kinderen in gymzaal bij bso 2noormannen in scheveningen den haag

Buitenschoolse opvang in Scheveningen

In de buitenschoolse en vakantieopvang in Den Haag Scheveningen staan liefdevolle medewerkers dagelijks voor jouw kinderen klaar. Wij zien BSO-tijd als vrije tijd waarin kinderen kunnen én mogen ontspannen. We geven ieder kind de veilige basis die het nodig heeft met vaste medewerkers waarop je kind altijd kan rekenen. We zorgen verder voor een goede balans tussen vrij spel en te gekke activiteiten waarin kinderen nieuwe dingen leren en ontdekken. We hebben een samenwerking met diverse scholen in de wijk. Je bent van harte uitgenodigd voor een vrijblijvende rondleiding en een eerste kennismaking.

Welkom bij BSO 2Ontdekkers en 2Wombats: 

BSO 2Ontdekkers vormt samen het kinderdagverblijf, de peuteropvang en basisschool Het Volle Leven het ‘Kindcentrum De Beleving’ in een prachtig nieuw gebouw in Scheveningen. Het moderne gebouw is geheel ingericht met diverse multifunctionele ruimtes om kinderen van 0 tot 12 jaar een mooie tijd te bieden. Naast Het Volle Leven werken we nauw samen met de Vuurtorenschool.

2Wombats verzorgt tweetalige buitenschoolse opvang (BSO) voor Lycée français Vincent van Gogh. Kinderen zijn welkom wanneer ze 2 jaar en 8 maanden oud zijn. Opvang is mogelijk tot 17:30 uur en sommige gevallen tot 18:30 uur. Bij 2Wombats spreken we Frans en Nederlands met de kinderen. De voertaal met ouders is Engels. Onze pedagogisch medewerkers werken nauw samen met school.

Heb je vragen of hulp nodig?
Onze collega's van Planning & Advies zitten voor je klaar!