jongetje met bellenblaas bij kinderdagverblijf 2olifanten in morgenstond den haag

Kinderopvang in Morgenstond

In het hart van de Haagse wijk Morgenstond bieden wij kinderopvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar op drie locaties. Morgenstond is een groene wijk vlak naast het Zuiderpark.

Kinderdagverblijf in Morgenstond, Den Haag

Kinderdagverblijf 2Wasberen aan de Orveltestraat en 2Olifanten aan de Loevesteinlaan bieden kinderopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Baby’s en peuters hebben beiden een eigen vertrouwde groep met leeftijdsgenootjes. Een vast team met pedagogisch medewerkers verwelkomt de kinderen dagelijks met veel zorg en liefde.

knuffel bij peuteropvang 2acrobaten den haag
Peuter bij Peuteropvang 2Acrobaten in Morgenstond kleurt een tekening en lacht voluit.

Buitenschoolse opvang (BSO) in Morgenstond, Den Haag

Op loopafstand van kinderdagverblijf 2Wasberen is buitenschoolse opvang 2Acrobaten te vinden. De BSO is gevestigd in Nutsschool Morgenstond aan de Zweeloostraat. Standaard onderdeel van het programma van de BSO zijn de activiteiten van KICKS, dit biedt kinderen de vrije keuze uit extra variatie, uitdaging en belevenissen.

Peuteropvang in Morgenstond, Den Haag

Peuteropvang 2Acrobaten vind je op loopafstand van kinderdagverblijf 2Wasberen. Samen bieden wij kinderopvang voor kinderen van 0 tot 13 in de wijk Morgenstond. We hechten daarbij waarde aan een hoge ouderbetrokkenheid. De peuteropvang is gevestigd in Nutsschool Morgenstond aan de Zweeloostraat. 2Acrobaten werkt het met het  programma Voorschoolse Educatie (VE) Uk en Puk. De peutergroep en het voorschools programma is speciaal voor kinderen van 2,5 tot 4 jaar. Zij worden een aantal ochtenden of middagen per week verwelkomd in een vertrouwde groep.

medewerker met kinderen bij peuteropvang 2acrobaten in morgenstond den haag
Voorschoolse educatie kind

Voorschoolse Educatie in Morgenstond, Den Haag

Onze locaties 2Acrobaten en 2Wasberen bieden Voorschoolse Educatie (VE). Met VE maakt een kind een betere start in het basisonderwijs en pakken we achterstanden aan. Bijvoorbeeld door spelenderwijs Nederlandse woordjes te leren en te oefenen met cijfers. Je kind leert hoe het is om in een groep te functioneren en samen te spelen en te delen. Op de voorschool werken we veel met thema’s met verschillende activiteiten in hetzelfde thema. Knutselen, voorlezen, liedjes en dansjes bijvoorbeeld. 

Lees meer over Voorschoolse Educatie bij 2Samen

Heb je vragen of hulp nodig?
Onze collega's van Planning & Advies zitten voor je klaar!