2Vleermuizen

Vlierboomstraat 366
2564 JJ Den Haag
070-3254416

Geopend:
ma/di/do/vrijdag
08:30 tot 11:30 uur

inspectierapport

Kom jij ook bij ons spelen?

Naar locatieoverzicht

Vlierboomstraat 366
2564 JJ Den Haag
070-3254416

Geopend:
ma/di/do/vrijdag
08:30 tot 11:30 uur

inspectierapport

Deze locatie biedt ook: Kinderdagverblijf Buitenschoolse opvang

Peuteropvang bij 2Vleermuizen

2Vleermuizen is een kleine en sfeervolle locatie met op de eerste verdieping peuteropvang. Daarnaast is er een kinderdagverblijf en twee groepen buitenschoolse opvang gevestigd. Met een tussendeur is 2Vleermuizen verbonden aan de Vlierboom, een basisschool voor openbaar onderwijs.

De kinderen van de peuteropvang hebben hun ‘eigen’ groepsruimte op de 1e verdieping, een stoere ruimte waar ’s middags de kleuters van de buitenschoolse opvang spelen.

Wat maakt ons speciaal?

  • Gevarieerd en uitdagend activiteitenaanbod, met thema’s van Puk
  • Sfeervolle groepsruimtes met veel speelmateriaal
  • Mooie, nieuwe buitenruimte met natuurtuin
  • Uitstapjes met bolderkar

Prachtige natuurtuin  

We hebben een prachtige natuurtuin waar we dagelijks buitenspelen, samen met de peuters van de peutergroep. Buiten spelen en van alles ontdekken – natuurbeleving, dát vinden we belangrijk! De groep is ingericht met verschillende speelhoekjes, zodat elk kind op ontdekking kan gaan. De kinderen begeleiden en opvoeden doen we graag sámen met de ouders.

Uitdagende activiteiten in thema’s

In de peuteropvang worden leuke en uitdagende activiteiten aangeboden, vaak in een thema met Puk, o.a. ‘Reuzen en Kabouters’, ‘Oef, wat is het warm’, ‘Hoera, een baby!’, ‘Wat heb ik aan vandaag?’ Vooral bewegen, ‘gymen’ op de klimblokken, muziek maken en creatieve ontwikkeling vinden we belangrijk.

Ouders geven deze locatie een:

7

“Mijn zoon heeft het heel fijn! Altijd een goede overdracht, luisterend oor, meedenken, vriendelijk en zicht op de ontwikkeling.”

- Ouder, onderzoek klanttevredenheid 2021

Vlierboomstraat 366
2564 JJ Den Haag

Belangstelling?

Wij hopen dat u een goed beeld heeft gekregen van onze locatie. Natuurlijk kunt u ook langs komen voor een vrijblijvende rondleiding. Wanneer u uw keuze al gemaakt heeft, dan kunt u uw kind direct inschrijven.

Inschrijven

Waar is deze locatie?

  • Buurt: Vruchtenbuurt
  • Wijk: Vruchtenbuurt
  • Stadsdeel: Segbroek