2Schorpioenen

Georges Bizetstraat 21
2551 ZC Den Haag
070-3230407

Geopend:
na school tot 18:30 uur

inspectierapport

Fijne locatie in basisschool Het Lichtbaken

Naar locatieoverzicht

Georges Bizetstraat 21
2551 ZC Den Haag
070-3230407

Geopend:
na school tot 18:30 uur

inspectierapport

Met deze school werken wij samen

  • Het Lichtbaken

Buitenschoolse opvang bij 2Schorpioenen

Bso 2Schorpioenen is een eigentijdse locatie voor buitenschoolse opvang in basisschool Het Lichtbaken nabij Waldeck, Houtwijk, de Vruchtenbuurt en Loosduinen. De bso ligt in een rustige en kindvriendelijke omgeving. Er is nauwe samenwerking met de school. Kinderen worden opgehaald uit de klas en worden verwelkomd in een eigen ruimte van de buitenschoolse opvang.

Wat maakt ons speciaal?

  • Kleinschalige bso met vaste medewerkers
  • Nauwe samenwerking met Het Lichtbaken
  • Gebruik van de gymzaal
  • Veel buitenspeelmogelijkheden
  • Uitdagende activiteiten met KICKS

Vrije tijd en meedenken

Tijd bij de buitenschoolse opvang is in de eerste plaats vrije tijd. Bij bso 2Schorpioenen vinden we het belangrijk dat kinderen ontspannen. Of dat nu is door veel te bewegen of door zich even binnen terug te trekken met een spelletje of een boek. We stimuleren de zelfstandigheid van de kinderen, passend bij het kind en bij de leeftijd. Ze denken daarom zelf actief mee over de invulling van het programma.

Binnen en buiten bewegen

Als je aan de kinderen vraagt wat ze zo leuk vinden aan 2Schorpioenen, dan vertellen ze vrolijk over de hoeveelheid speelruimte. Omdat deze bso nauw samenwerkt met basisschool Het Lichtbaken, mogen de bso-kinderen gebruikmaken van de gymzaal. Buiten spelen ze op het grote schoolplein met speeltoestellen of in de aangrenzende speeltuin met gras- en speelveld. Er is dus genoeg ruimte om je energie kwijt te kunnen!

Ouders geven deze locatie een:

8

“Een topteam! Mijn 2 kinderen gaan met plezier en vragen altijd of ik ze alsjeblieft laat wil ophalen, zodat ze langer kunnen spelen. ”

- Hanan, moeder van Mimoun en Sofia

Uitdagende activiteiten

De pedagogisch medewerkers van bso 2Schorpioenen en activiteitenafdeling KICKS organiseren regelmatig leuke activiteiten en uitdagende workshops voor kinderen. Kinderen denken natuurlijk zelf ook mee over wat ze graag willen doen. Het kan van alles zijn! Denk aan workshops graffiti spuiten, breakdance, muziek maken, surfen, en nog veel meer.

Georges Bizetstraat 21
2551 ZC Den Haag

Belangstelling?

Wij hopen dat u een goed beeld heeft gekregen van onze locatie. Natuurlijk kunt u ook langs komen voor een vrijblijvende rondleiding. Wanneer u uw keuze al gemaakt heeft, dan kunt u uw kind direct inschrijven.

Inschrijven

Waar is deze locatie?

  • Buurt: Nieuw Waldeck
  • Wijk: Waldeck
  • Stadsdeel: Loosduinen