2Diamanten

Diamanthorst 181
2592 GD Den Haag
070-8209968

Geopend:
maandag t/m vrijdag
07:30 tot 18:00 uur

inspectierapport

Warm en prettig kinderdagverblijf, waar uw kind zich spelenderwijs kan ontwikkelen.

Naar locatieoverzicht

Diamanthorst 181
2592 GD Den Haag
070-8209968

Geopend:
maandag t/m vrijdag
07:30 tot 18:00 uur

inspectierapport

Deze locatie biedt ook: Buitenschoolse opvang

Kinderdagverblijf bij 2Diamanten

2Diamanten (voorheen 2Vlinders) is een gezellig kinderdagverblijf in Mariahoeve in Den Haag. Bij ons kiest u voor kleinschaligheid. We hebben twee groepen. Daardoor kunnen we ieder kind veel persoonlijke aandacht geven.

Wat maakt ons speciaal?

  • Vanwege kleine groepen veel persoonlijke aandacht
  • Eigen speelterrein
  • Ontwikkelingsgericht activiteitenaanbod
  • Spontane uitstapjes

Knusse en kleinschalige kinderopvang

Lekker spelen met ons uitgebreide aanbod van spel- en ontwikkelactiviteiten. Of even rustig bijkomen in de eigen slaapkamer van de groep. Dat kan bij ons gezellige kinderdagverblijf 2Diamanten in Mariahoeve (Den Haag). Baby’s en peuters ontdekken de wereld om hen heen in de knusse speel- en ontdekhoeken. Omdat we twee groepen hebben, kennen onze medewerkers uw kind goed. Ze weten dus ook precies wat hij of zij nodig heeft. Zo dagen ze uw kind iedere dag op speelse wijze uit om zich te ontwikkelen. Daarbij gaan ze mee met de ontdekkingsreis die uw kind zelf maakt. Iedere dag opnieuw!

Ouders geven deze locatie een:

8,7

“Hele fijne plek voor mijn kind, met hele lieve pedagogische medewerkers”

- Ouder, onderzoek klanttevredenheid 2021

Buitenspelen

Naast een eigen slaapkamer, hebben beide groepen een eigen buitenruimte. De kinderen spelen vaak lekker buiten op ons eigen speelterrein. Ze kunnen zo hun energie kwijt en krijgen veel frisse lucht. We vinden het belangrijk dat onze peuters veel beweging krijgen en hun mogelijkheden goed leren kennen. Daarom zijn onze activiteiten ontwikkelingsgericht en besteden we veel aandacht aan sport en spel. Bovendien gaan we met de peuters regelmatig op stap. Lekker naar de kinderboerderij, de bibliotheek of het Haagse Bos: mooie avonturen, allemaal in de buurt in Mariahoeve.

Diamanthorst 181
2592 GD Den Haag

Belangstelling?

Wij hopen dat u een goed beeld heeft gekregen van onze locatie. Natuurlijk kunt u ook langs komen voor een vrijblijvende rondleiding. Wanneer u uw keuze al gemaakt heeft, dan kunt u uw kind direct inschrijven.

Inschrijven

Waar is deze locatie?

  • Buurt: Burgen en Horsten
  • Wijk: Mariahoeve en Marlot
  • Stadsdeel: Haagse Hout