2Diamanten

Diamanthorst 181
2592 GD Den Haag
070-8209968

Geopend:
maandag t/m vrijdag
07:30 tot 18:00 uur

inspectierapport

Vanaf 1-1-2024 bieden wij ook VE

Naar locatieoverzicht

Diamanthorst 181
2592 GD Den Haag
070-8209968

Geopend:
maandag t/m vrijdag
07:30 tot 18:00 uur

inspectierapport

Deze locatie biedt ook: Buitenschoolse opvang

Kinderdagverblijf bij 2Diamanten

2Diamanten (voorheen 2Vlinders) is een gezellig kinderdagverblijf in Mariahoeve in Den Haag. Bij ons kiest u voor kleinschaligheid. We hebben twee groepen. Daardoor kunnen we ieder kind veel persoonlijke aandacht geven.

Vanaf 1 januari 2024 bieden wij ook Voorschoolse Educatie (VE). 

 

 

Wat maakt ons speciaal?

  • Vanwege kleine groepen veel persoonlijke aandacht
  • Eigen speelterrein
  • Ontwikkelingsgericht activiteitenaanbod
  • Spontane uitstapjes
  • Voorschoolse Educatie (VE-programma)

Knusse en kleinschalige kinderopvang

U bent van harte welkom in ons gezellige kinderdagverblijf 2Diamanten in Mariahoeve (Den Haag). Baby’s en peuters ontdekken bij ons de wereld om hen heen in de knusse speel- en ontdekhoeken. Omdat we twee groepen hebben, kennen onze medewerkers uw kind goed. Ze weten dus ook precies wat hij of zij nodig heeft. Zo dagen ze uw kind iedere dag op speelse wijze uit om zich te ontwikkelen. Daarbij gaan ze mee met de ontdekkingsreis die uw kind zelf maakt. Iedere dag opnieuw! Ook hebben we een ruim aanbod van spel- en ontwikkelactiviteiten.

 

Ouders geven deze locatie een:

8,7

“Hele fijne plek voor mijn kind, met hele lieve pedagogische medewerkers”

- Ouder, onderzoek klanttevredenheid 2021

Voorschoolse educatie (VE)

Sommige peuters hebben net iets meer tijd en aandacht nodig. Zij hebben recht op extra gratis uren spelen en leren. Deze peuters ontvangen van het Centrum Jeugd en Gezin (CJG) een VE-indicatie. VE staat voor voorschoolse educatie en is voor peuters vanaf 2,5 tot 4 jaar.

Per 2024 bieden wij een groep voor kinderen met VE-indicatie. Hier hebben wij extra veel aandacht voor de ontwikkeling van spraak en taal, sociaal-emotionele ontwikkeling, motorische ontwikkeling en zintuigelijke ontwikkeling.

Buitenspelen

De kinderen spelen vaak lekker buiten op ons eigen speelterrein. Ze kunnen zo hun energie kwijt en krijgen veel frisse lucht. We vinden het belangrijk dat onze peuters veel beweging krijgen en hun mogelijkheden goed leren kennen. Daarom zijn onze activiteiten ontwikkelingsgericht en besteden we veel aandacht aan sport en spel. Bovendien gaan we met de peuters regelmatig op stap. Lekker naar de kinderboerderij, de bibliotheek of het Haagse Bos: mooie avonturen, allemaal in de buurt in Mariahoeve.

Diamanthorst 181
2592 GD Den Haag

Belangstelling?

Wij hopen dat u een goed beeld heeft gekregen van onze locatie. Natuurlijk kunt u ook langs komen voor een vrijblijvende rondleiding. Wanneer u uw keuze al gemaakt heeft, dan kunt u uw kind direct inschrijven.

Inschrijven

Waar is deze locatie?

  • Buurt: Burgen en Horsten
  • Wijk: Mariahoeve en Marlot
  • Stadsdeel: Haagse Hout