jongen speelt in modder bij bso 2aan2 in kortenbos den haag

2Aan2

Gedempte Sloot 7, 2513 TC Den Haag
Buurt: Kortenbos |
Wijk: Kortenbos | Stadsdeel: Centrum

Telefoonnummer: 070-3453334

Openingstijden:
Na school tot 18:00 uur
en vakantiedagen van
07:30 tot 18:00 uur

Soorten opvang op deze locatie:

BSO  Peuteropvang  Voorschoolse Educatie  

Over buitenschoolse opvang 2Aan2

BSO 2Aan2 is een verrassend ruime locatie in de binnenstad van Den Haag. De groepsruimtes zijn ingedeeld met sfeervolle en uitdagende hoeken. Kinderen kunnen er volop toneelspelen, dansen of in het Atelier aan de slag. Daarnaast is de buitenruimte een ware ontdekkingstocht voor kinderen! Ze kunnen er bouwen, verstoppen en klimmen in de boomhut. Vies worden mag, de waterbaan is favoriet! We werken nauw samen met de Carolusschool en de Max Velthuijsschool.

Direct inschrijven

Bijzonder aan BSO 2Aan2

Groente uit eigen tuin

Gezonde voeding staat bij 2Aan2 voorop. We verbouwen groente in onze eigen moestuin. We verwerken deze groente samen met de kinderen tot een heerlijke maaltijd.

Samenwerkingen

2Aan2 werkt nauw samen met de Carolusschool en de Max Velthuijsschool. Hierdoor is een goede doorgaande lijn ontstaan. Deze lijn start vaak al op kindercentrum 2Koninkjes. 2Koninkjes (0-4) bevindt zich op 5 minuten loopafstand van de scholen en 2Aan2.
Binnen de wijk Kortenbos neemt 2Aan2 actief deel aan wijkgerichte initiatieven voor de jeugd in de buurt.

Sporten in de pauze

Met de Carolusschool zijn we aan de slag gegaan met een actieve invulling van de tussenschoolse opvang. Er is een structureel sportaanbod opgezet waar kinderen naar wens aan kunnen deelnemen.

Bijzondere workshops en vakantieprogramma

Met 2Samen KICKS beleven kinderen (mid)dagen vol leuke en leerzame spellen, workshops, ervaringen en vakantieprogramma's zoals survival- en kampdagen. Een gevarieerd en ontwikkelingsgericht programma, waar je niets extra’s voor hoeft te betalen. Lees meer over KICKS.

Praktische informatie

Alle belangrijke informatie over buitenschoolse opvang 2Aan2 op een rijtje

 • Kosten kinderopvang

  Wat kost kinderopvang? Dat is afhankelijk van je inkomen en de opvangvorm die je kiest. Bekijk onze tarieflijsten en maak gebruik van onze handige rekentool, waarmee je gemakkelijk kunt uitrekenen wat kinderopvang in jouw situatie kost. Daarnaast kun je controleren of je recht hebt op kinderopvangtoeslag.

 • Openingstijden 2Aan2

  Naschoolse opvang: tot 18:00 uur.

  Voorschoolse opvang: van 07:30 tot 08:30 uur.

  Tijdens vakanties: van 07:30 tot 18:00 uur.

 • Groepsindeling

  Buitenschoolse opvang 2Aan2 heeft vier BSO-groepen. Daarnaast zijn er twee peutergroepen, hier bieden we ook Voorschoolse Educatie aan. 

 • Rondleiding inplannen bij 2Aan2 in het centrum

  We kunnen ons goed voorstellen dat je benieuwd bent naar de ruimtes, de sfeer en pedagogisch medewerkers op de locatie. Kom gerust eens langs voor een kennismaking en rondleiding. We ontvangen je graag en nemen uitgebreid de tijd om al jouw vragen te beantwoorden.

  Rondleiding inplannen

   

 • Inspectierapport en LRK-nummer

  Pedagogische kwaliteit staat bij 2Samen altijd voorop. Al onze medewerkers werken vanuit ons Pedagogisch Huis. Zo zorgen we er samen voor dat ieder kind zich gezien voelt.

  LRK-nummer: 252593844

  Inspectierapport

  Lees meer over Kinderopvang 2Samen.

