medewerker leest voor aan kinderen bij kinderdagverblijf 2kabouters in het zeeheldenkwartier den haag

2Kabouters

Van de Spiegelstraat 23, 2518 ES Den Haag
Buurt: Zeeheldenkwartier | Wijk: Zeeheldenkwartier | Stadsdeel: Centrum

Telefoonnummer: 070-3647288

Openingstijden:
Maandag tot en met vrijdag: 07:30 tot 18:30 uur

Soorten opvang op deze locatie:

 

Kinderdagverblijf  BSO  

Over kinderdagverblijf 2Kabouters

In een prachtig nieuw gebouw in het Zeeheldenkwartier ligt ons fijne kinderdagverblijf 2Kabouters met een babygroep en een peutergroep. Kinderen worden ontvangen in een groepsruimte met leeftijdsgenootjes. Daar bieden we rust en geborgenheid voor de allerkleinsten. Gedurende het jaar werken we met verschillende thema’s, zoals lente of voertuigen.

Direct inschrijven

Bijzonder aan 2Kabouters

Ruimte om te ontdekken

Onze indeling met verschillende speelhoeken biedt kinderen de ruimte om te spelen en te ontdekken. We lezen graag voor in onze speciale voorleeshoek. Ook hebben we een bouwhoek en een huishoek ingericht.

Lekker naar buiten

De baby’s en peuters hebben een aansluitende buitenruimte. De kleinsten kunnen hier rustig een frisse neus halen. De grotere kinderen ontdekken in de uitdagende speeltuin met veel plezier de wereld om hen heen. Daar staat onze zandbak, spelen we met de fietsjes en verzorgen we ons moestuintje.

Warme maaltijden

Lekker en gezond eten vinden we bij 2Samen en bij 2Kabouters heel belangrijk. Daarom bieden we de kinderen van 0-4 een paar keer per week een warme maaltijd aan tijdens de lunch. Heerlijk, gezond en voedzaam!

Prachtige nieuwbouw

Op 2 september 2019 zijn we samen met basisschool CBS De Spiegel verhuisd naar een schitterende nieuwbouwlocatie. Hier kunnen de kinderen iedere dag veilig naar buiten.

Praktische informatie

Alle belangrijke informatie over kinderdagverblijf 2Kabouters op een rijtje

 • Kosten kinderopvang

  Wat kost kinderopvang? Dat is afhankelijk van je inkomen en de opvangvorm die je kiest. Bekijk onze tarieflijsten en maak gebruik van onze handige rekentool, waarmee je gemakkelijk kunt uitrekenen wat kinderopvang in jouw situatie kost. Daarnaast kun je controleren of je recht hebt op kinderopvangtoeslag.

 • Openingstijden 2Kabouters

  Maandag tot en met vrijdag: van 07:30 tot 18:30 uur.

 • Groepsindeling

  Kinderdagverblijf 2BKabouters heeft een babygroep en een peutergroep. Daarnaast zijn er twee bso-groepen.

 • Rondleiding inplannen bij 2Kabouters

  We kunnen ons goed voorstellen dat je benieuwd bent naar de ruimtes, de sfeer en pedagogisch medewerkers op de locatie. Kom gerust eens langs voor een kennismaking en rondleiding. We ontvangen je graag en nemen uitgebreid de tijd om al jouw vragen te beantwoorden.

  Rondleiding inplannen

   

 • Inspectierapport en LRK-nummer

  Pedagogische kwaliteit staat bij 2Samen altijd voorop. Al onze medewerkers werken vanuit ons Pedagogisch Huis. Zo zorgen we er samen voor dat ieder kind zich gezien voelt.

  LRK-nummer: 220995503

  Inspectierapport

  Lees meer over Kinderopvang 2Samen.

Een kijkje in de opvang

Op deze locatie:

 • Leuke uitstapjes op loopafstand
 • Prachtige nieuwbouw
 • Uitdagende speeltuin met moestuin en fruitbomen
 • Verkeersplein
 • Zandbak en waterspel

Een dag bij het kinderdagverblijf

Hoe ziet een gemiddelde dag eruit op de kinderdagverblijven van 2Samen? Dat zie je hier. Tijden en activiteiten kunnen natuurlijk verschillen!

 • buiten met baby's kinderopvang Den Haag Monster Naaldwijk
  07.30 uur – Welkom

  Fijn dat je er bent! Met de ouders bespreken we hoe het gaat en of er bijzonderheden zijn. Samen zwaaien we papa of mama uit. Natuurlijk helpen we ieder kind om even goed te landen.

