2Vleermuizen

Vlierboomstraat 366
2564 JJ Den Haag
070-3254416

Geopend:
ma/di/do/vrijdag
08:30 tot 12:30 uur

inspectierapport

Wij zijn een VE-locatie

met extra aandacht voor (taal) ontwikkeling

Naar locatieoverzicht

Vlierboomstraat 366
2564 JJ Den Haag
070-3254416

Geopend:
ma/di/do/vrijdag
08:30 tot 12:30 uur

inspectierapport

Deze locatie biedt ook: Kinderdagverblijf Buitenschoolse opvang

Peuteropvang bij 2Vleermuizen

2Vleermuizen is een kleine en sfeervolle locatie met op de eerste verdieping peuteropvang. Daarnaast is er een kinderdagverblijf met een baby- en een peutergroep en twee groepen buitenschoolse opvang gevestigd. Met een tussendeur is 2Vleermuizen verbonden aan De Vlierboom, een basisschool voor openbaar onderwijs.

De kinderen van de peuteropvang hebben hun ‘eigen’ groepsruimte op de 1e verdieping, een stoere ruimte waar ’s middags de kleuters van de buitenschoolse opvang spelen.

Wat maakt ons speciaal?

 • Extra aandacht voor de ontwikkeling (VE-programma)
 • Een jong en dynamisch team pedagogisch medewerkers
 • Kleine locatie: peuteropvang (VE), een babygroep, een peutergroep en twee bso-groepen
 • Een huiselijke sfeer: licht, ruim, open
 • Stoere ruimte: voor peuteropvang en ’s middags voor bso
 • Themagericht dagprogramma passend bij de ontwikkeling van het kind
 • Buitenruimte met natuurtuin

Voorschoolse educatie  (VE) 

Peuteropvang 2Vleermuizen is een VE-locatie. Onze professionele pedagogisch medewerkers hebben extra aandacht voor de ontwikkeling van spraak en taal, sociaal-emotionele ontwikkeling, motorische ontwikkeling en zintuigelijke ontwikkeling. We lezen bijvoorbeeld veel voor!
Sommige peuters hebben net iets meer tijd en aandacht nodig. Zij hebben recht op extra gratis uren spelen en leren. Deze peuters ontvangen van het Centrum Jeugd en Gezin (CJG) een VE-indicatie.

VE-programma Uk & Puk

We werken bij 2Samen met het VE-programma Uk & Puk. Puk is een vriendje van de kinderen. Zij spelen, ontdekken en bewegen met Puk. Zo ontwikkelt uw kind zich op een speelse manier. Uk & Puk werkt met thema’s. Voorbeelden van thema’s zijn:

 • Dit ben ik!
 • Knuffels
 • Ik en mijn familie

Uw kind krijgt met ieder thema een nieuwsbrief mee naar huis. Hierin staan onderwerpen per thema om thuis te oefenen, liedjes te zingen. Daarmee kunt u de wereld van uw kind thuis en die van de opvang met elkaar verbinden. Zo gaan de peuters straks vol zelfvertrouwen naar de basisschool!

Ouders geven deze locatie een:

8,8

“Zo fijn dat de pedagogisch medewerkers persoonlijke aandacht en liefde tonen naar het kind.”

Binnen en buitenspelen

We spelen regelmatig samen met de peuters van de peutergroep buiten, in onze buitenruimte met een natuurtuin. Buiten spelen en van alles ontdekken, de natuur beleven, dát vinden we belangrijk! De stoere groepsruimte is ingericht met verschillende speelhoekjes, zodat elk kind op ontdekking kan gaan. De kinderen begeleiden en opvoeden doen we graag sámen met de ouders.

Vlierboomstraat 366
2564 JJ Den Haag

Belangstelling?

Wij hopen dat u een goed beeld heeft gekregen van onze locatie. Natuurlijk kunt u ook langs komen voor een vrijblijvende rondleiding. Wanneer u uw keuze al gemaakt heeft, dan kunt u uw kind direct inschrijven.

Inschrijven

Waar is deze locatie?

 • Buurt: Vruchtenbuurt
 • Wijk: Vruchtenbuurt
 • Stadsdeel: Segbroek