Peuter bij Peuteropvang 2Acrobaten in Morgenstond maakt een puzzel

2Acrobaten

Zweeloostraat 61, 2545 VC Den Haag
Buurt: Morgenstond-West | Wijk: Morgenstond | Stadsdeel: Escamp

Telefoonnummer: 070-3595146

Openingstijden:
Ochtendgroep: 08:30 tot 11:30 uur, 08:30 tot 12:30 uur (woe)
Middaggroep: 12:00 tot 15:00 uur, 13.00 tot 17.00 uur (woe)

Soorten opvang op deze locatie:

Peuteropvang  BSO  Voorschoolse Educatie  

Over peuteropvang (peuterspeelzaal) 2Acrobaten

Peuteropvang 2Acrobaten is een heerlijke plek voor peuters in de Nutsschool Morgenstond, gelegen in de groene wijk Morgenstond. Hier krijgen kinderen van 2,5 tot 4 jaar een goede voorbereiding op de basisschool. Samen met de Nutsschool Morgenstond zorgen we ervoor dat er een doorgaande lijn is naar de kleuterklas. Peuters maken op een spelende en liefdevolle wijze alvast kennis met het ritme van de school en het samen spelen en delen met andere kinderen. Uiteraard zijn kinderen die straks naar een andere basisschool gaan ook van harte welkom.

Direct inschrijven

Bijzonder aan 2Acrobaten

Voorschoolse Educatie

2Acrobaten biedt Voorschoolse Educatie (VE) aan peuters met een VE-indicatie. Lees meer over Voorschoolse Educatie bij 2Acrobaten.

Tijd om te ontdekken

Bij 2Acrobaten krijgen kinderen alle tijd en ruimte om de wereld om hen heen te ontdekken! De groepsruimtes hebben een gezellige en warme sfeer. Er is een themahoek, bouwhoek, autohoek en leeshoek. Ook is er een huishoek en een winkeltje.

Gezonde kinderopvang

2Samen is een officiële ‘Gezonde Kinderopvang’. We geven de kinderen mee waarom een gezonde leefstijl belangrijk en leuk is. Dit doen we bij 2Acrobaten door middel van veel bewegen en gezonde voeding, bijvoorbeeld met heerlijk vers fruit!

Ouderbetrokkenheid

Wij vinden ouderbetrokkenheid heel belangrijk. Ouders nemen regelmatig deel aan activiteiten, die wij organiseren tijdens themabijeenkomsten. Zo kunnen ouders ook thuis de ontwikkeling van hun kind stimuleren en weten wat er speelt in de peuteropvang.

Praktische informatie

Alle belangrijke informatie over peuteropvang 2Acrobaten op een rijtje.

 • Kosten kinderopvang

  Wat kost kinderopvang? Dat is afhankelijk van je inkomen en de opvangvorm die je kiest. Bekijk onze tarieflijsten en maak gebruik van onze handige rekentool, waarmee je gemakkelijk kunt uitrekenen wat kinderopvang in jouw situatie kost. Daarnaast kun je controleren of je recht hebt op kinderopvangtoeslag.

 • Openingstijden 2Acrobaten

  Ochtendgroep:
  08:30 tot 11:30 uur
  08:30 tot 12:30 uur (op woensdagen)

  Middaggroep:
  12:00 tot 15:00 uur
  13.00 tot 17.00 uur (op woensdagen)

 • Groepsindeling

  Peuteropvang 2Acrobaten heeft een ochtendgroep en een middaggroep. Daarnaast is er een bso-groep.

 • Rondleiding inplannen bij 2Acrobaten in Morgenstond

  We kunnen ons goed voorstellen dat je benieuwd bent naar de ruimtes, de sfeer en pedagogisch medewerkers op de locatie. Kom gerust eens langs voor een kennismaking en rondleiding. We ontvangen je graag en nemen uitgebreid de tijd om al jouw vragen te beantwoorden.

  Rondleiding inplannen

   

 • Inspectierapport en LRK-nummer

  Pedagogische kwaliteit staat bij 2Samen altijd voorop. Al onze medewerkers werken vanuit ons Pedagogisch Huis. Zo zorgen we er samen voor dat ieder kind zich gezien voelt.

