2Aan2

Westeinde 103-107
2512 GW Den Haag
06-38354121

Geopend:
Er is een ochtendgroep
en een middaggroep.
Woensdag andere tijden!

inspectierapport

Ochtendgroep:

08:15 tot 11:30 uur
08:15 tot 11:15 uur (woe)

Middaggroep

12:00 – 15:15 uur
11:45 – 14:45 uur (woe)

Naar locatieoverzicht

Westeinde 103-107
2512 GW Den Haag
06-38354121

Geopend:
Er is een ochtendgroep
en een middaggroep.
Woensdag andere tijden!

inspectierapport

Deze locatie biedt ook: Buitenschoolse opvang

Peuteropvang bij 2Aan2

Peuteropvang 2Aan2 is een heerlijke plek voor peuters in een eigen groepsruimte in de Carolusschool in Kortenbos. Hier krijgen kinderen van 2,5 tot 4 jaar de beste voorbereiding op de basisschool! Er is warm contact met de Carolusschool. Samen zorgen we ervoor dat er een doorgaande lijn is naar de kleuterklas. Peuters maken op een spelende en liefdevolle wijze alvast kennis met het ritme van school en het samen spelen en delen met andere kinderen. Bij 2Aan2 krijgen kinderen alle tijd en ruimte om de wereld om hen heen te ontdekken! Uiteraard zijn kinderen die straks naar een andere basisschool gaan, ook van harte welkom.

Wat maakt ons speciaal?

 • Extra aandacht voor de ontwikkeling (VE-programma)
 • Peuteropvang in de Carolusschool
 • Sfeervol, authentiek en ruim pand waar de kinderen heerlijk kunnen spelen
 • Iedere dag vers fruit
 • Een enthousiast, creatief team!

Locatie voor Voorschoolse Educatie (VE)

Peuteropvang 2Aan2 is een VE-locatie. Ons fijne team van professionele pedagogisch medewerkers hebben veel aandacht voor de ontwikkeling van spraak en taal, sociaal-emotionele ontwikkeling, motorische ontwikkeling en zintuigelijke ontwikkeling. We lezen bijvoorbeeld veel voor!

Sommige peuters hebben net iets meer tijd en aandacht nodig. Zij hebben recht op extra gratis uren spelen en leren. Deze peuters ontvangen van het Centrum Jeugd en Gezin (CJG) een VE-indicatie.

VE-programma Uk & Puk

We werken bij 2Samen met het VE-programma Uk & Puk. Puk is een vriendje van de kinderen. Zij spelen, ontdekken en bewegen met Puk. Zo ontwikkelt uw kind zich op een speelse manier. Uk & Puk werkt met thema’s. Voorbeelden van thema’s zijn:

 • Dit ben ik!
 • Knuffels
 • Ik en mijn familie

Uw kind krijgt met ieder thema ook informatie mee naar huis. Daarmee kunt u de wereld van uw kind thuis en die van de opvang met elkaar verbinden.

Fijne ruimte in de Carolusschool

We hebben een warme band met de Carolusschool, en hebben twee lokalen in de school beschikbaar voor onze peuteropvang. Het zijn fijne ruimtes naast elkaar, met veel opties voor spelenderwijs leren. Zo kunnen we bijvoorbeeld ook in kleine groepen spelen, zodat we goed aansluiten bij wat de kinderen bezighoudt.

Gezonde kinderopvang

2Samen is een officiële ‘Gezonde Kinderopvang’. We geven kinderen mee waarom een gezonde leefstijl belangrijk én leuk is. Dat doen we bij peuteropvang 2Aan2 door middel van veel bewegen en gezonde voeding, bijvoorbeeld met heerlijk vers fruit zowel ’s ochtends als ’s middags.

Westeinde 103-107
2512 GW Den Haag

Belangstelling?

Wij hopen dat u een goed beeld heeft gekregen van onze locatie. Natuurlijk kunt u ook langs komen voor een vrijblijvende rondleiding. Wanneer u uw keuze al gemaakt heeft, dan kunt u uw kind direct inschrijven.

Inschrijven

Waar is deze locatie?

 • Buurt: Kortenbos
 • Wijk: Centrum
 • Stadsdeel: Centrum