Baby bij kdv 2Wasberen in Morgenstond op de grond met verschillende ballen

2Wasberen

Orveltestraat 35, 2545 KG Den Haag
Buurt: Morgenstond West | Wijk: Morgenstond | Stadsdeel: Escamp

Telefoonnummer: 070-3290359

Openingstijden:
maandag tot en met vrijdag: 07:30 tot 18:00 uur

Soorten opvang op deze locatie:

Kinderdagverblijf  Voorschoolse Educatie  

Over kinderdagverblijf 2Wasberen

Kinderdagverblijf 2Wasberen is gelegen in het hart van de Haagse wijk Morgenstond. Met ons fijne team van pedagogisch medewerkers verwelkomen we dagelijks kinderen van nul tot vier jaar. De kinderen worden opgevangen in een van onze vier groepen. We bieden Voorschoolse Educatie (VE) en werken met het programma Uk & Puk aan een brede ontwikkeling voor peuters.

Direct inschrijven

Bijzonder aan 2Wasberen

Net als thuis

In onze babygroep volgen wij zoveel mogelijk het ritme dat de kinderen van thuis gewend zijn. Met de kinderen die eraan toe zijn, volgen we net als bij de peutergroepen het dagritme. Zo worden de kinderen langzaamaan voorbereid op de doorstroom naar de peutergroep.

Kennismaken met de natuur

In een kas op onze speelplaats laten we de kinderen kennismaken met de natuur. Hoe groeien en smaken de wortels? Afhankelijk van het weer en de tijd, steken we de handen uit de mouwen.

Ruimte om te spelen

De groepsruimtes en speelhoeken bieden mogelijkheid tot vrij spel en gerichte activiteiten. 2Wasberen beschikt over een ruim buitenterrein waar peuters en baby’s elk een eigen speelterrein hebben. Zo is er rust en uitdaging voor kinderen van alle leeftijden.

Bijzondere thema's

Er wordt gedurende het jaar met verschillende thema’s gewerkt, waarin ontwikkelgebieden aan bod komen. We bezoeken soms de bibliotheek om een boekje te halen over een nieuw thema. Of we bezoeken eens het nabijgelegen Theater Dakota voor een peutervoorstelling.

Praktische informatie

Alle belangrijke informatie over kinderdagverblijf 2Wasberen op een rijtje

 • Kosten kinderopvang

  Wat kost kinderopvang? Dat is afhankelijk van je inkomen en de opvangvorm die je kiest. Bekijk onze tarieflijsten en maak gebruik van onze handige rekentool, waarmee je gemakkelijk kunt uitrekenen wat kinderopvang in jouw situatie kost. Daarnaast kun je controleren of je recht hebt op kinderopvangtoeslag.

 • Openingstijden 2Wasberen

  Maandag tot en met vrijdag: van 07:30 tot 18:00 uur.

 • Groepsindeling

  Kinderdagverblijf 2Wasberen heeft een speciale babygroep, peuters worden verwelkomd in een peutergroep. Daarnaast zijn er twee verticale groepen (één voor 0 tot 4-jarigen en één voor 1 tot 4- jarigen).

 • Rondleiding inplannen bij 2Wasberen in Morgenstond

  We kunnen ons goed voorstellen dat je benieuwd bent naar de ruimtes, de sfeer en pedagogisch medewerkers op de locatie. Kom gerust eens langs voor een kennismaking en rondleiding. We ontvangen je graag en nemen uitgebreid de tijd om al jouw vragen te beantwoorden.

  Rondleiding inplannen

   

 • Inspectierapport en LRK-nummer

  Pedagogische kwaliteit staat bij 2Samen altijd voorop. Al onze medewerkers werken vanuit ons Pedagogisch Huis. Zo zorgen we er samen voor dat ieder kind zich gezien voelt.

  LRK-nummer: 139026137

  Inspectierapport

  Lees meer over Kinderopvang 2Samen.

Een kijkje in de opvang

Op deze locatie:

 • Rustige ligging in de wijk Morgenstond
 • Aandacht voor thema’s en natuuractiviteiten
 • Grote buitenspeelruimte

 

Een dag bij het kinderdagverblijf

Hoe ziet een gemiddelde dag eruit op de kinderdagverblijven van 2Samen? Dat zie je hier. Tijden en activiteiten kunnen natuurlijk verschillen!

 • buiten met baby's kinderopvang Den Haag Monster Naaldwijk
  07.30 uur – Welkom

  Fijn dat je er bent! Met de ouders bespreken we hoe het gaat en of er bijzonderheden zijn. Samen zwaaien we papa of mama uit. Natuurlijk helpen we ieder kind om even goed te landen.

 • eetmoment kinderdagverblijf den haag
  09.30 uur – Iets eten

  Het is tijd voor iets lekkers. Voor de jongste kinderen een fles of een fruithap. We volgen hun eigen ritme. Met de peuters gaan we gezellig samen aan tafel voor fruit of een cracker.

 • Samen lezen bij kdv 2Vliegers Monster
  10.00 uur – Spelen of activiteit

  We lezen samen een boek, zingen een liedje, gaan naar buiten of doen een thema-activiteit. We spelen in op wat de kinderen bezighoudt. We kunnen overal wat van leren!

 • lunchen bij kinderdagverblijf 2hindes in den haag
  11.30 uur – Lunchen

  Tijd voor samen lunchen! Wij zorgen voor gezond en verantwoord beleg, waar de kinderen zelf uit mogen kiezen. Natuurlijk stimuleren we zelf smeren, schenken en opruimen.

 • activiteit bij kinderdagverblijf 2hindes in belgisch park den haag
  13.00 uur – Slapen of activiteit

  De jongsten slapen de hele dag volgens hun eigen schema. Voor de peuters creëren we een slaapmoment. De opblijvers spelen binnen of buiten in onze fijn ingerichte ruimtes.

 • vers fruit peuteropvang den haag
  15.00 uur – Tussendoortje

  Even een moment tussendoor om iets te eten. Een cracker, wat fruit, tomaat of komkommer. Een mooi moment om verschillende smaken en texturen te ontdekken.

 • bloemen water geven bij kinderdagverblijf in den haag
  15.30 uur – Spelen of activiteit

  Zelf spelen in een van onze mooie hoeken of onder begeleiding iets doen wat je nog net niet zelfstandig kan. Natuurlijk is er ook tijd om even te knuffelen; gelukkig kan dát op ieder moment!

 • Kinderopvang Naaldwijk buiten spelen natuurtuin bij kdv bso peuteropvang
  17.00 – 18.00 uur – Ophalen

  Het is alweer tijd om afscheid te nemen. We vertellen je ouders wat we vandaag hebben gedaan en hoe je dit hebt ervaren. Zo kunnen jullie er samen ook nog over praten. Tot de volgende keer!

Veelgestelde vragen

Enthousiast?

Vraag een rondleiding aan!

Rondleiding aanvragen Direct inschrijven

Heb je vragen of hulp nodig?
Onze collega's van Planning & Advies zitten voor je klaar!