medewerker leest voor aan kind bij kinderdagverblijf 2koninkjes in centrum den haag

Kinderopvang in Den Haag Centrum

In de wijk Centrum is je kind van harte welkom bij een van onze kinderdagverblijven of locaties voor buitenschoolse opvang (BSO), Voorschoolse Educatie (VE) en peuteropvang. Onze kinderopvanglocaties in het centrum bieden elk een rustige omgeving met heerlijke groene buitenruimtes in de buurt Kortenbos en de omgeving van de Prinsegracht in het hart van Den Haag. Het Centrum is veelzijdig, en biedt tal van mogelijkheden om te groeien en ontdekken. We gaan graag op pad in de wijk naar bijvoorbeeld de moestuin, speeltuinen of de bibliotheek.

Kinderdagverblijven in Den Haag Centrum

In onze kinderdagverblijven 2Koninkjes2Span en 2Prinsjes staan betrokken en professionele pedagogisch medewerkers dagelijks voor jouw kinderen klaar. Er is extra aandacht voor gezonde voeding en natuurbeleving.

 

medewerker leest voor aan kinderen bij kinderdagverblijf 2koninkjes in centrum den haag
kind met wagentje bij kinderdagverblijf 2koninkjes in centrum den haag

Peuteropvang in Den Haag Centrum

In onze peuteropvang 2Aan2 verwelkomen we peuters van 2,5 tot 4 jaar, bij een aantal locaties kan jouw peuter al terecht vanaf 2 jaar. De kinderen worden een aantal ochtenden of middagen per week ontvangen in hun eigen peutergroep. Je kind leert spelenderwijs hoe het is om in een groep te functioneren en samen te spelen en te delen.

Lees meer over peuteropvang bij 2Samen.

Buitenschoolse opvang (BSO) in Den Haag Centrum

Buitenschoolse opvang 2Aan2 en 2Prinsjes bieden een fijne plek na schooltijd waar kinderen onder begeleiding zelf invulling geven aan de middag en de vakantiedagen. Het activiteitenprogramma KICKS biedt extra variatie, uitdaging en belevenissen.

Lees meer over buitenschoolse opvang bij 2Samen

Vriendinnen samen bso buitenschoolse opvang 2Sprinkhanen Wateringse Veld Den Haag
Jongen met puk bij voorchoolse educatie den haag

Voorschoolse Educatie in Den Haag Centrum

VE heet ook wel voorschool en is voor kinderen een geweldige kans. Net zoals de kinderdagopvang (link) en reguliere peuteropvang (link), maakt VE de stap naar het basisonderwijs gemakkelijker. Je kind is welkom bij onze VE-locaties 2Aan2, 2Koninkjes en 2Prinsjes. Met het grote voordeel dat we nóg meer inzetten op het wegwerken van achterstanden. Bijvoorbeeld door spelenderwijs Nederlandse woordjes te leren en te oefenen met cijfers.

Lees meer over Voorschoolse Educatie bij 2Samen

Heb je vragen of hulp nodig?
Onze collega's van Planning & Advies zitten voor je klaar!