Kind in klimrek bij bso 2Maatjes in Bouwlust Den Haag

Kinderopvang in Bouwlust en Vrederust

In de wijk Bouwlust en Vrederust (Escamp) kun je onze buitenschoolse opvang 2Maatjes vinden op de Eindstede 4. En hier is in 2024 de nieuwe kinderdagverblijf 2Walvissen geopend in revalidatiecentrum Basalt voor kinderen met en zonder zorgvraag.

Kinderdagverblijf in Bouwlust en Vrederust, Den Haag

Kinderdagverblijf 2Walvissen is gevestigd op de begane grond van Basalt Revalidatiecentrum in Bouwlust en Vrederust. Het is een ‘bijzonder gewoon’ centrum waar kinderen met een aanvullende zorgvraag óók van harte welkom zijn, net zo goed als kinderen die dat niet hebben.

Een baby en een peuter kijken naar en spelen met elkaar. Hun moeders kijken toe.

Buitenschoolse opvang (BSO) in Bouwlust en Vrederust, Den Haag

2Maatjes is een sfeervolle, multiculturele buitenschoolse opvang in de Prof. Mr. A. Anemaschool. De kinderen kunnen naast de eigen groepsruimte na school ook gebruikmaken van de grote, afgesloten buitenspeelplaats en de gymzaal. Ook met minder goed weer hebben we daardoor alle ruimte voor leuke activiteiten.

We vinden kinderparticipatie belangrijk. Kinderen betrekken we dan ook actief bij het bedenken van het activiteitenaanbod. Hierdoor voelen kinderen zich gehoord en zijn ze betrokken bij de groep.

Standaard onderdeel van het programma van de bso zijn de activiteiten van KICKS, dit biedt kinderen de vrije keuze uit extra variatie, uitdaging en belevenissen.

kinderen op paaltjes bij bso 2Maatjes in Bouwlust Den Haag
kinderen doen kaartspel bij bso 2Maatjes in Bouwlust Den Haag

Samenwerking in de wijk

Buitenschoolse opvang 2Maatjes werkt nauw samen met de Prof. Mr. A. Anemaschool.

Lees meer over onze samenwerkingen.

Heb je vragen of hulp nodig?
Onze collega's van Planning & Advies zitten voor je klaar!