Tijd om te shoppen bij bso 2Vliegers Monster

Buitenschoolse opvang in Monster

Dagelijks verwelkomen wij in Monster kinderen van 4 tot 13 jaar in onze buitenschoolse opvang (BSO). Na schooltijd en in de vakanties bieden onze pedagogisch professionals kinderen een plek waar  kunnen deelnemen aan een gevarieerd programma en waar ze zichzelf kunnen zijn. Je kind kan zelf kiezen waaraan hij/zij wil deelnemen, de medewerkers begeleiden de kinderen hierbij. Uiteraard is er voldoende ruimte om even rustig bij te komen van een schooldag. Kinderopvang 2Samen heeft een samenwerking met de meeste basisscholen in Monster. Onze BSO's in Monster zijn 2Ballonnen, 2Vliegers en 2Zeppelins.

 

Je bent van harte welkom voor een eerste kennismaking en een vrijblijvende rondleiding!

Kinderdagverblijven in Monster

Kinderdagverblijven zijn er voor de allerkleinsten van 0 tot 4 jaar. Goede interactievaardigheden zoals het stimuleren van de ontwikkeling van kinderen, zijn de kern van ons pedagogisch handelen. Dit doen we al vanaf babyleeftijd in excellente babyopvang. Optimale ontwikkelingskansen staan hierbij centraal.

Lees meer over kinderopvang in een kinderdagverblijf bij 2Samen.

Peuters lezen buiten een boekje bij 2Hindes kinderdagverblijf in scheveningen den haag
Peuter bij Peuteropvang 2Acrobaten in Morgenstond maakt een puzzel

Peuteropvang in Monster

In onze peuteropvang verwelkomen we peuters van 2,5 tot 4 jaar, bij een aantal locaties kan jouw peuter al terecht vanaf 2 jaar. De kinderen worden een aantal ochtenden of middagen per week ontvangen in hun eigen peutergroep. Je kind leert spelenderwijs hoe het is om in een groep te functioneren en samen te spelen en te delen.

Lees meer over peuteropvang bij 2Samen.

Buitenschoolse opvang (bso) in Monster

Samen te gekke activiteiten beleven en nieuwe dingen ontdekken. Samen met de pedagogisch medewerkers en de andere kinderen uit de groep vullen kinderen elke (mid)dag naar wens in. Buitenschoolse opvang omvat opvang vóór schooltijd, na schooltijd, tussen de middag en in vakanties.

Lees meer over buitenschoolse opvang bij 2Samen

jongen klimt in boom bij bso 2vikingen in scheveningen den haag
Jongen met puk bij voorchoolse educatie den haag

Voorschoolse Educatie in Monster

VE heet ook wel voorschool en is voor kinderen een geweldige kans. Net zoals de kinderdagopvang en reguliere peuteropvang, maakt VE de stap naar het basisonderwijs gemakkelijker. Met het grote voordeel dat we nóg meer inzetten op het wegwerken van achterstanden. Bijvoorbeeld door spelenderwijs Nederlandse woordjes te leren en te oefenen met cijfers.

Lees meer over Voorschoolse Educatie bij 2Samen

Heb je vragen of hulp nodig?
Onze collega's van Planning & Advies zitten voor je klaar!