2Vleermuizen

Vlierboomstraat 366
2564 JJ Den Haag
070-3254416

Geopend:
maandag t/m vrijdag
07:30 tot 18:00 uur

inspectierapport

Kinderdagverblijf naast De Vlierboom

Naar locatieoverzicht

Vlierboomstraat 366
2564 JJ Den Haag
070-3254416

Geopend:
maandag t/m vrijdag
07:30 tot 18:00 uur

inspectierapport

Deze locatie biedt ook: Peuteropvang Buitenschoolse opvang

Kinderdagverblijf bij 2Vleermuizen

2Vleermuizen is een kleine en sfeervolle locatie met een babygroep en een peutergroep. Op de eerste verdieping vind je de peuteropvang (voorheen peuterspeelzaal) met Voorschoolse Educatie (VE-programma) en twee groepen buitenschoolse opvang. Met een tussendeur is 2Vleermuizen verbonden aan De Vlierboom, een basisschool voor openbaar onderwijs.

Wat maakt ons speciaal?

  • Kleine locatie: een babygroep, een peutergroep, een peuteropvang met Voorschoolse Educatie (VE) en twee bso-groepen
  • Een huiselijke sfeer: licht, ruim, open
  • Buitenruimte met natuurtuin
  • Het dagprogramma is themagericht en passend bij de ontwikkeling van het kind

Groepsruimtes aan natuurtuin

De babygroep en de peutergroep liggen naast elkaar en zijn verbonden met een tussendeur. Het zijn ruime en lichte groepsruimtes. De beide groepen grenzen aan de buitenruimte met natuurtuin. We zijn regelmatig buiten met de kinderen. De groepen zijn ingericht met verschillende speelhoekjes, zodat elk kind op ontdekking kan gaan.

‘Net als thuis’

We zijn een knus en klein centrum en vinden het belangrijk dat broertjes en zusjes elkaar mogen opzoeken, net als thuis. We geven veel warmte en veiligheid, van waaruit de kinderen zich kunnen ontwikkelen. U bent van harte welkom. De ingang van 2Vleermuizen is rechts van basisschool De Vlierboom.

Ouders geven deze locatie een:

8,2

“De pedagogisch medewerkers tonen veel persoonlijke aandacht en liefde naar het kind.”

Spelenderwijs ontdekken

Het dagprogramma is themagericht. De materialen en activiteiten die we aanbieden zijn gevarieerd en gericht op de ontwikkelingsgebieden van de kinderen. Er zijn verschillende hoeken met verschillende soorten speelmateriaal om hen te stimuleren in hun ervaringen en beleving. We kijken en luisteren naar kinderen om van daaruit te bepalen wat we gaan doen. Wat kan een kind en wat is zijn belangstelling? Met de oudste peuters doen we 3+ activiteiten.

Vlierboomstraat 366
2564 JJ Den Haag

Belangstelling?

Wij hopen dat u een goed beeld heeft gekregen van onze locatie. Natuurlijk kunt u ook langs komen voor een vrijblijvende rondleiding. Wanneer u uw keuze al gemaakt heeft, dan kunt u uw kind direct inschrijven.

Inschrijven

Waar is deze locatie?

  • Buurt: Vruchtenbuurt
  • Wijk: Vruchtenbuurt
  • Stadsdeel: Segbroek