OuderApp

Download de nieuwe app

en blijf met ons in contact!

OuderApp

Vanaf 17 oktober 2023 kunt u gebruik maken van de vernieuwde 2Samen OuderApp en het ouderportaal van Jaamo. Ook via de nieuwe app blijft u gemakkelijk in contact met de groep en beleeft u de dag van uw kind(eren) mee met foto’s en berichtjes.
De communicatie via de app vervangt natuurlijk niet het persoonlijke contact. Dat blijft het allerbelangrijkst.

Met de app regelt u eenvoudig alle essentiële zaken rondom de opvang van uw kind(eren). U vindt er alle gegevens van uw kind(eren) bij elkaar: de foto’s, het schriftje, de berichten, uw aanvragen, de ingeplande dagen, uw tegoeden én alle belangrijke documenten (facturen, contracten en jaaropgaven).
Download de Jaamo OuderApp
Bekijk de app of webversie op uw mobiel, tablet of computer en blijf betrokken bij wat uw kind meemaakt in het kindercentrum.

Downloaden

De app is te downloaden in de App store (Apple) of in de Google Play Store (Android) onder de naam: Jaamo OuderApp.
Als kinderopvang organisatie kiest u Kinderopvang 2Samen.

verkrijgbaar in app store ontdekken google play

Krijgt u een foutmelding bij het downloaden? Mogelijk is de software op uw telefoon niet up-to-date. Installeer in dat geval de laatste update.
Werkt dat niet? Open Jaamo dan in een handige webversie via 2samen.jaamo.nl. Zo kunt u het ouderportaal via een pc, laptop of (Windows) telefoon overal bezoeken.

Wachtwoord aanvragen of wijzigen

Heeft u geen wachtwoord of wilt u uw wachtwoord wijzigen, klik dan op ‘wachtwoord vergeten’. Vul vervolgens het bij ons bekende e-mailadres in en u ontvangt een e-mail met instructies om uw wachtwoord (opnieuw) in te stellen.

Meerdere accounts 

Wanneer u de Jaamo OuderApp al gebruikt bij een andere kinderopvangorganisatie, adviseren wij u de ene organisatie te bekijken via de app en de andere organisatie via de webversie op een pc of laptop. U kunt natuurlijk ook in- en uitloggen maar tegelijk twee organisaties bekijken gaat helaas niet.

Voordelen van de OuderApp

Voordelen van de app

  • Overal op de hoogte!
  • Ontvang rechtstreeks foto’s van uw kind
  • Volg de ontwikkelingen van uw kind in het schriftje
  • Stuur en ontvang berichten over uw kind
  • Lees het laatste nieuws via de app
  • Overzicht van al uw facturen, jaaropgaven en contracten
  • Vraag extra dagen aan, meld uw kind ziek of geef vakanties door

Automatisch op de hoogte

Pushberichten

Blijf automatisch op de hoogte door middel van meldingen (push notificaties) op uw telefoon. Gedurende de dag krijgt u vanzelf een melding bij nieuwe gebeurtenissen rondom uw kind(eren) op de kinderopvang. Gemakkelijker kan niet!

Persoonlijke instellingen

Welke meldingen u ontvangt kunt u zelf instellen. Wanneer u in de app (ouderportaal) onderaan klikt op Account en vervolgens klikt op uw profiel, ziet u uw gegevens en onderaan Meldingen. Kies welke meldingen u direct wil zien.

Kinderopvang 2samen Jaamo ouderapp mijn profiel push notificaties web

 

Handleiding OuderApp

In de handleiding Jaamo OuderApp van 2Samen leest u de werkwijze van de app.
Heeft u vragen? Stel ze gerust aan uw Locatiecoördinator of Unitmanager. U kunt ook contact opnemen met de medewerkers van onze afdeling Planning & Advies. Zij helpen u graag! U kunt de afdeling bereiken via telefoonnummer: 070-338 55 00 (optie 1) of via e-mail: planning@2samen.nl.

Wij wensen uw veel plezier met het gebruik van de vernieuwde app!