2Kabouters

Da Costastraat 42
2513 RP Den Haag
070-3647288

Geopend:
maandag t/m vrijdag
07:30 tot 18:30 uur

inspectierapport

Vanaf 1 januari is 2Kabouters geopend tot 18:30 uur.

Naar locatieoverzicht

Da Costastraat 42
2513 RP Den Haag
070-3647288

Geopend:
maandag t/m vrijdag
07:30 tot 18:30 uur

inspectierapport

Deze locatie biedt ook: Buitenschoolse opvang

Kinderdagverblijf bij 2Kabouters

In het Zeeheldenkwartier ligt ons fijne kinderdagverblijf 2Kabouters met een babygroep en een peutergroep. Kinderen worden ontvangen in een groepsruimte met leeftijdsgenootjes op de eerste verdieping van ons kindercentrum. Daar bieden we rust en geborgenheid voor de allerkleinsten. De indeling in verschillende speelhoeken biedt kinderen daarnaast de ruimte om te spelen en te ontdekken. We lezen graag voor in onze speciale voorleeshoek, ook hebben we een bouwhoek en een huishoek ingericht. Gedurende het jaar werken we met thema’s zoals lente of voertuigen.

Wat maakt ons speciaal?

  • Vast team met enthousiaste medewerkers
  • Dagelijks buitenactiviteiten
  • Leuke uitstapjes op loopafstand
  • Nieuwbouw in 2019 met natuurspeeltuin

Veel naar buiten bij kinderdagverblijf 2Kabouters

De babygroep en de peutergroep hebben een aansluitende buitenruimte, waar we met veel plezier gebruik van maken. De kleinsten kunnen hier rustig een frisse neus halen. De grotere kinderen ontdekken hier met veel plezier de wereld om hen heen. Buiten staat onze zandbak, spelen we met de fietsjes, verzorgen we ons moestuintje en verzorgen we ons eigen konijntje.
Voor de peuters organiseren wij leuke (buiten)activiteiten, die verbonden zijn aan een thema. En we maken uitstapjes naar het bos en de Zandvlakte.

Nieuwbouw

In 2019 verhuizen we samen met de basisschool CBS De Spiegel naar een schitterende nieuwbouwlocatie (adres: Van de Spiegelstraat). Er zal weer een mooie natuurspeeltuin bij aangelegd worden. Daar kunnen kinderen van kinderdagverblijf 2Kabouters straks heerlijk en veilig iedere dag naar buiten.

Ouders geven deze locatie een:

7,9

“Alle drie onze kinderen hebben het ontzettend naar hun zin. Het voelt als 'thuis komen' bij 2Kabouters!”

- Mascha, moeder van Raúl, Mateo en Inéz

Nieuwbouw
in 2019

Da Costastraat 42
2513 RP Den Haag

Belangstelling?

Wij hopen dat u een goed beeld heeft gekregen van onze locatie. Natuurlijk kunt u ook langs komen voor een vrijblijvende rondleiding. Wanneer u uw keuze al gemaakt heeft, kunt direct inschrijven.

Inschrijven

Waar is deze locatie?

  • Buurt: Zeeheldenkwartier
  • Wijk: Zeeheldenkwartier
  • Stadsdeel: Centrum