2Zeppelins

Jan Steenstraat 2
2681 MG Monster
(0174) 244471,
06-34954014

Geopend:
na school tot 18:00 uur
vakantie 07:00 tot 18:00 uur

inspectierapport

Naar locatieoverzicht

Jan Steenstraat 2
2681 MG Monster
(0174) 244471,
06-34954014

Geopend:
na school tot 18:00 uur
vakantie 07:00 tot 18:00 uur

inspectierapport

Met deze school werken wij samen

  • Eerste Westlandse Montessorischool

Buitenschoolse opvang bij 2Zeppelins

Gelegen in het gebouw van tafeltennisvereniging Smash in Monster bevindt zich buitenschoolse opvang (bso) 2Zeppelins van Kinderopvang 2Samen. We kunnen gebruik maken van een grote sporthal en een huiselijke ruimte voor ontmoetingen, spelletjes en als kantine. Voor de deur ligt een grasveld, waar de kinderen heerlijk kunnen sporten. Deze locatie voor bso bevindt zich op 650 meter loopafstand van de Montessori school, dus dichtbij genoeg om met de kinderen naartoe te wandelen. De prachtige locatie leent zich bij uitstek voor natuurbeleving en sport. Maar ook binnen is er alle ruimte voor bijvoorbeeld techniek, creatieve workshops en samen gezond koken.

Wat maakt ons speciaal?

  • Montessori-visie
  • Gelegen op een groot natuurterrein met veel mogelijkheden voor natuurbeleving en sport
  • Nabij het strand, dus vaak lekker uitwaaien
  • Leeftijd 6+

Dezelfde visie als de Montessorischool

We werken bij bso 2Zeppelins nauw samen met de Eerste Westlandse Montessorischool. De kinderen van 4 en 5 zitten bij bso 2Vliegers. De kinderen van 6 t/m 12 gaan naar onze buitenschoolse opvang in het gebouw van tafeltennisvereniging Smash. Daar hebben we veel meer ruimte en kunnen we de kinderen alle beweging en uitdaging bieden die ze nodig hebben.

We delen dezelfde visie als de Montessorischool op de ontwikkeling van kinderen. Er zijn daarom voldoende mogelijkheden voor uw kind om zijn of haar talenten te ontwikkelen.

Schoolvakanties

Tijdens de schoolvakanties komen de kinderen in principe hele dagen naar de bso. Er is tijdens deze dagen altijd een uitdagend activiteitenprogramma waarbij de kinderen zelf veel inspraak hebben.

Ouders geven deze locatie een:

8,3

“Fijne organisatie met veel aandacht voor het kind!”

- Ouder, onderzoek klanttevredenheid 2021

Sport, bos en strand

Onze buitenschoolse opvang ligt in Monster in het gebouw van tafeltennisvereniging Smash. We kunnen gebruik maken van een grote sporthal en een huiselijke ruimte voor ontmoetingen, spelletjes en als kantine. Voor de deur ligt een groot grasveld, waar de kinderen heerlijk kunnen sporten. De kinderen van de bso gaan ook regelmatig naar het bos, de duinen en het strand. We hebben alles dichtbij.

Naast alles wat we zelf al ondernemen, zorgt KICKS voor allerlei leuke workshops en activiteiten. Dat maakt het aanbod nog uitdagender en veelzijdiger.

 

Jan Steenstraat 2
2681 MG Monster

Belangstelling?

Wij hopen dat u een goed beeld heeft gekregen van onze locatie. Natuurlijk kunt u ook langs komen voor een vrijblijvende rondleiding. Wanneer u uw keuze al gemaakt heeft, dan kunt u uw kind direct inschrijven.

Inschrijven

Waar is deze locatie?

  • Wijk: Monster
  • Stadsdeel: Polanen