speeltoestel bij bso 2diamanten in mariahoeve den haag

Kinderopvang in Mariahoeve en Marlot

Mariahoeve is een ruim opgezette woonwijk met veel groen in parken en plantsoenen. Marlot is een ruim opgezette, groene woon- en villawijk. Beide wijken liggen op loopafstand van het Haagse bos en parkbos Marlot, waar je heerlijk kunt wandelen en spelen. Zo is er in het Haagse bos een nieuwe natuurspeeltuin met houten figuren. Ook park Clingendael ligt dichtbij. In Mariahoeve en Marlot bieden we kinderopvang voor baby’s, peuters en schoolgaande kinderen.

Kinderdagverblijf in Mariahoeve en Marlot

2Diamanten is ons gezellige kinderdagverblijf in Mariahoeve. Hier kies je voor kleinschaligheid. Met twee groepen kan het team van vaste en enthousiaste pedagogisch medewerkers je kind veel persoonlijke aandacht geven. Kinderen kunnen lekker spelen met het uitgebreide aanbod van activiteiten of even rustig bijkomen. Omdat de medewerkers de kinderen goed kennen, weten zij precies wat je kind nodig heeft. Kinderen ontwikkelen zich hier op de beste manier, voelen zich helemaal thuis en hebben vooral veel plezier.

pedagogisch medewerker praat met kinderen bij kinderdagverblijf 2diamanten in mariahoeve
kinderen spelen bij bso 2Diamanten in mariahoeve den haag

Buitenschoolse opvang (BSO) in Mariahoeve en Marlot

De kinderen van buitenschoolse opvang 2Diamanten gaan zo veel mogelijk naar buiten. Daar is namelijk veel meer te beleven dan binnen! We gaan naar het naastgelegen park de Horst of spelen op het schoolplein van De Diamant. Daarnaast maken we uitstapjes naar de kinderboerderij of de bibliotheek. Als de kinderen niet lekker buiten zijn, zijn ze misschien wel in de gymzaal of in het muziek-/technieklokaal te vinden. Er wordt regelmatig samen muziek gemaakt.

Kinderen zijn voor en na school ook welkom bij 2Leeuweriken in Mariahoeve. In de heerlijke en afgesloten buitenruimte kunnen de kinderen volop buitenspelen en hebben we alle ruimte voor bijzondere activiteiten. De groene omgeving leent zich perfect voor natuurbeleving. We maken ook met veel plezier gebruik van de sportvelden.

Onze activiteitenaanbieder KICKS zorgt bovendien voor toffe workshops en vakantiedagen vol leuke dingen.

kindje met puk bij voorschoolse educatie 2onder elkaar in spoorwijk den haag

Voorschoolse Educatie (VE) in Mariahoeve en Marlot

VE heet ook wel voorschool en is voor kinderen een geweldige kans. Net zoals de kinderdagopvang en reguliere peuteropvang, maakt VE de stap naar het basisonderwijs gemakkelijker. Met het grote voordeel dat we nóg meer inzetten op het wegwerken van achterstanden. Bijvoorbeeld door spelenderwijs Nederlandse woordjes te leren en te oefenen met cijfers.

Lees meer over Voorschoolse Educatie bij 2Samen

Samenwerking met scholen in Mariahoeve en Marlot

2Diamanten is onderdeel van Diamant Onderwijs en Kinderopvang en heeft een brede samenwerking met de school, BSO en JongLeren.

2Leeuweriken bevindt zich in kindcentrum de Leeuwerikhoeve in Mariahoeve.

buiten op avontuur bij kinderdagverblijf 2diamanten in mariahoeve den haag

Heb je vragen of hulp nodig?
Onze collega's van Planning & Advies zitten voor je klaar!