tomaten oogsten bij kinderdagverblijf 2eekhoorns in naaldwijk

Naaldwijk
Samen groeien en ontdekken

In het hart van het Westland biedt Kinderopvang 2Samen kinderdagopvang (crèche) en buitenschoolse opvang voor kinderen in Naaldwijk.

Kinderdagverblijven in Naaldwijk

Kinderdagverblijven (crèches) zijn er voor de allerkleinsten van 0 tot 4 jaar. Goede interactievaardigheden zoals het stimuleren van de ontwikkeling van kinderen, zijn de kern van ons pedagogisch handelen. Dit doen we al vanaf babyleeftijd in excellente babyopvang. Optimale ontwikkelingskansen staan hierbij centraal. Onze kinderdagverblijven in Naaldwijk zijn 2Eekhoorns en 2Pinguïns.

Lees meer over kinderdagopvang bij 2Samen

kinderen spelen met water bij kinderdagverblijf 2eekhoorns in naaldwijk
vuur maken bij bso 2flamingo's in naaldwijk

Buitenschoolse opvang (BSO) in Naaldwijk

Samen te gekke activiteiten beleven en nieuwe dingen ontdekken. Samen met de pedagogisch medewerkers en de andere kinderen uit de groep vullen kinderen elke (mid)dag naar wens in. Buitenschoolse opvang omvat opvang voorschoolse opvang, tussenschoolse opvang, naschoolse opvang en vakantieopvang. Onze BSO's in Naaldwijk zijn 2Flamingo's en 2Pinguïns.

Lees meer over buitenschoolse opvang bij 2Samen

Peuteropvang in Naaldwijk

In onze peuteropvang verwelkomen we peuters van 2,5 tot 4 jaar, bij een aantal locaties kan je peuter al terecht vanaf 2 jaar. De kinderen worden een aantal ochtenden of middagen per week ontvangen in hun eigen peutergroep. Je kind leert spelenderwijs hoe het is om in een groep te functioneren en samen te spelen en te delen.

Lees meer over peuteropvang bij 2Samen.

kinderen op fietsjes bij bso 2Pinguins in Woerdblok Naaldwijk
medewerker leest voor aan kinderen bij kinderdagverblijf 2eekhoorns in naaldwijk

Voorschoolse Educatie in Naaldwijk

VE heet ook wel voorschool en is voor kinderen een geweldige kans. Net zoals de kinderdagopvang (link) en reguliere peuteropvang (link), maakt VE de stap naar het basisonderwijs gemakkelijker. Met het grote voordeel dat we nóg meer inzetten op het wegwerken van achterstanden. Bijvoorbeeld door spelenderwijs Nederlandse woordjes te leren en te oefenen met cijfers.

Lees meer over Voorschoolse Educatie bij 2Samen

Heb je vragen of hulp nodig?
Onze collega's van Planning & Advies zitten voor je klaar!