kinderen op glijbaan bij kinderdagverblijf 2lepelaars in de vogelwijk den haag

2Lepelaars

Haviklaan 2, 2566 XG Den Haag
Buurt: Vogelwijk | Wijk: Vogelwijk | Stadsdeel: Segbroek

Telefoonnummer: 070-3924070

Openingstijden:
maandag tot en met vrijdag 07:30 tot 18:00 uur

Soorten opvang op deze locatie:

Kinderdagverblijf  BSO  

Over kinderdagverblijf 2Lepelaars

2Lepelaars is een sfeervol kinderdagverblijf in een prachtig gerenoveerde kleuterschool in de Vogelwijk. We hebben een fijne natuurtuin waarin kinderen samen of alleen op ontdekking kunnen gaan en kunnen genieten van het buiten zijn. We vinden buiten spelen belangrijk en gaan er daarom zo vaak mogelijk met de kinderen op uit.

Direct inschrijven

Bijzonder aan 2Lepelaars

Mooie buitenruimte

De natuurtuin heeft een speelheuvel met glijbaan waar alle kinderen van 0 tot 4 jaar veilig kunnen spelen.Er is een ruime zandbak waarin kinderen hun fantasie de vrije loop kunnen laten. Met mooi weer spelen ze met water.

Beschermde omgeving

De groepen bevinden zich op de begane grond. Ze zijn aan elkaar geschakeld met glazen schuifdeuren. Elke groep beschikt verder over een keukentje en een eigen slaapkamer. Daarnaast is er een afgeschermde speelvlonder voor de baby’s. 

Spelenderwijs ontdekken

We kijken en luisteren naar kinderen om van daaruit te bepalen welke activiteiten we aanbieden. Wat kan een kind en wat is zijn belangstelling? Met de oudste peuters doen we 3+ activiteiten. We maken gebruik van diverse materialen gericht op ervaring en beleving.

Uitdaging voor peuters

De peuters spelen op de eerste etage in twee groepen. De kinderen kunnen zich terugtrekken in diverse speelhoeken zoals een huis-, een bouw- en een autohoek. Elke peutergroep heeft een eigen slaapkamer.

Praktische informatie

Alle belangrijke informatie over kinderdagverblijf 2Lepelaars op een rijtje

 • Kosten kinderopvang

  Wat kost kinderopvang? Dat is afhankelijk van je inkomen en de opvangvorm die je kiest. Bekijk onze tarieflijsten en maak gebruik van onze handige rekentool, waarmee je gemakkelijk kunt uitrekenen wat kinderopvang in jouw situatie kost. Daarnaast kun je controleren of je recht hebt op kinderopvangtoeslag.

 • Openingstijden 2Lepelaars

  Maandag tot en met vrijdag: van 07:30 tot 18:30 uur.

 • Groepsindeling

  Kinderdagverblijf 2Lepelaars heeft twee babygroepen, twee peutergroepen en één verticale groep voor kinderen van 0 tot 4 jaar.

 • Rondleiding inplannen bij 2Lepelaars in de Vogelwijk

  We kunnen ons goed voorstellen dat je benieuwd bent naar de ruimtes, de sfeer en pedagogisch medewerkers op de locatie. Kom gerust eens langs voor een kennismaking en rondleiding. We ontvangen je graag en nemen uitgebreid de tijd om al jouw vragen te beantwoorden.

  Rondleiding inplannen

   

 • Inspectierapport en LRK-nummer

  Pedagogische kwaliteit staat bij 2Samen altijd voorop. Al onze medewerkers werken vanuit ons Pedagogisch Huis. Zo zorgen we er samen voor dat ieder kind zich gezien voelt.

  LRK-nummer: 179908194

  Inspectierapport

  Lees meer over Kinderopvang 2Samen.

Een kijkje in de opvang

Op deze locatie:

 • Sfeervol pand met jaren 30 details en een natuurtuin
 • Veilige en uitdagende omgeving

 

Een dag bij het kinderdagverblijf

Hoe ziet een gemiddelde dag eruit op de kinderdagverblijven van 2Samen? Dat zie je hier. Tijden en activiteiten kunnen natuurlijk verschillen!

 • buiten met baby's kinderopvang Den Haag Monster Naaldwijk
  07.30 uur – Welkom

  Fijn dat je er bent! Met de ouders bespreken we hoe het gaat en of er bijzonderheden zijn. Samen zwaaien we papa of mama uit. Natuurlijk helpen we ieder kind om even goed te landen.

