Speelplein buitenschoolse opvang 2Schorpioenen Waldeck Loosduinen Den Haag

2Schorpioenen

Georges Bizetstraat 21 2551 ZC Den Haag
Buurt: Nieuw Waldeck |
Wijk: Waldeck | Stadsdeel: Loosduinen

Telefoonnummer: 070-3230407

Openingstijden:
Na school tot 18:30 uur

Soorten opvang op deze locatie:

BSO  

Over buitenschoolse opvang 2Schorpioenen

BSO 2Schorpioenen is een eigentijdse locatie voor buitenschoolse opvang in basisschool Het Lichtbaken in de wijk Waldeck. De bso ligt in een rustige en kindvriendelijke omgeving. Er is een nauwe samenwerking met de school. Kinderen worden opgehaald uit de klas en verwelkomd in een eigen ruimte van de buitenschoolse opvang.

Direct inschrijven

Bijzonder aan BSO 2Schorpioenen

Vrije tijd en meedenken

We vinden het belangrijk dat kinderen ontspannen. Of dat nu is door te bewegen of door zich even terug te trekken met een boek. We stimuleren de zelfstandigheid van de kinderen, passend bij het kind en bij de leeftijd. Ze denken daarom zelf actief mee over de invulling van het programma.

Binnen en buiten bewegen

Als je aan de kinderen vraagt wat ze zo leuk vinden aan 2Schorpioenen, dan vertellen ze vrolijk over de hoeveelheid speelruimte. we maken gebruik van de gymzaal, het grote schoolplein met speeltoestellen en het gras- en speelveld. Er is dus genoeg ruimte om je energie kwijt te kunnen!

Activiteiten BSO

De pedagogisch medewerkers organiseren regelmatig leuke activiteiten en uitdagende workshops. Kinderen denken natuurlijk zelf ook mee over wat ze graag willen doen. Het kan van alles zijn! Denk aan workshops, graffiti spuiten, breakdance, muziek maken, surfen en nog veel meer.

Bijzondere workshops en vakantieprogramma

Met 2Samen KICKS beleven kinderen (mid)dagen vol leuke en leerzame spellen, workshops, ervaringen en vakantieprogramma's zoals survival- en kampdagen. Een gevarieerd en ontwikkelingsgericht programma, waar je niets extra’s voor hoeft te betalen.

Lees meer over KICKS.

Praktische informatie

Alle belangrijke informatie over buitenschoolse opvang 2Schorpioenen op een rijtje

 • Kosten kinderopvang

  Wat kost kinderopvang? Dat is afhankelijk van je inkomen en de opvangvorm die je kiest. Bekijk onze tarieflijsten en maak gebruik van onze handige rekentool, waarmee je gemakkelijk kunt uitrekenen wat kinderopvang in jouw situatie kost. Daarnaast kun je controleren of je recht hebt op kinderopvangtoeslag.

 • Openingstijden 2Schorpioenen

  Naschoolse opvang: tot 18:30 uur.

   

 • Groepsindeling

  Buitenschoolse opvang 2Schorpioenen heeft één BSO-groep, voor alle basisschoolleeftijden. De groepsgrootte varieert van 10 tot 20 kinderen.

 • Rondleiding inplannen bij 2Schorpioenen in Loosduinen

  We kunnen ons goed voorstellen dat je benieuwd bent naar de ruimtes, de sfeer en pedagogisch medewerkers op de locatie. Kom gerust eens langs voor een kennismaking en rondleiding. We ontvangen je graag en nemen uitgebreid de tijd om al jouw vragen te beantwoorden.

  Rondleiding inplannen

   

 • Inspectierapport en LRK-nummer

  Pedagogische kwaliteit staat bij 2Samen altijd voorop. Al onze medewerkers werken vanuit ons Pedagogisch Huis. Zo zorgen we er samen voor dat ieder kind zich gezien voelt.

  LRK-nummer: 440053584

  Inspectierapport

  Lees meer over Kinderopvang 2Samen.

