2Walvissen

Vrederustlaan 180
2543 SW Den Haag
070-8200990

Geopend:
ma, di, do, vrij
woe bij voldoende interesse
08:00 tot 17:00 uur

 

inspectierapport

Nog plek voor kinderen zonder specialistische (medische) zorgvraag!

Naar locatieoverzicht

Vrederustlaan 180
2543 SW Den Haag
070-8200990

Geopend:
ma, di, do, vrij
woe bij voldoende interesse
08:00 tot 17:00 uur

 

inspectierapport

Kinderdagverblijf 2Walvissen

Kinderdagverblijf 2Walvissen is gevestigd op de begane grond van Basalt Revalidatiecentrum aan de Vrederustlaan. Het is een ‘bijzonder gewoon’ centrum waar kinderen met een aanvullende zorgvraag óók van harte welkom zijn, net zo goed als kinderen die dat niet hebben.

2Samen werkt hier samen met Kombino, specialist in het bieden van medische en verpleegkundige zorg in de kinderopvang. Zo bieden we pedagogische én medische expertise.

Neem vrijblijvend contact met ons op. Samen met de specialistisch verpleegkundige van Kombino zal de Unitmanager of pedagoog van 2Samen met u in gesprek gaan om te kijken wat de mogelijkheden voor opvang van uw kind bij 2Walvissen zijn.

 

Wat maakt ons speciaal?

  • Ook voor kinderen met extra (medische) zorgvraag
  • Unieke samenwerking tussen Basalt, Kombino en 2Samen
  • Pedagogische en verpleegkundige zorg

Samen opgroeien

Het kinderdagverblijf heeft plaats voor maximaal 13 kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar.

Een belangrijk doel van 2Walvissen is dat we kinderen met én zonder medische problematiek met elkaar willen laten opgroeien, zo leren kinderen rekening met elkaar te houden, elkaar te ondersteunen en kunnen ze zich aan elkaar optrekken. Het dagritme en de activiteiten bij 2Walvissen zijn vergelijkbaar met alle locaties van 2Samen. Een bijzondere maar ook gewone kinderopvanglocatie dus!

Is uw kind onder behandeling bij Basalt of maakt u een aantal dagdelen gebruik van de therapeutische peutergroep van Basalt? Is het soms lastig om therapie en behandeling te combineren met uw dagelijkse bezigheden? Mogelijk biedt 2Walvissen een oplossing.

Vredelustlaan 180
2543SW Den Haag

Belangstelling?

Wij hopen dat u een goed beeld heeft gekregen van onze locatie. Natuurlijk kunt u ook langs komen voor een vrijblijvende rondleiding. Wanneer u uw keuze al gemaakt heeft, dan kunt u uw kind direct inschrijven.

Inschrijven

Waar is deze locatie?

  • Buurt: Zijden, Steden en Zichten
  • Wijk: Bouwlust en Vrederust
  • Stadsdeel: Escamp