OuderApp

Download de nieuwe app

en blijf met ons in contact!

OuderApp

Vanaf 1 november 2021 kunt u gebruik maken van de nieuwe 2Samen OuderApp en het ouderportaal van Jaamo. Ook via de nieuwe app blijft u gemakkelijk in contact met de groep en beleeft u de dag van uw kind(eren) mee met foto’s en berichtjes.
De communicatie via de app vervangt natuurlijk niet het persoonlijke contact. Dat blijft het allerbelangrijkst.

Met de app regelt u eenvoudig alle essentiële zaken rondom de opvang van uw kind(eren). U vindt er alle gegevens van uw kind(eren) bij elkaar: de foto’s, het schriftje, de berichten, uw aanvragen, de ingeplande dagen, uw tegoeden én alle belangrijke documenten (facturen, contracten en jaaropgaven).
Download de Jaamo OuderApp
Bekijk de app of webversie op uw mobiel, tablet of computer en blijf betrokken bij wat uw kind meemaakt in het kindercentrum.

Downloaden

De app is te downloaden in de App store (Apple) of in de Google Play Store (Android) onder de naam: Jaamo OuderApp.
Als kinderopvang organisatie kiest u Kinderopvang 2Samen.

verkrijgbaar in app store ontdekken google play

Krijgt u een foutmelding bij het downloaden? Mogelijk is de software op uw telefoon niet up-to-date. Installeer in dat geval de laatste update.
Werkt dat niet? Open Jaamo dan in een handige webversie via 2samen.jaamo.nl. Zo kunt u het ouderportaal via een pc, laptop of (Windows) telefoon overal bezoeken.

Wachtwoord aanvragen of wijzigen

Heeft u geen wachtwoord of wilt u uw wachtwoord wijzigen, klik dan op ‘wachtwoord vergeten’. Vul vervolgens het bij ons bekende e-mailadres in en u ontvangt een e-mail met instructies om uw wachtwoord (opnieuw) in te stellen.

Meerdere accounts 

Wanneer u de Jaamo OuderApp al gebruikt bij een andere kinderopvangorganisatie, adviseren wij u de ene organisatie te bekijken via de app en de andere organisatie via de webversie op een pc of laptop. U kunt natuurlijk ook in- en uitloggen maar tegelijk twee organisaties bekijken gaat helaas niet.

Voordelen van de app

Voordelen van de app

  • Overal op de hoogte!
  • Ontvang rechtstreeks foto’s van uw kind
  • Volg de ontwikkelingen van uw kind in het schriftje
  • Stuur en ontvang berichten over uw kind
  • Lees het laatste nieuws via de app
  • Overzicht van al uw facturen, jaaropgaven en contracten
  • Vraag extra dagen aan, meld uw kind ziek of geef vakanties door

Automatisch op de hoogte

Pushberichten

Mis geen update en blijf automatisch op de hoogte door middel van push notificaties op uw telefoon. Gedurende de dag krijgt u vanzelf een notificatie bij nieuwe gebeurtenissen rondom uw kind(eren) op de kinderopvang. Gemakkelijker kan niet!

Kinderopvang 2samen Jaamo ouderapp mijn profiel push notificatiesPersoonlijke instellingen

Welke notificaties u ontvangt kunt u zelf instellen. Wanneer u in de app (ouderportaal) rechtsboven naast het belletje op uw naam (of foto) klikt, verschijnt er onder andere Mijn profiel. Wanneer u daarop klikt, ziet u uw gegevens en onderaan de push notificaties.

Kinderopvang 2samen Jaamo ouderapp mijn profiel push notificaties web

Om uw profiel bij te werken, dient u eerst rechts bovenaan op de knop Profiel bijwerken te klikken. U kunt nu uw gegevens en notificaties aanpassen. Nadat u alles heeft bijgewerkt, dient u op de knop Opslaan te klikken.

Konnect app stopt!
U kunt géén ruildagen of extra dagen meer aanvragen via de “oude” Konnect app. Deze app gebruiken wij niet meer!

Downloaden kan tot eind maart 2022

Wel kunt u nog de foto’s, het schriftje en de observaties van uw kind(eren) uit de Konnect app /ouderportaal als herinnering bewaren. Ook kunt u de facturen en/of de jaaropgaven uit Konnect opslaan en bewaren? Downloaden kan tot en met 31 maart 2022. Daarna worden alle gegevens verwijderd!

Werkwijze in Konnect 

Nadat u bent ingelogd in Konnect, kiest u in de menubalk:

– Fotoboek en dan Fotoalbum bekijken
U kunt daarna links bij ACTIES kiezen voor ‘Foto’s downloaden’. Daarna kunt de periode aangeven en klikken op ‘OK’. De foto’s in de geselecteerde periode worden bij elkaar gezocht en in een bestand ingepakt. U ontvangt binnen 15 minuten een mail met daarin de link waarmee u de foto’s kunt downloaden.

– Dagboek en dan Dagboek lezen
U kiest daarna links in het menu bij ACTIES voor de optie ‘Dagboek downloaden’. U selecteert daarna de opties en klikt op ‘OK’. U ontvangt vervolgens een link per e-mail waarmee u het schriftje kunt downloaden.

– Mijn gegevens en dan Mijn observaties
U ziet daar het overzicht van de observatieformulieren van uw kind(eren). Achteraan ieder formulier staat bij ‘Acties’ een oogje om te bekijken en een pijltje omlaag om te downloaden. Klik op het pijltje. Dan opent de PDF die u kunt opslaan/downloaden.

– Mijn gegevens en dan Mijn facturen (en jaaropgaven)
Vervolgens kunt uw facturen en de jaaropgaven inzien. De jaaropgaven staan onderaan, na de facturen. U kunt bij alle bestanden ook op het PDF icoontje klikken om de factuur te openen en op te slaan/downloaden.

Vragen?

In de handleiding Jaamo OuderApp van 2Samen leest u de werkwijze van de app.
Mocht u nog vragen hebben, kunt u uiteraard contact opnemen met de medewerkers van onze afdeling Klantadvies. Zij helpen u graag! U kunt de afdeling bereiken via telefoonnummer: 070-338 55 00 (optie 1) of via e-mail: planning@2samen.nl.

Ook kunt u altijd terecht bij uw Unitmanager of Locatiecoördinator.

Wij wensen uw veel plezier met het gebruik van de vernieuwde app!