2Vliegers

Duyvenvoordestraat 80
2681 HN Monster
0174-244471

Geopend:
maandag t/m vrijdag
07:00 tot 18:00 uur

inspectierapport

Vroeg open

2Vliegers is iedere dag open vanaf 07:00 uur

Naar locatieoverzicht

Duyvenvoordestraat 80
2681 HN Monster
0174-244471

Geopend:
maandag t/m vrijdag
07:00 tot 18:00 uur

inspectierapport

Deze locatie biedt ook: Peuteropvang Buitenschoolse opvang

Kinderdagverblijf bij 2Vliegers

Kinderdagverblijf 2Vliegers in Monster is een klein kindercentrum met ruime kamers. We werken veel samen met de Eerste Westlandse Montessorischool. Zo delen we bijvoorbeeld het gebouw en maken we gebruik van elkaars ruimtes. We werken daarnaast ook met de Montessorivisie.

Wat maakt ons speciaal?

  • Kleine locatie met vaste gezichten
  • Nauwe samenwerking met de school
  • Goed bereikbaar
  • Montessorivisie op speelse manier
  • Goede balans tussen rust en energie

Uw kind als ontdekkingsreiziger

Bij kinderdagverblijf (crèche) 2Vliegers in Monster staat uw kind centraal. We werken vanuit de Montessorivisie, die ervan uitgaat dat kinderen van nature leergierig en nieuwsgierig zijn. Kinderen willen daarom graag de wereld om hen heen onderzoeken. Ze gaan regelmatig op ontdekkingstocht. De kastjes openmaken, spelen met pannen, de spiegel bekijken, ze vinden het allemaal reuze interessant. Bij 2Vliegers ontwikkelen we die ontdekkingslust onder meer door het aanbieden van uitdagend speelmateriaal. Zodra de kinderen lekker zijn uitgerust, kunnen ze iedere dag weer verder reizen.

Ouders geven deze locatie een:

8,3

“Aandacht voor kind en ouders, groene buitenruimtes en vertrouwde gezichten in de groepen.”

- Ouder, onderzoek klanttevredenheid 2023

De Montessorivisie

Wat houdt de Montessorivisie eigenlijk in voor een kinderdagverbijf? Montessori verdeelt de periode van 0 tot 12 jaar in verschillende fasen. Bij kinderdagverblijf 2Vliegers zijn dan vooral de fasen 0 tot 3 en 3 tot 6 van belang.

Van 0 tot 3 doen kinderen onbewust heel veel indrukken op. Ze zijn bijvoorbeeld gevoelig om te leren lopen, te praten en bekijken alles om hen heen met grote aandacht. Bij 2Vliegers maken we de omgeving van deze baby’s, dreumessen en peuters daarom heel gevarieerd. Het is namelijk belangrijk dat kinderen in deze tijd veel indrukken en ervaringen opdoen. Ze leren dan vanzelf en spelenderwijs.

Van 3 tot 6 zijn kinderen veel bewuster bezig met hun omgeving. Ze bekijken de wereld in detail, ze oefenen de dingen die ze zien in het dagelijks leven en ze breiden hun woordenschat steeds verder uit. Daarbij is het heel belangrijk dat ze zelf actief bezig zijn. Ze vinden het bijvoorbeeld fijn om steeds te herhalen. Bij 2Vliegers zijn we hier goed op voorbereid. Peuters krijgen alle ruimte om hun eigen ontdekkingsreis te maken. Zodat ze vertrouwen krijgen in zichzelf én hun kunnen.

Lekker buitenspelen

Naast dat er binnen lekker gespeeld kan worden, is er natuurlijk buiten ook veel te ontdekken. Naast onze eigen buitenruimte, zijn er veel leuke speelplekken, kinderboerderijen, en een bibliotheek in Monster die we regelmatig bezoeken.

Duyvenvoordestraat 80
2681 HN Monster

Belangstelling?

Wij hopen dat u een goed beeld heeft gekregen van onze locatie. Natuurlijk kunt u ook langs komen voor een vrijblijvende rondleiding. Wanneer u uw keuze al gemaakt heeft, dan kunt u uw kind direct inschrijven.

Inschrijven

Waar is deze locatie?

  • Wijk: Monster Centrum