Kinderopvang in Den Haag Waldeck

Waldeck is een rustige, groene woonwijk, met veel opties om heerlijk naar buiten te gaan. Je bent er zo op Landgoed Ockenburg, de natuur- en recreatiegebieden Madestein en de Uithof, of op het strand van Kijkduin. We bieden hier kinderopvang voor baby’s, peuters en schoolkinderen.

Kinderdagverblijf in Waldeck

Baby’s en peuters zijn van harte welkom bij kinderdagverblijf 2Krekels. Dit eigentijds kindercentrum ligt in een rustige, groene en kindvriendelijke omgeving bij sportcomplex DUNO. Het is een vrolijke plek, waar uw kind vriendjes maakt, fijn kan spelen en waar we volop bezig zijn met de ontwikkeling. Bijvoorbeeld door uitdagende activiteiten, sport en spel en verschillende uitstapjes.

jongens op wipwap bij kinderdagverblijf 2krekels in waldeck den haag
kinderboerderij bij bso 2krekels in waldeck den haag

Buitenschoolse opvang (BSO) in Waldeck

De buitenschoolse opvang van 2Krekels kenmerkt zich door het brede aanbod voor sport en beweging. Dankzij de ligging bij sportcomplex DUNO, is het voor de kinderen gemakkelijk om lekker naar buiten te gaan. Bijvoorbeeld om te voetballen of om andere buitenspellen te doen. Ook handig voor ouders zijn de verlengde openingstijden van 07.30 tot 18.30 uur.

De buitenschoolse opvang van 2Schorpioenen zit speciaal in een eigen ruimte in basisschool Het Lichtbaken.

2Bevers is gevestigd in de Koos Meindertsschool. Deze BSO biedt de kinderen na hun schooldag een veilige en vertrouwde plek. Wegens de realisatie van een nieuw Kindcentrum bevindt 2Bevers zich tijdelijk op de Albardastraat 25 te Den Haag.

Samenwerking met scholen

Kindercentrum 2Krekels werkt samen met OBS Bohemen-Kijkduin, Montessorischool Houtwijk en Basisschool De Oase. 2Schorpioenen is gevestigd in basisschool Het Lichtbaken. En 2Bevers is gevestigd in de Koos Meindertsschool. Wegens de realisatie van een nieuw Kindcentrum bevindt 2Bevers zich tijdelijk op de Albardastraat 25.

Lees meer over onze samenwerkingen.

Speelplein buitenschoolse opvang 2Schorpioenen Waldeck Loosduinen Den Haag

Heb je vragen of hulp nodig?
Onze collega's van Planning & Advies zitten voor je klaar!