Buitenschoolse opvang

Buitenschoolse opvang

Buitenschoolse opvang in Naaldwijk

Buitenschoolse opvang (bso) in Naaldwijk, dagelijks verwelkomen wij hier kinderen van 4 tot 13 jaar. Na school en in vakanties bieden onze pedagogisch professionals kinderen een plek waar  kunnen deelnemen aan een gevarieerd programma en waar ze zichzelf kunnen zijn. Uw kind kan zelf kiezen waaraan hij/zij wil deelnemen, de medewerkers begeleiden de kinderen hierbij. Uiteraard is er voldoende ruimte om even rustig bij te komen van een schooldag. Kinderopvang 2Samen heeft een samenwerking met de meeste basisscholen in Naaldwijk.

KICKS  is het activiteitenprogramma waar alle kinderen van de buitenschoolse opvang gebruik van kunnen maken. KICKS heeft een bijzonder aanbod aan activiteiten en belevingen waarvoor wij een netwerk van specialisten inschakelen. In samenspraak met de groep kiezen kinderen activiteiten uit dit aanbod. Denk hierbij aan allerlei sporten maar ook surfen, theater, struinen in de natuur, robotica, koken of een kunstproject. Zo doen kinderen van onze bso in Naaldwijk elk jaar mee aan het Varend Corso waarvoor zij zelf een boot decoreren.

U bent van harte welkom voor een eerste kennismaking en een vrijblijvende rondleiding. Hieronder ziet u waar u onze locaties voor buitenschoolse opvang kunt vinden.

Locatieoverzicht

2Flamingo’s Buitenschoolse opvang

Sibelius 1

2671 VV Naaldwijk

06-13830454

na school tot 18:00 uur

  • Natuurtuin en speeltuin
  • Vaste medewerkers
  • Ruimte met werkplaats (7+)
2Pinguïns Buitenschoolse opvang

De Gouwe 8

2673 BK Naaldwijk

0174-210762

na school tot 18:00 uur

  • 0 tot 13 jaar onder één dak
  • Ruime en moderne bso
  • Regelmatig leuke uitstapjes
Ook op deze locatie