Home > Kinderopvanglocaties > Den Haag > KinderdagverblijfScheveningen

Kinderdagverblijf

Voor kinderen van 0 tot 4 jaar

Kinderdagverblijf

Kinderdagverblijven in Den Haag Scheveningen

In Scheveningen staan liefdevolle medewerkers dagelijks voor uw kinderen klaar. Onze baby-experts verzorgen dagelijks een warm welkom voor uw baby en voor peuters bieden we peuteropvang op maat. U bent van harte uitgenodigd voor een vrijblijvende rondleiding en een eerste kennismaking.

Onze drie kinderdagverblijven in Scheveningen zijn 2Matrozen (Vissershaven), 2Ontdekkers (Rijslag) en 2Schelpen (Oud-Scheveningen).
Welke past het best bij u(w kind)?

2Matrozen:

Dit is een prachtig kinderdagverblijf aan de Zeesluisweg nabij de havens van Scheveningen. Er is een huiselijke sfeer, waardoor kinderen en ouders een warm en welkom gevoel krijgen. Deze locatie is speciaal vanwege de riante natuurtuin met veel uitdaging, groen en kippen. Ook worden er met de baby’s en de peuters veel uitstapjes gemaakt in de omgeving.
Het speelgoed is overwegend duurzaam en creatief. Deze locatie is zeer geschikt voor creatieve kinderen, dat ook te zien is aan de vele gemaakte kunstwerken.
Ook voor kinderen uit de aangrenzende wijk Statenkwartier is deze locatie zeer goed te bereiken. 2Matrozen is geopend tot 18:30 uur

2Ontdekkers:

De unieke, groene ligging aan de Rijslag in Scheveningen tussen de bomen, de natuurtuin en de dierenweide maakt dit kindcentrum de perfecte plek om te leren, te beleven en te ontdekken.
Medewerkers van het kinderdagverblijf, de peuterspeelzaal, de buitenschoolse opvang (2Ontdekkers) en de basisschool Het Volle Leven werken als één team samen. Onderwijs en kinderopvang wordt hier in doorgaande lijnen, onder één dak aangeboden, waardoor kinderen al vanaf hun eerste levensjaar bij ons terecht kunnen en zich optimaal kunnen ontwikkelen met veel aandacht voor natuur, sport en cultuur. Ook kunnen zij al van jongs af aan dieren verzorgen en van alles ontdekken in de natuurtuin.

2Schelpen:

Kleinschalig en erg sfeervol met twee verdiepingen is dit kinderdagverblijf bij de Keizerstraat een fijne omgeving. De jongste kinderen zitten beneden en hebben aangrenzend een buitenruimte waar voor een ieder iets valt te ontdekken. Boven zijn de groepen voor de peuters waar het stimuleren van de ontwikkeling aan de hand van leuke, leerzame thema’s veel aandacht krijgt. Ook zijn er speciale 3+ activiteiten.
Met strand, duinen en bos in de omgeving worden er natuurlijk veel leuke uitstapjes met de kinderen gemaakt. Er is veel aandacht voor natuurbeleving en de kinderen krijgen vaak  gezonde biologische voeding.
Ook hier kan uw kind verlengde opvang tot 18:30 uur krijgen.

Locatieoverzicht

2Matrozen Kinderdagverblijf

Zeesluisweg 30

2583 DR Den Haag

070-7504836

07:30 tot 18:30 uur

  • Warmte en huiselijkheid
  • Groene, uitdagende tuin
  • Jaarkalender met veel originele activiteiten
2Ontdekkers Kinderdagverblijf

Rijslag 17

2587 BB Den Haag

070-8200884

07:30 tot 18:00 uur

  • Kinderboerderij op locatie
  • Prachtige buitenspeelruimte
  • Doorgaande lijn naar basisschool
Ook op deze locatie
2Schelpen Kinderdagverblijf

Nieuwe Laantjes 44a

2584 RW Den Haag

070-3587872

07:30 tot 18:00 uur

  • Kleinschalig en knus
  • Heerlijke buitenruimte
  • Ontwikkelingsgericht