kinderen knutselen bij peuteropvang 2acrobaten den haag

2Aan2

Westeinde 103-107 2512 GW Den Haag
Buurt: Kortenbos | Wijk: Centrum | Stadsdeel: Centrum

Telefoonnummer: 06-38354121

Openingstijden:
Ochtendgroep: 08:15 tot 11:30 uur, 08:15 tot 11:15 uur (woe)
Middaggroep: 12:00 tot 15:15 uur, 11:45 tot 14:45 uur (woe)

Soorten opvang op deze locatie:

Voorschoolse Educatie  BSO  Peuteropvang  

Over Voorschoolse Educatie bij 2Aan2

2Aan2 ligt in de buurt Kortenbos, midden in het centrum van Den Haag. Een heerlijke plek voor peuters met een eigen groepsruimte in de Carolusschool. Naast de reguliere peuteropvang bieden we hier ook Voorschoolse Educatie aan. 

 

Een betere start

Met voorschoolse educatie (VE) maakt een kind een betere start in het basisonderwijs en pakken we achterstanden aan. Bijvoorbeeld door spelenderwijs Nederlandse woordjes te leren en te oefenen met cijfers. Je kind leert hoe het is om in een groep te functioneren en samen te spelen en te delen. Op de voorschool werken we veel met thema’s met verschillende activiteiten in hetzelfde thema. Knutselen, voorlezen, liedjes en dansjes bijvoorbeeld. Lees meer over Voorschoolse Educatie bij 2Samen 

 

Direct inschrijven

Bijzonder aan 2Aan2

Voorschoolse Educatie

Ons fijne team van professionele pedagogisch medewerkers heeft veel aandacht voor de ontwikkeling van spraak en taal, sociaal-emotionele ontwikkeling, motorische ontwikkeling en zintuigelijke ontwikkeling. We lezen bijvoorbeeld veel voor!

Fijne ruimte in de Carolusschool

We werken nauw samen met de Carolusschool. Twee lokalen in de school zijn beschikbaar voor onze peuteropvang. Het zijn fijne ruimtes naast elkaar, met veel opties voor spelenderwijs leren. We bieden opvang in kleine groepen, zodat we goed aansluiten bij de behoefte van ieder kind.

VE-programma Uk & Puk

Puk is een vriendje van de kinderen. Zij spelen, ontdekken en bewegen met Puk. Zo ontwikkelt je kind zich op een speelse manier. Uk & Puk werkt met thema’s. De kinderen krijgen informatie van ieder thema mee naar huis, zodat ze hier thuis ook bekend mee raken. 

Gezonde kinderopvang

2Samen is een officiële ‘Gezonde Kinderopvang’. We geven kinderen mee waarom een gezonde leefstijl belangrijk én leuk is. Dat doen we bij peuteropvang 2Aan2 door middel van veel bewegen en gezonde voeding, bijvoorbeeld met heerlijk vers fruit zowel ’s ochtends als ’s middags.

Praktische informatie

Alle belangrijke informatie over Voorschoolse Educatie bij 2Aan2 op een rijtje.

 • Kosten kinderopvang

  Wat kost kinderopvang? Dat is afhankelijk van je inkomen en de opvangvorm die je kiest. Bekijk onze tarieflijsten en maak gebruik van onze handige rekentool, waarmee je gemakkelijk kunt uitrekenen wat kinderopvang in jouw situatie kost. Daarnaast kun je controleren of je recht hebt op kinderopvangtoeslag.

 • Openingstijden 2Aan2

  Ochtendgroep:
  08:15 tot 11:30 uur
  08:15 tot 11:15 uur (op woensdagen)

  Middaggroep:
  12:00 tot 15:15 uur
  11:45 tot 14:45 uur (op woensdagen)

 • Groepsindeling

  Peuteropvang 2Aan2 heeft een ochtendgroep en een middaggroep. In beide groepen bieden we Voorschoolse Educatie aan. Daarnaast zijn er vier bso-groepen.

 • Rondleiding inplannen bij 2Aan2 in Kortenbos

  We kunnen ons goed voorstellen dat je benieuwd bent naar de ruimtes, de sfeer en pedagogisch medewerkers op de locatie. Kom gerust eens langs voor een kennismaking en rondleiding. We ontvangen je graag en nemen uitgebreid de tijd om al jouw vragen te beantwoorden.

