kinderen met speelgoedcamera bij kinderdagverblijf 2ballonnen in monster

Kinderopvang in Monster Centrum

Voor kinderopvang in Monster is je kind van harte welkom in de kinderdagopvang (crèche) en buitenschoolse opvang (BSO) van 2Samen.

Kinderdagverblijven in Monster Centrum

Centraal in Monster ligt ons ons kinderdagverblijf 2Ballonnen. Hier staan betrokken en professionele pedagogisch medewerkers dagelijks voor uw kinderen klaar, desgewenst al vanaf 6.45 uur. Handig voor mensen in het Westland die vroeg starten met werken. Er is extra aandacht voor gezonde voeding en natuurbeleving. In de heerlijk ruime natuurtuin heeft je kind alle ruimte om veilig te spelen en ontdekken.
Ook bij 2Vliegers zal je kind al snel helemaal thuis zijn en kunt u al vanaf 7.00 uur terecht. Deze locatie biedt kinderdagopvang in de Eerste Westlandse Montessorischool en werkt met dezelfde Montessorivisie. Uniek in het Westland! Ouders uit Monster en omstreken kiezen hier vaak heel specifiek voor.

Lees meer over kinderopvang in een kinderdagverblijf bij 2Samen.

Bij kinderdagverblijf 2Ballonnen in Monster krijgt een baby de fles en kijken twee peuters mee
Bij kinderdagverblijf 2Ballonnen in Monster is het een eet- en drinkmoment voor alle peuters

Peuteropvang in Monster Centrum

Peuteropvang (peuterspeelzaal) in Monster vind je bij 2Vliegers in de Eerste Westlandse Montessorischool en hanteert dezelfde Montessorivisie. Net zoals het kinderdagverblijf is de peuteropvang een goede voorbereiding op het basisonderwijs.

Lees meer over peuteropvang bij 2Samen.

Buitenschoolse opvang (BSO) in Monster Centrum

Ook voor buitenschoolse opvang in Monster kun je bij 2Samen goed terecht. Onze BSO-locaties 2Ballonnen, Montessori-kinderopvang 2Vliegers en Montessori-kinderopvang 2Zeppelins bieden een fijne plek na schooltijd waar kinderen onder begeleiding zelf invulling geven aan de middag en de vakantiedagen.
Het activiteitenprogramma KICKS biedt extra variatie, uitdaging en belevenissen.

Lees meer over buitenschoolse opvang bij 2Samen

twee jongens spelen een spel bij de buitenschoolse opvang bso bij 2Ballonnen in Monster
drie peuters bij voorschoolse educatie VE wordt met Puk en een babypop wat uitgelegd bij 2Ballonnen in Monster

Voorschoolse Educatie in Monster Centrum

VE heet ook wel voorschool en is voor kinderen een geweldige kans. Kinderopvang 2Ballonnen biedt Voorschoolse Educatie aan. Net zoals de kinderdagopvang en reguliere peuteropvang, maakt VE de stap naar het basisonderwijs gemakkelijker. Met het grote voordeel dat we nóg meer inzetten op het wegwerken van achterstanden. Bijvoorbeeld door spelenderwijs Nederlandse woordjes te leren en te oefenen met cijfers.

Lees meer over Voorschoolse Educatie bij 2Samen

Samenwerking met scholen en andere organisaties in Monster Centrum

We werken intensief samen met Eerste Westlandse Montessorischool, waar we in school gevestigd zijn en dezelfde Montessorivisie hanteren. Kinderen van de Blinkerd, Willemschool en Zeester gaan met heel veel plezier naar 2Ballonnen. We zijn actief betrokken bij de Westlandse Natuur en Milieu Educatie waarmee kinderen op jonge leeftijd kennis op te doen over natuur, milieu, gezonde voeding, glastuinbouw en leefomgeving.

Lees meer over samenwerken met scholen en andere organisaties bij 2Samen

Samen lezen bij kinderdagverblijf 2Zonnebloemen Regentessekwartier Den Haag

Heb je vragen of hulp nodig?
Onze collega's van Planning & Advies zitten voor je klaar!