2Kabouters

Van de Spiegelstraat 23
2518 ES Den Haag
070-3647288

Geopend:
maandag t/m vrijdag
07:30 tot 18:30 uur

inspectierapport

Sinds 2019 in prachtige nieuwbouw!

Naar locatieoverzicht

Van de Spiegelstraat 23
2518 ES Den Haag
070-3647288

Geopend:
maandag t/m vrijdag
07:30 tot 18:30 uur

inspectierapport

Deze locatie biedt ook: Buitenschoolse opvang

Kinderdagverblijf bij 2Kabouters

In een prachtig nieuw gebouw in het Zeeheldenkwartier ligt ons fijne kinderdagverblijf 2Kabouters met een babygroep en een peutergroep. Kinderen worden ontvangen in een groepsruimte met leeftijdsgenootjes. Daar bieden we rust en geborgenheid voor de allerkleinsten. De indeling in verschillende speelhoeken biedt kinderen daarnaast de ruimte om te spelen en te ontdekken. We lezen graag voor in onze speciale voorleeshoek. Ook hebben we een bouwhoek en een huishoek ingericht. Gedurende het jaar werken we met thema’s zoals lente of voertuigen.

Wat maakt ons speciaal?

  • Vast team met enthousiaste medewerkers
  • Paar keer per week een warme maaltijd
  • Leuke uitstapjes op loopafstand
  • Prachtige nieuwbouw
  • Uitdagende speeltuin met moestuin, fruitbomen, verkeersplein, zandbak en waterspel

Veel naar buiten bij kinderdagverblijf 2Kabouters

De babygroep en de peutergroep hebben een aansluitende buitenruimte, waar we met veel plezier gebruik van maken. De kleinsten kunnen hier rustig een frisse neus halen. De grotere kinderen ontdekken in de uitdagende speeltuin met veel plezier de wereld om hen heen. Daar staat onze zandbak, spelen we met de fietsjes en verzorgen we ons moestuintje.
Voor de peuters organiseren wij leuke (buiten)activiteiten, die verbonden zijn aan een thema. En we maken uitstapjes naar het bos en de Zandvlakte.

Warm eten

Lekker en gezond eten vinden we bij 2Samen en bij 2Kabouters heel belangrijk. Daarom bieden we de kinderen van 0-4 een paar keer per week een warme maaltijd aan tijdens de lunch. Heerlijk, gezond en voedzaam!

Ouders geven deze locatie een:

8,5

“Alle drie onze kinderen hebben het ontzettend naar hun zin. Het voelt als 'thuis komen' bij 2Kabouters!”

- Mascha, moeder van Raúl, Mateo en Inéz

Nieuwbouw

Op 2 september 2019 zijn we samen met basisschool CBS De Spiegel verhuisd naar een schitterende nieuwbouwlocatie. Daar kunnen kinderen van kinderdagverblijf 2Kabouters heerlijk en veilig iedere dag naar buiten.

Van de Spiegelstraat 23
2518 ES Den Haag

Belangstelling?

Wij hopen dat u een goed beeld heeft gekregen van onze locatie. Natuurlijk kunt u ook langs komen voor een vrijblijvende rondleiding. Wanneer u uw keuze al gemaakt heeft, dan kunt u uw kind direct inschrijven.

Inschrijven

Waar is deze locatie?

  • Buurt: Zeeheldenkwartier
  • Wijk: Zeeheldenkwartier
  • Stadsdeel: Centrum