  Rondleiding inplannen

   

 • Inspectierapport en LRK-nummer

  Pedagogische kwaliteit staat bij 2Samen altijd voorop. Al onze medewerkers werken vanuit ons Pedagogisch Huis. Zo zorgen we er samen voor dat ieder kind zich gezien voelt.

  LRK-nummer: 140486616

  Inspectierapport

  Lees meer over Kinderopvang 2Samen.

Een kijkje in de opvang

Op deze locatie:

 • Natuurtuin met boomhut en waterbaan
 • Sfeervol, authentiek en ruim pand 
 • Lokalen naast elkaar
 • Atelier
 • Moestuin

Een dag Voorschoolse Educatie bij de peuteropvang

Hoe ziet een gemiddelde dag met Voorschoolse Educatie eruit op de peuteropvang-locaties van 2Samen? Dat zie je hier. Tijden en activiteiten kunnen natuurlijk verschillen!

 • knuffel bij peuteropvang 2acrobaten den haag
  08.30 uur – Welkom

  Fijn dat je er bent! We nemen de tijd om even te landen. Dat is soms even schakelen en daar is natuurlijk ruimte voor. Samen nemen we afscheid van de mama’s of papa’s.

 • Jongen met puk bij voorchoolse educatie den haag
  09.00 uur – Samen starten

  Aan de slag met het Uk & Puk thema Reuzen en Kabouters. Waar het draait om begrippen als groot en klein. In de kabouterhuishoek hangen grote en kleine kleren. Wat is nou van wie?

 • kinderen eten bij kinderopvang 2ballonnen in het westland
  10.00 uur – Tussendoortje

  We gaan fruit eten. De peuters helpen mee met tafel dekken. Hebben we genoeg kabouterbordjes? Lekker zelf inschenken met de kabouterkan. Is jouw glas vol of leeg?

 • Kinderen spelen buiten bij peuteropvang den haag
  10.30 uur – Naar buiten

  We gaan buiten, lekker bewegen. Op een grote paddenstoel zingen, Reuzesprongen maken of in de zandbak kijken naar de grootste of kleinste kaboutertaart.

 • kinderen knutselen bij peuteropvang 2acrobaten den haag
  12.00 uur – Ophalen

  Het is alweer tijd om afscheid te nemen. We vertellen je ouders wat we vandaag hebben gedaan en hoe je dit hebt ervaren. Zo kunnen jullie er samen ook nog over praten. Tot de volgende keer!

Veelgestelde vragen

 • Wat kost kinderopvang?

  Meer informatie over de kosten voor kinderopvang vind je hier.

 • Garanderen jullie een plek na mijn inschrijving?

  We doen ons uiterste best om een plek voor je te realiseren. Maar we kunnen helaas geen garantie geven dat we meteen vanaf de gewenste startdatum een plek beschikbaar hebben op jouw voorkeursdagen.

 • Heb ik recht op kinderopvangtoeslag?

  Voor informatie over kinderopvangtoeslag, klik hier. We verwijzen je ook graag naar de website van de Belastingdienst. Hier vind je altijd de meest recente gegevens.

 • Hebben jullie wachtlijsten?

  Dat hangt van de locatie af. Op de ene locatie is direct plek en is er geen sprake van een wachtlijst, op de andere niet. Wil je weten hoe dit zit op de locatie(s) van jouw voorkeur, bel ons dan gerust!

  Op locaties met een wachtlijst, zijn wij afhankelijk van opzeggingen of wijzigingen in de planning. Daarnaast spelen je gewenste startdatum, het aantal dagen dat je wilt afnemen, je voorkeursdagen en je eventuele voorrangscriterium een rol; zo hebben broers en zussen bijvoorbeeld voorrang bij 2Samen.

 • Hoe kan ik de groep van mijn kind bereiken?

  In de Ouderapp staat het telefoonnummer en e-mailadres van de locatie waar je klant bent. Je vindt deze informatie onderin bij ‘locaties’.

 • Waar vind ik informatie over kinderopvangtoeslag?

  Alle informatie over het aanvragen of wijzigen van je kinderopvangtoeslag, veranderingen in je persoonlijke situatie en eventuele invloed op je toeslag vind je op de website van de belastingdienst. Op onze website vind je hier natuurlijk ook informatie over, klik hier.

Veelgestelde vragen

Enthousiast?

Vraag een rondleiding aan!

Rondleiding aanvragen Direct inschrijven

Heb je vragen of hulp nodig?
Onze collega's van Planning & Advies zitten voor je klaar!