2Vliegers

Duyvenvoordestraat 80
2681 HN Monster
0174-244471

Geopend:
8:45 tot 11:45 uur (ma/di/do/vr)
8:45 tot 12:30 uur (woensdag)

inspectierapport

De beste voorbereiding op de Montessorischool

Naar locatieoverzicht

Duyvenvoordestraat 80
2681 HN Monster
0174-244471

Geopend:
8:45 tot 11:45 uur (ma/di/do/vr)
8:45 tot 12:30 uur (woensdag)

inspectierapport

Deze locatie biedt ook: Kinderdagverblijf Buitenschoolse opvang

Peuteropvang bij 2Vliegers

Bij peuterbouw 2Vliegers in Monster zijn kinderen vanaf 2 1/2 jaar van harte welkom. 2Vliegers zit in hetzelfde gebouw als de Eerste Westlandse Montessorischool en werkt veel met deze school samen. Wij werken bovendien met dezelfde visie. Onze peuterbouw zorgt voor een goede voorbereiding op de Montessorischool

Wat maakt ons speciaal?

  • Nauwe samenwerking met de school
  • Spelenderwijs leren vanuit de Montessorivisie
  • Goede voorbereiding op school
  • Goed voor de sociale en emotionele ontwikkeling

De begeleiding en ontwikkeling van peuters 

Ieder kind kent in zijn ontwikkeling “gevoelige perioden”, waarin het extra gevoelig is voor het aanleren van bepaalde vaardigheden. Het opdoen van nieuwe kennis lijkt in die perioden moeiteloos en met groot plezier te gaan. Bij peuters zijn deze fasen goed te zien, omdat zij dan bijna eindeloos willen herhalen (“nog een keer”). Van deze fases proberen de pedagogisch medewerkers gebruik te maken. Dat doen ze door, na goed observeren, het juiste aanbod voor het kind te zoeken.

Ouders geven deze locatie een:

9,3

“Mijn dochter is met veel plezier bij 2Vliegers, door de enthousiaste medewerkers met hart voor hun werk en oprechte betrokkenheid bij de kinderen.”

- Ouder, onderzoek klanttevredenheid 2023

Ontwikkeling in de Montessori-peuterbouw 

Verschillen in aanleg en tempo worden in de Montessorivisie gezien als vanzelfsprekend. Ieder kind heeft talenten die hij of zij mag ontdekken en uitbouwen. Wij bieden kinderen alle ruimte die nodig is om zich optimaal te ontwikkelen. De pedagogisch medewerker volgt en stimuleert alle aspecten van de persoonlijke ontwikkeling. Met speciaal door Maria Montessori ontwikkelde materialen en methodieken worden de zelfwerkzaamheid, de zelfredzaamheid, de zelfstandigheid en daarmee het zelf vertrouwen vergroot.

Duyvenvoordestraat 80
2681 HN Monster

Belangstelling?

Wij hopen dat u een goed beeld heeft gekregen van onze locatie. Natuurlijk kunt u ook langs komen voor een vrijblijvende rondleiding. Wanneer u uw keuze al gemaakt heeft, dan kunt u uw kind direct inschrijven.

Inschrijven

Waar is deze locatie?

  • Wijk: Monster Centrum