2Matrozen

Zeesluisweg 30
2583 DR Den Haag
070-7504836

Geopend:
maandag t/m vrijdag
07:30 tot 18:30 uur

inspectierapport

2Matrozen is open
tot 18:30 uur

Naar locatieoverzicht

Zeesluisweg 30
2583 DR Den Haag
070-7504836

Geopend:
maandag t/m vrijdag
07:30 tot 18:30 uur

inspectierapport

Kinderdagverblijf bij 2Matrozen

Kinderdagverblijf 2Matrozen ligt centraal bij de haven en het strand van Scheveningen vlakbij het Statenkwartier. De uitstraling is sfeervol en huiselijk waardoor kinderen en ouders een warm en welkom gevoel krijgen. Iedere groep heeft een eigen inrichting met een unieke huishoek. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact en geven kinderen en ouders de tijd en aandacht, die zij nodig hebben. We nodigen u van harte uit om een kijkje te nemen, zodat u kunt zien hoe prachtig en ruim het bij ons binnen en buiten is.

Wat maakt ons speciaal?

 • Warmte en huiselijkheid is onze basis
 • Riante, groene tuin met speelse uitdagingen
 • Verrassende ruimtes met bijzondere inrichting
 • Jaarkalender met afwisselende activiteiten voor baby’s en peuters, bijvoorbeeld:
  – een zintuigen- en snoezelweek
  – dansen en bewegen voor peuters
 • Samenwerking met bibliotheek, natuurspeeltuin, kinderboerderij en Lindobeach

Buitenspelen 

Kinderdagverblijf 2Matrozen heeft volop ruimte om buiten te spelen. Voor de baby’s is er een afgeschermde veilige speelplek. De peuters hebben een groot plein met voldoende uitdaging. Er is een zandbak, een parcours met heuvels en bruggetjes voor de driewielers, een zitkuil en een modderkeuken. Ook is er veel groen en een kruidentuin. De kinderen helpen graag met water geven van planten en het oogsten van de kruiden, die we gebruiken in zelfgemaakte soep voor tussen de middag. Ook helpen de kinderen altijd bij het voeren van de kippen en natuurlijk zijn zij heel voorzichtig bij het rapen van de eitjes.

 

Ouders geven deze locatie een:

8,3

“Dankzij de warme knuffel van de leidsters en de vele vriendjes van Seppe, is het echt een tweede thuis.”

- Marjolein, moeder van Seppe

Activiteiten bij kinderdagverblijf 2Matrozen

We bieden een actief en creatief programma; geen overdaad, rust en activiteit wisselen elkaar af. Als het mogelijk is gaan we eropuit; even wandelen met de kleintjes in de buggy’s of met peuters op stap naar de kinderboerderij of de speeltuin. Dat 2Matrozen een actief en creatief kinderdagverblijf is, is te zien aan de door kinderen gemaakte kunstwerken. Maar ook de foto’s met verslag van activiteiten die worden opgehangen, geven een goed beeld van wat er dagelijks met de kinderen wordt gedaan. Natuurlijk hebben de kinderen soms ook behoefte aan rust en dan is het fijn om samen een boekje te lezen.

Zeesluisweg 30
2583 DR Den Haag

Belangstelling?

Wij hopen dat u een goed beeld heeft gekregen van onze locatie. Natuurlijk kunt u ook langs komen voor een vrijblijvende rondleiding. Wanneer u uw keuze al gemaakt heeft, dan kunt u uw kind direct inschrijven.

Inschrijven

Waar is deze locatie?

 • Buurt: Vissershaven
 • Wijk: Scheveningen
 • Stadsdeel: Scheveningen