2Vliegers

Duyvenvoordestraat 80
2681 HN Monster
0174-244471

Geopend:
na school tot 18:00 uur
vakantie 07:00 tot 18:00 uur

inspectierapport

Voorschoolse opvang

2Vliegers biedt voorschoolse opvang van 7:00 tot 8:30 uur.

Naar locatieoverzicht

Duyvenvoordestraat 80
2681 HN Monster
0174-244471

Geopend:
na school tot 18:00 uur
vakantie 07:00 tot 18:00 uur

inspectierapport

Deze locatie biedt ook: Kinderdagverblijf Peuteropvang

Met deze school werken wij samen

  • Eerste Westlandse Montessorischool

Buitenschoolse opvang bij 2Vliegers

Kunstwerken maken, lekker naar het strand, voetballen of zelfs een voetbalclinic volgen van een professionele voetballer. Er is bij bso 2Vliegers in ieder geval genoeg te doen! Onze buitenschoolse opvang zit in hetzelfde gebouw als de Eerste Westlandse Montessorischool. Ook bij 2Vliegers werken we spelenderwijs met de Montessorivisie.

Wat maakt ons speciaal?

  • Hetzelfde gebouw als de school
  • Veel activiteiten en uitstapjes
  • Montessorivisie op speelse manier
  • Sportpark achter het gebouw
  • Halve dag opvang mogelijk tijdens vakanties

Dezelfde visie als de Montessorischool

We werken bij buitenschoolse opvang (bso) 2Vliegers in Monster nauw samen met de Eerste Westlandse Montessorischool. Kinderen worden uitgedaagd om te ontdekken. Wij bieden activiteiten aan waar kinderen op dat moment veel interesse voor hebben. Daarnaast zijn wij veel buiten en ontdekken wij de natuur. De kinderen van 4 en 5 zitten in hetzelfde gebouw.

De kinderen van 6 t/m 12 gaan naar locatie 2Zeppelins. Daar worden veel natuur en sportactiviteiten aangeboden, maar ook techniek en creativiteit wordt geprikkeld.

We delen dezelfde visie als de Montessorischool op de ontwikkeling van kinderen. Er zijn daarom voldoende mogelijkheden voor uw kind om zijn of haar talenten te ontwikkelen. Maar net zo belangrijk: bso 2Vliegers is leuk! Onze agenda zit vol met spannende, grappige en toffe activiteiten.

Schoolvakanties

Tijdens de schoolvakanties komen de kinderen in principe hele dagen naar de bso. Er is tijdens deze dagen altijd een activiteitenprogramma, gekoppeld aan een thema. Wij werken daarnaast ook veel samen met 2Zeppelins en nemen deel aan activiteiten van het WNT web.

Ouders geven deze locatie een:

8,1

“Wat fijn: één gezicht voor mijn kind, de opvang aan school, in de sfeer en rust van de Montessorischool.”

- Ouder, Klanttevredenheidonderzoek 2023

Lekker naar buiten

We hebben het geluk dat onze buitenschoolse opvang dichtbij sportpark Polanen in Monster ligt. We mogen gebruik maken van deze sportvelden, dus er kan bijvoorbeeld volop gevoetbald worden. Verder hebben we voldoende andere leuke speelplekken in de buurt, zijn er kinderboerderijen, een bibliotheek en de Scouting. De kinderen van de bso gaan ook regelmatig naar het bos, de duinen en het strand. Of ze doen een spannende speurtocht. Naast alles wat we zelf al ondernemen, zorgt KICKS voor allerlei leuke workshops en activiteiten. Dat maakt het aanbod nog uitdagender en veelzijdiger.

 

Duyvenvoordestraat 80
2681 HN Monster

Belangstelling?

Wij hopen dat u een goed beeld heeft gekregen van onze locatie. Natuurlijk kunt u ook langs komen voor een vrijblijvende rondleiding. Wanneer u uw keuze al gemaakt heeft, dan kunt u uw kind direct inschrijven.

Inschrijven

Waar is deze locatie?

  • Wijk: Monster Centrum