 • eetmoment kinderdagverblijf den haag
  09.30 uur – Iets eten

  Het is tijd voor iets lekkers. Voor de jongste kinderen een fles of een fruithap. We volgen hun eigen ritme. Met de peuters gaan we gezellig samen aan tafel voor fruit of een cracker.

 • Samen lezen bij kdv 2Vliegers Monster
  10.00 uur – Spelen of activiteit

  We lezen samen een boek, zingen een liedje, gaan naar buiten of doen een thema-activiteit. We spelen in op wat de kinderen bezighoudt. We kunnen overal wat van leren!

 • lunchen bij kinderdagverblijf 2hindes in den haag
  11.30 uur – Lunchen

  Tijd voor samen lunchen! Wij zorgen voor gezond en verantwoord beleg, waar de kinderen zelf uit mogen kiezen. Natuurlijk stimuleren we zelf smeren, schenken en opruimen.

 • activiteit bij kinderdagverblijf 2hindes in belgisch park den haag
  13.00 uur – Slapen of activiteit

  De jongsten slapen de hele dag volgens hun eigen schema. Voor de peuters creëren we een slaapmoment. De opblijvers spelen binnen of buiten in onze fijn ingerichte ruimtes.

 • vers fruit peuteropvang den haag
  15.00 uur – Tussendoortje

  Even een moment tussendoor om iets te eten. Een cracker, wat fruit, tomaat of komkommer. Een mooi moment om verschillende smaken en texturen te ontdekken.

 • bloemen water geven bij kinderdagverblijf in den haag
  15.30 uur – Spelen of activiteit

  Zelf spelen in een van onze mooie hoeken of onder begeleiding iets doen wat je nog net niet zelfstandig kan. Natuurlijk is er ook tijd om even te knuffelen; gelukkig kan dát op ieder moment!

 • Kinderopvang Naaldwijk buiten spelen natuurtuin bij kdv bso peuteropvang
  17.00 – 18.00 uur – Ophalen

  Het is alweer tijd om afscheid te nemen. We vertellen je ouders wat we vandaag hebben gedaan en hoe je dit hebt ervaren. Zo kunnen jullie er samen ook nog over praten. Tot de volgende keer!

Veelgestelde vragen

 • Wat kost kinderopvang?

  Meer informatie over de kosten voor kinderopvang vind je hier.

 • Garanderen jullie een plek na mijn inschrijving?

  We doen ons uiterste best om een plek voor je te realiseren. Maar we kunnen helaas geen garantie geven dat we meteen vanaf de gewenste startdatum een plek beschikbaar hebben op jouw voorkeursdagen.

 • Heb ik recht op kinderopvangtoeslag?

  Voor informatie over kinderopvangtoeslag, klik hier. We verwijzen je ook graag naar de website van de Belastingdienst. Hier vind je altijd de meest recente gegevens.

 • Hebben jullie wachtlijsten?

  Dat hangt van de locatie af. Op de ene locatie is direct plek en is er geen sprake van een wachtlijst, op de andere niet. Wil je weten hoe dit zit op de locatie(s) van jouw voorkeur, bel ons dan gerust!

  Op locaties met een wachtlijst, zijn wij afhankelijk van opzeggingen of wijzigingen in de planning. Daarnaast spelen je gewenste startdatum, het aantal dagen dat je wilt afnemen, je voorkeursdagen en je eventuele voorrangscriterium een rol; zo hebben broers en zussen bijvoorbeeld voorrang bij 2Samen.

 • Hoe kan ik de groep van mijn kind bereiken?

  In de Ouderapp staat het telefoonnummer en e-mailadres van de locatie waar je klant bent. Je vindt deze informatie onderin bij ‘locaties’.

 • Waar vind ik informatie over kinderopvangtoeslag?

  Alle informatie over het aanvragen of wijzigen van je kinderopvangtoeslag, veranderingen in je persoonlijke situatie en eventuele invloed op je toeslag vind je op de website van de belastingdienst. Op onze website vind je hier natuurlijk ook informatie over, klik hier.

Veelgestelde vragen

Enthousiast?

Vraag een rondleiding aan!

Rondleiding aanvragen Direct inschrijven

Heb je vragen of hulp nodig?
Onze collega's van Planning & Advies zitten voor je klaar!