Ouderapp Kinderopvang 2Samen

2Samen app

Via de OuderApp blijven we makkelijk in contact. Je vindt er foto’s en berichtjes, en regelt eenvoudig alle essentiële zaken rondom de opvang. 

In de app staan alle gegevens van je kind bij elkaar: de foto’s, het schriftje, de berichten, je aanvragen, de ingeplande dagen en je tegoeden. Documenten als facturen, contracten en jaaropgaven zijn ook via de app toegankelijk.

 

 

Hoe download je de app?

Je vindt de app onder de naam Jaamo OuderApp in de App store (Apple) en Google Play Store (Android). Als je de app hebt gedownload, kies dan Kinderopvang 2Samen als kinderopvangorganisatie.

Webversie

Je kunt de app ook zonder hem te downloaden openen in een browser op je computer, telefoon of tablet, via 2samen.jaamo.nl

Wachtwoord aanvragen of wijzigen

Wil je een wachtwoord aanvragen of wijzigen? Klik in beide gevallen op ‘wachtwoord vergeten’. Vul vervolgens jouw bij ons bekende e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met instructies om je wachtwoord in te stellen.

Meerdere accounts 

Als je de Jaamo OuderApp al gebruikt bij een andere kinderopvangorganisatie, adviseren we je de gedownloade app voor de ene, en de webversie voor de andere organisatie te gebruiken. Je kunt ook in- en uitloggen om tussen de kinderopvangorganisaties te wisselen, maar tegelijk twee organisaties bekijken gaat op dit moment niet.

Kies zelf welke pushmeldingen je krijgt

Een pushbericht is een bericht dat direct zichtbaar is op je telefoon, ook als je de app niet opent. Je kunt in de app instellen welke soorten meldingen je wel of juist niet als pushbericht wilt ontvangen. Klik hiervoor in de app op Account. Dit staat in het ouderportaal onderaan. Vervolgens klik je op uw profiel en dan onderaan op Meldingen. Hier kies je welke soorten meldingen je als pushbericht wilt ontvangen.

Handleiding OuderApp

Klik hier om de handleiding van de app te openen. Heb je vragen? Stel ze gerust aan je Locatiecoördinator of Unitmanager. Onze collega’s van Planning & Advies helpen je ook graag verder via 070-338 55 00 (optie 1) of planning@2samen.nl.