  LRK-nummer: 197731223

  Inspectierapport

  Lees meer over Kinderopvang 2Samen.

Een kijkje in de opvang

Op deze locatie:

 • Mooie grote speelvide
 • Huishoek
 • Winkeltje 
 • Verkleedhoek

Een dag bij de peuteropvang

Hoe ziet een gemiddelde dag eruit op de peuteropvang-locaties van 2Samen? Dat zie je hier. Tijden en activiteiten kunnen natuurlijk verschillen!

 • knuffel bij peuteropvang 2acrobaten den haag
  08.30 uur – Welkom

  Fijn dat je er bent! We nemen de tijd om even te landen. Dat is soms even schakelen en daar is natuurlijk ruimte voor. Het ene kind wil eerst een knuffel, het andere gaat gelijk spelen.

 • buiten met peuters kinderopvang Den Haag
  09.00 uur – Samen starten

  We starten met elkaar, kletsen en zingen samen. We werken aan de hand van thema’s, en kijken ook naar wat de kinderen bezighoudt. Tijd om te spelen! Wij spelen mee.

 • tussendoortje eten met peuter peuteropvang den haag
  10.00 uur – Tussendoortje

  We gaan iets eten. De peuters helpen mee met de bereiding. Fruit pellen, cracker smeren, ze kunnen al veel zelf. Oók het inschenken van drinken. Een beetje morsen hoort er gewoon bij.

 • Kinderen spelen buiten bij peuteropvang den haag
  10.30 uur – Naar buiten

  We gaan naar buiten, lekker bewegen. Frisse neus halen, taarten bakken in de zandbak, rennen en fietsen. En natuurlijk natuur ontdekken: bladeren, bloemen, beestjes… reuze interessant!

 • kinderen knutselen bij peuteropvang 2acrobaten den haag
  12.00 uur – Ophalen

  Het is alweer tijd om afscheid te nemen. We vertellen je ouders wat we vandaag hebben gedaan en hoe je dit hebt ervaren. Zo kunnen jullie er samen ook nog over praten. Tot de volgende keer!

Veelgestelde vragen

 • Wat kost kinderopvang?

  Meer informatie over de kosten voor kinderopvang vind je hier.

 • Garanderen jullie een plek na mijn inschrijving?

  We doen ons uiterste best om een plek voor je te realiseren. Maar we kunnen helaas geen garantie geven dat we meteen vanaf de gewenste startdatum een plek beschikbaar hebben op jouw voorkeursdagen.

 • Heb ik recht op kinderopvangtoeslag?

  Voor informatie over kinderopvangtoeslag, klik hier. We verwijzen je ook graag naar de website van de Belastingdienst. Hier vind je altijd de meest recente gegevens.

 • Hebben jullie wachtlijsten?

  Dat hangt van de locatie af. Op de ene locatie is direct plek en is er geen sprake van een wachtlijst, op de andere niet. Wil je weten hoe dit zit op de locatie(s) van jouw voorkeur, bel ons dan gerust!

  Op locaties met een wachtlijst, zijn wij afhankelijk van opzeggingen of wijzigingen in de planning. Daarnaast spelen je gewenste startdatum, het aantal dagen dat je wilt afnemen, je voorkeursdagen en je eventuele voorrangscriterium een rol; zo hebben broers en zussen bijvoorbeeld voorrang bij 2Samen.

 • Hoe kan ik de groep van mijn kind bereiken?

  In de Ouderapp staat het telefoonnummer en e-mailadres van de locatie waar je klant bent. Je vindt deze informatie onderin bij ‘locaties’.

 • Waar vind ik informatie over kinderopvangtoeslag?

  Alle informatie over het aanvragen of wijzigen van je kinderopvangtoeslag, veranderingen in je persoonlijke situatie en eventuele invloed op je toeslag vind je op de website van de belastingdienst. Op onze website vind je hier natuurlijk ook informatie over, klik hier.

Veelgestelde vragen

Enthousiast?

Vraag een rondleiding aan!

Rondleiding aanvragen Direct inschrijven

Heb je vragen of hulp nodig?
Onze collega's van Planning & Advies zitten voor je klaar!