kinderen maken puzzel bij kinderdagverblijf 2kabouters in het zeeheldenkwartier den haag

Kinderopvang in Den Haag Zeeheldenkwartier

Het Zeeheldenkwartier is een levendige wijk op wandelafstand van het centrum, vol met gezellige straten, leuke winkels en talloze eetgelegenheden. Onze kinderopvanglocatie in het Zeeheldenkwartier maakt graag gebruik van de verborgen Zeeheldentuin, of gaat met de kinderen naar het nabijgelegen bos, park of de Zandvlakte.

Kinderdagverblijf in het Zeeheldenkwartier

In ons kinderdagverblijf 2Kabouters staat een vast team van enthousiaste pedagogisch medewerkers iedere dag voor uw kinderen klaar. Dit jaar verhuizen we samen met basisschool De Spiegel naar een schitterende nieuwbouwlocatie aan de Van de Spiegelstraat. In de mooie nieuwe natuurtuin kunnen kinderen straks heerlijk en veilig naar buiten.
Kinderdagverblijven Den Haag Zeeheldenkwartier

medewerker leest voor aan kinderen bij kinderdagverblijf 2kabouters in het zeeheldenkwartier den haag
medewerker leest voor bij kinderdagverblijf 2kabouters in het zeeheldenkwartier den haag

Buitenschoolse opvang (BSO) in het Zeeheldenkwartier

Bij buitenschoolse opvang 2Kabouters kunnen kinderen na schooltijd onder andere lekker sporten, spelen of relaxen. Kinderen mogen hier zelf zoveel mogelijk bepalen welke activiteiten ze met elkaar gaan doen. Met het activiteitenprogramma van KICKS volgen kinderen daarnaast leuke workshops zoals breakdance, judo, dans of kunst.
Buitenschoolse opvang Den Haag Zeeheldenkwartier

Samenwerking met scholen

We hebben een sterk samenwerkingsverband met buurtinitiatieven en basisschool De Spiegel. Later dit jaar komen wij samen in onze prachtige nieuwbouw.

Lees meer over onze samenwerkingen.

spelletjes bij bso 2kabouters in het zeeheldenkwartier den haag

Heb je vragen of hulp nodig?
Onze collega's van Planning & Advies zitten voor je klaar!