Een kijkje in de opvang

Op deze locatie:

 •   Kleinschalige bso met vaste medewerkers
 •   Gebruik van de gymzaal
 •   Veel buitenspeelmogelijkheden

Een dag bij de BSO

Hoe ziet een gemiddelde dag eruit op de BSO-locaties van 2Samen? Dat zie je hier. Tijden en activiteiten kunnen natuurlijk verschillen!

 • kind bij bso 2speleon in schilderswijk den haag
  07.30 uur – Voorschoolse opvang

  Als ouders vroeg moeten werken, vangen wij de kinderen voor school op. Even rustig wakker worden of spelen en daarna samen naar school. De jongste kinderen brengen we in de klas.

 • Meisje en medewerker bij bso 2Zwanen in Ypenburg Den Haag
  15:00 uur – Ophalen

  School is uit. De jongste kinderen halen we op uit de klas en de oudere kinderen komen zelfstandig naar ons toe op het plein. Zijn we compleet? Dan gaan we richting de bso!

 • meisjes eten tussendoortje bij bso 2flamingo's in westland
  15:15 uur – Tussendoortje

  We beginnen gezamenlijk met een tussendoortje. Vers fruit, groente, crackers of brood en wat drinken. We kletsen met elkaar en bespreken wat we vanmiddag gaan doen.

 • kinderen samen bij 2Giraffen bso Den Haag
  15:30 uur – Chillen of spelen!

  Bso is vrije tijd. Kinderen bepalen zelf wat ze willen doen, alleen of met elkaar. Chillen met een boek, buiten spelen, knutselen, bakken… Wij sluiten aan bij wat de kinderen interesseert.

 • Kinderen bij bso 2Spelende Beren den haag natuurwerkplaats
  15:45 uur – Activiteit

  Vandaag staat een KICKS activiteit gepland. Kinderen bepalen natuurlijk mee: graffiti spuiten, Lego bouwen, bomen klimmen, theaterles… uitdagingen en belevingen genoeg!

 • 2Burchten bso den haag jongen en medewerker
  17:00 uur – Einde dag

  Bij het ophalen maken we graag tijd om met ouders te praten over de middag. Als kinderen zelf naar huis mogen, blijven we ook graag in contact. We kijken uit naar de volgende keer.

Veelgestelde vragen

 • Wat kost kinderopvang?

  Meer informatie over de kosten voor kinderopvang vind je hier.

 • Garanderen jullie een plek na mijn inschrijving?

  We doen ons uiterste best om een plek voor je te realiseren. Maar we kunnen helaas geen garantie geven dat we meteen vanaf de gewenste startdatum een plek beschikbaar hebben op jouw voorkeursdagen.

 • Heb ik recht op kinderopvangtoeslag?

  Voor informatie over kinderopvangtoeslag, klik hier. We verwijzen je ook graag naar de website van de Belastingdienst. Hier vind je altijd de meest recente gegevens.

 • Hebben jullie wachtlijsten?

  Dat hangt van de locatie af. Op de ene locatie is direct plek en is er geen sprake van een wachtlijst, op de andere niet. Wil je weten hoe dit zit op de locatie(s) van jouw voorkeur, bel ons dan gerust!

  Op locaties met een wachtlijst, zijn wij afhankelijk van opzeggingen of wijzigingen in de planning. Daarnaast spelen je gewenste startdatum, het aantal dagen dat je wilt afnemen, je voorkeursdagen en je eventuele voorrangscriterium een rol; zo hebben broers en zussen bijvoorbeeld voorrang bij 2Samen.

 • Hoe kan ik de groep van mijn kind bereiken?

  In de Ouderapp staat het telefoonnummer en e-mailadres van de locatie waar je klant bent. Je vindt deze informatie onderin bij ‘locaties’.

 • Waar vind ik informatie over kinderopvangtoeslag?

  Alle informatie over het aanvragen of wijzigen van je kinderopvangtoeslag, veranderingen in je persoonlijke situatie en eventuele invloed op je toeslag vind je op de website van de belastingdienst. Op onze website vind je hier natuurlijk ook informatie over, klik hier.

Veelgestelde vragen

Enthousiast?

Vraag een rondleiding aan!

Rondleiding aanvragen Direct inschrijven

Heb je vragen of hulp nodig?
Onze collega's van Planning & Advies zitten voor je klaar!