Kindje met telramen en dieren uit de dierentuin bij kinderdagverblijf 2Matrozen in Scheveningen

Kinderdagverblijven in Scheveningen

In Scheveningen staan liefdevolle medewerkers dagelijks voor je kinderen klaar. Onze baby-experts verzorgen dagelijks een warm welkom voor jouw baby en voor peuters bieden we peuteropvang op maat. Je bent van harte uitgenodigd voor een vrijblijvende rondleiding en een eerste kennismaking.

Onze twee kinderdagverblijven in Scheveningen zijn 2Matrozen (Vissershaven), 2Ontdekkers (Rijslag). De locatie 2Schelpen (Oud-Scheveningen) is gesloten wegens renovatie.

2Matrozen:

Dit is een prachtig kinderdagverblijf aan de Zeesluisweg nabij de havens van Scheveningen. Er is een huiselijke sfeer, waardoor kinderen en ouders een warm en welkom gevoel krijgen. Deze locatie is speciaal vanwege de riante natuurtuin met veel uitdaging, groen en kippen. Ook worden er met de baby’s en de peuters veel uitstapjes gemaakt in de omgeving. Het speelgoed is overwegend duurzaam en creatief. Deze locatie is zeer geschikt voor creatieve kinderen, dat ook te zien is aan de vele gemaakte kunstwerken. Ook voor kinderen uit de aangrenzende wijk Statenkwartier is deze locatie zeer goed te bereiken.

2Ontdekkers:

De unieke, groene ligging aan de Rijslag in Scheveningen tussen de bomen, de natuurtuin en de dierenweide maakt dit kindcentrum de perfecte plek om te leren, te beleven en te ontdekken. Medewerkers van het kinderdagverblijf, de peuterspeelzaal, de buitenschoolse opvang (2Ontdekkers) en de basisschool Het Volle Leven werken als één team samen. Onderwijs en kinderopvang wordt hier in doorgaande lijnen, onder één dak aangeboden, waardoor kinderen al vanaf hun eerste levensjaar bij ons terecht kunnen en zich optimaal kunnen ontwikkelen met veel aandacht voor natuur, sport en cultuur. Ook kunnen zij al van jongs af aan dieren verzorgen en van alles ontdekken in de natuurtuin.

Heb je vragen of hulp nodig?
Onze collega's van Planning & Advies zitten voor je klaar!