Een kijkje in de opvang

Op deze locatie:

 • Geweldige tuin met een boomhut en waterbaan
 • Een eigen moestuin
 • Sfeervol, authentiek en ruim pand
 • Dichtbij de scholen, speeltuinen, kinderboerderij en wijkpark

Een dag bij de BSO

Hoe ziet een gemiddelde dag eruit op de BSO-locaties van 2Samen? Dat zie je hier. Tijden en activiteiten kunnen natuurlijk verschillen!

 • kind bij bso 2speleon in schilderswijk den haag
  07.30 uur – Voorschoolse opvang

  Als ouders vroeg moeten werken, vangen wij de kinderen voor school op. Even rustig wakker worden of spelen en daarna samen naar school. De jongste kinderen brengen we in de klas.

 • Meisje en medewerker bij bso 2Zwanen in Ypenburg Den Haag
  15:00 uur – Ophalen

  School is uit. De jongste kinderen halen we op uit de klas en de oudere kinderen komen zelfstandig naar ons toe op het plein. Zijn we compleet? Dan gaan we richting de bso!

 • meisjes eten tussendoortje bij bso 2flamingo's in westland
  15:15 uur – Tussendoortje

  We beginnen gezamenlijk met een tussendoortje. Vers fruit, groente, crackers of brood en wat drinken. We kletsen met elkaar en bespreken wat we vanmiddag gaan doen.

 • kinderen samen bij 2Giraffen bso Den Haag
  15:30 uur – Chillen of spelen!

  Bso is vrije tijd. Kinderen bepalen zelf wat ze willen doen, alleen of met elkaar. Chillen met een boek, buiten spelen, knutselen, bakken… Wij sluiten aan bij wat de kinderen interesseert.

 • Kinderen bij bso 2Spelende Beren den haag natuurwerkplaats
  15:45 uur – Activiteit

  Vandaag staat een KICKS activiteit gepland. Kinderen bepalen natuurlijk mee: graffiti spuiten, Lego bouwen, bomen klimmen, theaterles… uitdagingen en belevingen genoeg!

 • 2Burchten bso den haag jongen en medewerker
  17:00 uur – Einde dag

  Bij het ophalen maken we graag tijd om met ouders te praten over de middag. Als kinderen zelf naar huis mogen, blijven we ook graag in contact. We kijken uit naar de volgende keer.

Veelgestelde vragen

 • Wat kost kinderopvang?

  Meer informatie over de kosten voor kinderopvang vind je hier.

 • Garanderen jullie een plek na mijn inschrijving?

  We doen ons uiterste best om een plek voor je te realiseren. Maar we kunnen helaas geen garantie geven dat we meteen vanaf de gewenste startdatum een plek beschikbaar hebben op jouw voorkeursdagen.

 • Heb ik recht op kinderopvangtoeslag?

  Voor informatie over kinderopvangtoeslag, klik hier. We verwijzen je ook graag naar de website van de Belastingdienst. Hier vind je altijd de meest recente gegevens.

 • Hebben jullie wachtlijsten?

  Dat hangt van de locatie af. Op de ene locatie is direct plek en is er geen sprake van een wachtlijst, op de andere niet. Wil je weten hoe dit zit op de locatie(s) van jouw voorkeur, bel ons dan gerust!

  Op locaties met een wachtlijst, zijn wij afhankelijk van opzeggingen of wijzigingen in de planning. Daarnaast spelen je gewenste startdatum, het aantal dagen dat je wilt afnemen, je voorkeursdagen en je eventuele voorrangscriterium een rol; zo hebben broers en zussen bijvoorbeeld voorrang bij 2Samen.

 • Hoe kan ik de groep van mijn kind bereiken?

  In de Ouderapp staat het telefoonnummer en e-mailadres van de locatie waar je klant bent. Je vindt deze informatie onderin bij ‘locaties’.

 • Waar vind ik informatie over kinderopvangtoeslag?

  Alle informatie over het aanvragen of wijzigen van je kinderopvangtoeslag, veranderingen in je persoonlijke situatie en eventuele invloed op je toeslag vind je op de website van de belastingdienst. Op onze website vind je hier natuurlijk ook informatie over, klik hier.

Veelgestelde vragen

Enthousiast?

Vraag een rondleiding aan!

Rondleiding aanvragen Direct inschrijven

Heb je vragen of hulp nodig?
Onze collega's van Planning & Advies zitten voor je klaar!