Voorheen
Kinderdagverblijf
Mama’s Kindje

Naar locatieoverzicht

Loevesteinlaan 11
2533 AE Den Haag
070-2205263

Geopend:
maandag t/m vrijdag
07:30 tot 18:00 uur

inspectierapport

Kinderdagverblijf 2Olifanten

Kinderdagverblijf 2Olifanten (voorheen kdv Mama’s Kindje) is gelegen aan de Loevesteinlaan in de Haagse wijk Morgenstond. Het is een klein kinderdagverblijf (crèche) voor kinderen van 0 tot 4 jaar. De kinderen worden opgevangen in een babygroep (0-2 jaar) en een peutergroep (2-4 jaar).

Wat maakt ons speciaal?

  • Kleinschalig en familiaire sfeer
  • Multicultureel kindercentrum
  • Veel persoonlijke aandacht
  • Dichtbij Zuiderpark
  • Warme maaltijden

Ons pand ligt aan de Loevesteinlaan en dichtbij het Zuiderpark, wat veel gelegenheid biedt om met de kinderen naar buiten te gaan. Ook de kinderboerderij is op loopafstand. Dit is niet alleen een heerlijke omgeving om vrij te bewegen, te spelen en te ontdekken, maar levert ook ‘speel’materiaal op om op de groep mee verder te gaan. Zo halen we de natuur naar binnen en maken we voor kinderen de verbinding tussen de binnenwereld en de buitenwereld.

Babygroep

In de babygroep van onze kinderopvang volgen wij voor de allerkleinsten zoveel als mogelijk het ritme dat zij van thuis gewend zijn en werken we gericht aan de ontwikkeling van bijvoorbeeld taal en de motoriek.

Peutergroep

In de peutergroep doen we activiteiten waarmee we kinderen spelenderwijs voorbereiden op de basisschool. Met de oudere kinderen doen we 3+ activiteiten. Deze activiteiten zijn speciaal voor de grotere kinderen en zijn net iets uitdagender dan de gewone groepsactiviteiten.

Werken met thema’s

Bij kinderdagverblijf 2Olifanten werken we met thema’s. Dat betekent dat we in de babygroep en de peutergroep steeds een aantal weken activiteiten doen rond hetzelfde thema. We lezen boekjes, zingen liedjes, doen spelletjes en activiteiten en maken van alles in dit thema. Ook in de aankleding van de groepsruimte is het thema zichtbaar. Kinderen mogen van thuis boekjes of speeltjes meebrengen die passen in het thema.

Buiten spelen en bewegen

Wij vinden buitenspelen in de kinderopvang erg belangrijk. Daarom gaan we elke dag met de kinderen naar buiten. Kinderdagverblijf 2Olifanten beschikt over een buitenspeelplaats waar kinderen heerlijk kunnen spelen. Ook is er ruimte om te fietsen. We hebben een zandbak en met mooi weer wordt er met water gespeeld. Voor de allerkleinsten is er een afgebakende speelruimte waar zij kunnen rollen, kruipen en stapje voor stapje kunnen ontdekken.

Korting uurprijs 2Samen

Klanten van 2Olifanten profiteren van een korting op de uurprijs van 2Samen. Informeer naar de mogelijkheden.

Kinderopvang in Morgenstond

Voor een kinderdagverblijf (kinderoppas/kinderdagopvang/crèche) in Morgenstond bent u bij 2Olifanten aan het juiste adres. U hebt de zekerheid van de grootste professionele kinderopvang in Den Haag én de gezelligheid en kleinschaligheid van een kleine kinderopvang met twee groepen én vaste pedagogisch medewerkers.

2Olifanten was tot 1-1-2023 kinderdagverblijf Mama’s Kindje en zit nog steeds aan de Loevesteinlaan 11 in Morgenstond.

Loevesteinlaan 11
2533 AE Den Haag

Belangstelling?

Wij hopen dat u een goed beeld heeft gekregen van onze locatie. Natuurlijk kunt u ook langs komen voor een vrijblijvende rondleiding. Wanneer u uw keuze al gemaakt heeft, dan kunt u uw kind direct inschrijven.

Inschrijven

Waar is deze locatie?

  • Buurt: Morgenstond Oost
  • Wijk: Morgenstond
  • Stadsdeel: Escamp