kinderen spelen kaartspel bij bso 2ballonnen in monster

Kinderopvang Monster
Samen groeien en ontdekken

In Monster biedt Kinderopvang 2Samen kinderdagopvang (crèche) en buitenschoolse opvang. Op avontuur naar het park of het strand en de warmte en veiligheid van de eigen groep. Kinderopvang 2Samen biedt Monsterse kinderen van 0 tot 13 jaar een mooie tijd.

Kinderdagverblijven in Monster

Voor de allerkleinsten van 0 tot 4 jaar zijn er kinderdagverblijven (crèches). Al vanaf babyleeftijd stimuleren we de ontwikkeling van kinderen. Het is de kern van ons pedagogisch handelen. Optimale ontwikkelingskansen staan hierbij centraal. Onze kinderdagverblijven in Monster zijn 2Vliegers en 2Ballonnen.

Lees meer over kinderdagopvang bij 2Samen.

Ringen rijgen bij kdv 2Vliegers Monster
kinderen voetballen bij bso 2zeppelins in monster

Buitenschoolse opvang (BSO) in Monster

Samen met de andere kinderen uit de groep, en natuurlijk de pedagogisch medewerkers, vullen kinderen elke (mid)dag naar wens in. Samen beleven ze te gekke activiteiten en ontdekken ze veel nieuwe dingen. Buitenschoolse opvang omvat voorschoolse opvang, tussenschoolse opvang, naschoolse opvang en vakantieopvang. Onze BSO's in Monster zijn 2Ballonnen, 2Vliegers en 2Zeppelins.

Lees meer over buitenschoolse opvang bij 2Samen.

Peuteropvang in Monster

In onze peuteropvang verwelkomen we peuters van 2,5 tot 4 jaar, bij een aantal locaties kan jouw peuter al terecht vanaf 2 jaar. De kinderen worden een aantal ochtenden of middagen per week ontvangen in hun eigen peutergroep. Je kind leert spelenderwijs hoe het is om in een groep te functioneren en samen te spelen en te delen. Onze peuteropvang in Monster is 2Vliegers.

Lees meer over peuteropvang bij 2Samen.

Een moment bij kdv 2Vliegers in Monster
Samen lezen bij kdv 2Vliegers Monster

Voorschoolse Educatie in Monster

VE heet ook wel voorschool en is voor kinderen een geweldige kans. Net zoals de kinderdagopvang en reguliere peuteropvang, maakt VE de stap naar het basisonderwijs gemakkelijker. Met het grote voordeel dat we nóg meer inzetten op het wegwerken van achterstanden. Bijvoorbeeld door spelenderwijs Nederlandse woordjes te leren en te oefenen met cijfers. Onze VE locatie in Monster is 2Ballonnen.

Lees meer over Voorschoolse Educatie bij 2Samen

Heb je vragen of hulp nodig?
Onze collega's van Planning & Advies zitten voor je klaar!