2Acrobaten

Zweeloostraat 61
2545 VC Den Haag
070-3595146

Geopend:
na school tot 18:00 uur
en vakantiedagen van
07:30 tot 18:00 uur

inspectierapport

Wij bieden ook voorschoolse opvang van 7:30 uur tot 8:30 uur. Alleen niet op woensdag.

Naar locatieoverzicht

Zweeloostraat 61
2545 VC Den Haag
070-3595146

Geopend:
na school tot 18:00 uur
en vakantiedagen van
07:30 tot 18:00 uur

inspectierapport

Deze locatie biedt ook: Peuteropvang

Met deze school werken wij samen

  • Nutsschool Morgenstond

Buitenschoolse opvang bij 2Acrobaten

Waar we het meest trots op zijn bij bso 2Acrobaten in de groene wijk Morgenstond? Dat is hoe tevreden de kinderen en hun ouders zijn! Dat komt vooral door ons vaste en stabiele team, met pedagogisch medewerkers die de kinderen door en door kennen. Bovendien heeft 2Acrobaten een kleine groep kinderen, waardoor het gemakkelijk is om veel leuke activiteiten te organiseren. In de vakanties, maar zeker ook daarbuiten! Onze fijne buitenschoolse opvang zit in het gebouw van de Nutsschool Morgenstond.

Wat maakt ons speciaal?

  • Vast en stabiel team
  • Kleine en gezellige locatie
  • Veel leuke activiteiten
  • Veel speelmogelijkheden, buiten en binnen
  • Team kent de kinderen heel goed

 

Kinderen op de eerste plaats

Bij 2Acrobaten staan de kinderen natuurlijk op de eerste plaats. Zij bepalen zelf, met elkaar en met de pedagogisch medewerkers wat ze willen doen. Sommige kinderen hebben behoefte aan even lekker relaxen, door bijvoorbeeld een boek te lezen of met elkaar te kletsen. Andere kinderen zijn na een lange schooldag toe aan beweging. Dansen, hutten bouwen, buiten spelen bij de grote en uitdagende speeltuin in de buurt: er is veel mogelijk. Onze pedagogisch medewerkers weten wat de kinderen nodig hebben, stimuleren hun zelfstandigheid en doen mee met waar de kinderen zich mee bezig houden.

Activiteiten 

Naast de dagelijkse activiteiten, is er regelmatig ruimte voor iets bijzonders. Bso 2Acrobaten zit vlakbij het Zuiderpark, bij kinderboerderij De Nijkamphoeve en bij Vogelkelder Avonturia. We gaan dan ook vaak lekker op stap! Ook regelen we in overleg met de kinderen regelmatig een KICKS activiteit. Dat zijn uitdagende workshops en ervaringen die net even anders zijn dan anders. Bijvoorbeeld graffiti spuiten, breakdancen, de natuur in, houtbewerken of zelf muziekinstrumenten maken.

Ouders geven deze locatie een:

8,7

“Bij 2Acrobaten wordt er goed voor mijn kind gezorgd en het
is er gezellig”

- Marjolein, moeder van Katinka

Voorschoolse opvang

Bij 2Acrobaten is ook voorschoolse opvang mogelijk van 07:30 tot 08:30 uur. Elke schooldag, maar op dit moment niet op woensdag. De kinderen worden om 08:30 uur door ons naar school gebracht.

Woensdag

We vangen op dit moment op woensdagen geen kinderen op bij bso 2Acrobaten. Heeft u behoefte aan opvang op de woensdag? Laat het ons dan weten. We kijken graag met u naar de mogelijkheden!

Vakantie samen met 2Maatjes 

In de vakanties voegen we altijd samen met onze collega-locatie 2Maatjes. Dat geeft ons de gelegenheid om nog meer leuke activiteiten te organiseren!

Zweeloostraat 61
2545 VC Den Haag

Belangstelling?

Wij hopen dat u een goed beeld heeft gekregen van onze locatie. Natuurlijk kunt u ook langs komen voor een vrijblijvende rondleiding. Wanneer u uw keuze al gemaakt heeft, dan kunt u uw kind direct inschrijven.

Inschrijven

Waar is deze locatie?

  • Buurt: Morgenstond-West
  • Wijk: Morgenstond
  • Stadsdeel: Escamp