Over 2Samen

Bekijk meteen onze vacatures

Vacatures

Over 2Samen

Over 2Samen

Kinderopvang 2Samen is al bijna 80 jaar de grootste kinderopvangorganisatie in Den Haag, Naaldwijk en Monster. We verzorgen kinderdagopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang voor ruim 6000 kinderen op zo’n 70 locaties. Iedere locatie heeft zijn eigen karakter. Zo hebben we bijvoorbeeld locaties middenin de stad, vlakbij de duinen, langs grote sportvelden of met een eigen kinderboerderij. Bij 2Samen kun je daarom werken op een locatie waar jij energie van krijgt. Met kinderen die je graag ziet ontwikkelen. Of ze nu heel stil zijn, heel teruggetrokken en verlegen, of juist altijd vooraan staan met een grote mond. Bij jou voelen ze zich thuis en voelen ze zich gezien, dát vinden we belangrijk.

Wij zien jou Solliciteerbutton pm'er klik Kinderopvang 2Samen Den Haag Monster Naaldwijk kdv bso

De kern van ons pedagogisch beleid is ‘Wij zien jou’. Dat geldt voor de kinderen, maar ook voor onze medewerkers. We vinden het belangrijk dat je op je plek zit en dat je de ruimte hebt om jouw talenten met de kinderen te delen, want enthousiasme werkt aanstekelijk! Via onze ontwikkelacademie kun je verdiepende cursussen volgen en we moedigen het ontwikkelen van jouw talenten alleen maar aan. Tot slot ontwikkel jij je het beste in een fijn team, met mensen waar je op kunt bouwen. Voor veel van onze collega’s voelt hun team als familie. We zijn trots op onze medewerkers, die altijd voor elkaar klaarstaan. Samen zijn we sterker!

Maatschappelijke stichting

2Samen bestaat al bijna 80 jaar. We zijn een stichting. Dat is niet stoffig of saai, maar betekent dat we geen winst maken. Alles wat we verdienen, investeren we in de kwaliteit van onze kinderopvang. Bovendien vinden we het belangrijk om bij te dragen aan een betere wereld. Daarom zijn we betrokken bij het oprichten of de ondersteuning van allerlei maatschappelijke projecten in de buurt, wijk, het dorp of de stad. Denk bijvoorbeeld aan een school voor Oekraïense kinderen, een zomerschool en opvang voor kinderen met extra (medische) zorg.

Gezond & duurzaam

We zijn officieel een ‘Gezonde Kinderopvang’. Dat vinden we belangrijk, want elk kind verdient een gezonde start! Dat gaat bij ons veel verder dan het bieden van een gezonde leefomgeving. Samen werken we aan (het aanleren van) een gezonde leefstijl voor kinderen én deskundigheid van medewerkers. Onze coaches Gezonde Kinderopvang zijn daarvoor specifiek getraind. Ook worden we steeds duurzamer. Onze duurzaamheidsambassadeurs zorgden bijvoorbeeld voor regentonnen bij iedere locatie, we leggen natuurtuinen aan en kopen zoveel mogelijk duurzaam in.

“De kinderwereld = onze wereld”

Hoge klanttevredenheid

Onze klanten geven ons gemiddeld een 8,2. Ouders waarderen vooral de mate waarin een kind zich prettig voelt op de locatie en vertrouwde gezichten.

ruim 70 locaties >

Meer over 2Samen >

(missie, organisatie, publicaties, zoals het jaarverslag)

Wij investeren de winst terug

Wij gaan voor goed opgeleide en tevreden medewerkers, frisse en veilige kindcentra en hoge kwaliteit.

banner neem contact op - Kinderopvang 2Samen Den Haag Monster Naaldwijk bso buitenschoolse opvang peuteropvang kinderdagverblijf dagopvang (2)