 • eetmoment kinderdagverblijf den haag
  09.30 uur – Iets eten

  Het is tijd voor iets lekkers. Voor de jongste kinderen een fles of een fruithap. We volgen hun eigen ritme. Met de peuters gaan we gezellig samen aan tafel voor fruit of een cracker.

 • Samen lezen bij kdv 2Vliegers Monster
  10.00 uur – Spelen of activiteit

  We lezen samen een boek, zingen een liedje, gaan naar buiten of doen een thema-activiteit. We spelen in op wat de kinderen bezighoudt. We kunnen overal wat van leren!

 • lunchen bij kinderdagverblijf 2hindes in den haag
  11.30 uur – Lunchen

  Tijd voor samen lunchen! Wij zorgen voor gezond en verantwoord beleg, waar de kinderen zelf uit mogen kiezen. Natuurlijk stimuleren we zelf smeren, schenken en opruimen.

 • activiteit bij kinderdagverblijf 2hindes in belgisch park den haag
  13.00 uur – Slapen of activiteit

  De jongsten slapen de hele dag volgens hun eigen schema. Voor de peuters creëren we een slaapmoment. De opblijvers spelen binnen of buiten in onze fijn ingerichte ruimtes.

 • vers fruit peuteropvang den haag
  15.00 uur – Tussendoortje

  Even een moment tussendoor om iets te eten. Een cracker, wat fruit, tomaat of komkommer. Een mooi moment om verschillende smaken en texturen te ontdekken.

 • bloemen water geven bij kinderdagverblijf in den haag
  15.30 uur – Spelen of activiteit

  Zelf spelen in een van onze mooie hoeken of onder begeleiding iets doen wat je nog net niet zelfstandig kan. Natuurlijk is er ook tijd om even te knuffelen; gelukkig kan dát op ieder moment!

 • Kinderopvang Naaldwijk buiten spelen natuurtuin bij kdv bso peuteropvang
  17.00 – 18.00 uur – Ophalen

  Het is alweer tijd om afscheid te nemen. We vertellen je ouders wat we vandaag hebben gedaan en hoe je dit hebt ervaren. Zo kunnen jullie er samen ook nog over praten. Tot de volgende keer!

Veelgestelde vragen

 • Wat kost kinderopvang?

  Meer informatie over de kosten voor kinderopvang vind je hier.

 • Garanderen jullie een plek na mijn inschrijving?

  We doen ons uiterste best om een plek voor je te realiseren. Maar we kunnen helaas geen garantie geven dat we meteen vanaf de gewenste startdatum een plek beschikbaar hebben op jouw voorkeursdagen.

 • Heb ik recht op kinderopvangtoeslag?

  Voor informatie over kinderopvangtoeslag, klik hier. We verwijzen je ook graag naar de website van de Belastingdienst. Hier vind je altijd de meest recente gegevens.

 • Hebben jullie wachtlijsten?

  Dat hangt van de locatie af. Op de ene locatie is direct plek en is er geen sprake van een wachtlijst, op de andere niet. Wil je weten hoe dit zit op de locatie(s) van jouw voorkeur, bel ons dan gerust!

  Op locaties met een wachtlijst, zijn wij afhankelijk van opzeggingen of wijzigingen in de planning. Daarnaast spelen je gewenste startdatum, het aantal dagen dat je wilt afnemen, je voorkeursdagen en je eventuele voorrangscriterium een rol; zo hebben broers en zussen bijvoorbeeld voorrang bij 2Samen.

 • Hoe kan ik de groep van mijn kind bereiken?

  In de Ouderapp staat het telefoonnummer en e-mailadres van de locatie waar je klant bent. Je vindt deze informatie onderin bij ‘locaties’.

 • Waar vind ik informatie over kinderopvangtoeslag?

  Alle informatie over het aanvragen of wijzigen van je kinderopvangtoeslag, veranderingen in je persoonlijke situatie en eventuele invloed op je toeslag vind je op de website van de belastingdienst. Op onze website vind je hier natuurlijk ook informatie over, klik hier.

Veelgestelde vragen

Enthousiast?

Vraag een rondleiding aan!

Rondleiding aanvragen Direct inschrijven

Heb je vragen of hulp nodig?
Onze collega's van Planning & Advies zitten voor je klaar!