2Acrobaten

Zweeloostraat 61
2545 VC Den Haag
070-3595146

Geopend:
Er is een ochtendgroep
en een middaggroep.
Woensdag andere tijden!

inspectierapport

Ochtend:
08:30-11:30 uur
08:30-12:30 uur (wo)
Middag:
12:00-15:00 uur
13:00-17:00 uur (wo)

Naar locatieoverzicht

Zweeloostraat 61
2545 VC Den Haag
070-3595146

Geopend:
Er is een ochtendgroep
en een middaggroep.
Woensdag andere tijden!

inspectierapport

Deze locatie biedt ook: Buitenschoolse opvang

Peuteropvang bij 2Acrobaten

Peuteropvang 2Acrobaten is een heerlijke plek voor peuters in de Nutsschool Morgenstond, gelegen in de groene wijk Morgenstond. Hier krijgen kinderen van 2,5 tot 4 jaar een goede voorbereiding op de basisschool. Er is een warm contact met de Nutsschool Morgenstond. Samen zorgen we ervoor dat er een doorgaande lijn is naar de kleuterklas. Peuters maken op een spelende en liefdevolle wijze alvast kennis met het ritme van de school en het samen spelen en delen met andere kinderen. Bij 2Acrobaten krijgen kinderen alle tijd en ruimte om de wereld om hen heen te ontdekken! De groepsruimte heeft een gezellige en warme sfeer. Er is een themahoek, bouwhoek, autohoek en leeshoek. Ook is er een prachtige speelvide met een huishoek en een winkeltje, waar de peuters zich kunnen inleven en de ‘echte’ wereld kunnen nabootsen. Uiteraard zijn kinderen, die straks naar een andere basisschool gaan ook van harte welkom.

Wat maakt ons speciaal?

 • Peuteropvang met VE programma
 • Goede voorbereiding op de basisschool
 • Veel aandacht voor taalontwikkeling
 • Vertrouwde medewerkers
 • Mooie grote speelvide met huishoek, winkeltje en verkleedhoek
 • Iedere dag vers fruit

Locatie voor Voorschoolse educatie (VE)

Peuteropvang 2Acrobaten is een VE-locatie. Ons fijne team van professionele pedagogisch medewerkers hebben veel aandacht voor de ontwikkeling van spraak en taal, sociaal-emotionele ontwikkeling, motorische ontwikkeling en zintuigelijke ontwikkeling.

VE-programma Uk en Puk

We werken bij 2Samen met het VE-programma Uk & Puk. Puk is het vriendje van de kinderen. Zij spelen, ontdekken en bewegen met Puk. Zo ontwikkelen kinderen zich op een speelse manier. Uk & Puk werkt met thema’s die aansluiten op de belevingswereld van jonge kinderen, zoals:

 • Welkom Puk
 • Reuzen en kabouters
 • Wat heb ik aan vandaag?

U krijgt een nieuwsbrief met informatie over ieder thema. In de thematas van uw kind vindt u de woordkaarten van het thema en een activiteit voor thuis. Daarmee kunt u de wereld van uw kind thuis en die van de peuteropvang met elkaar verbinden.

Ouders geven deze locatie een:

8,9

“Een betrouwbare opvang en oog voor het kind! Ik ben een zeer tevreden klant!”

- Aroena, moeder van Yasmin

Ouderbetrokkenheid

Wij vinden de ouderbetrokkenheid heel belangrijk. Ouders nemen regelmatig deel aan activiteiten, die wij organiseren tijdens themabijeenkomsten. Zo kunnen ouders ook thuis de ontwikkeling van hun kind stimuleren en weten wat er speelt in de peuteropvang.

Gezonde kinderopvang

2Samen is een officiële ‘Gezonde Kinderopvang’. We geven de kinderen mee waarom een gezonde leefstijl belangrijk en leuk is. Dit doen we bij 2Acrobaten door middel van veel bewegen en gezonde voeding, bijvoorbeeld met heerlijk vers fruit!

Zweeloostraat 61
2545 VC Den Haag

Belangstelling?

Wij hopen dat u een goed beeld heeft gekregen van onze locatie. Natuurlijk kunt u ook langs komen voor een vrijblijvende rondleiding. Wanneer u uw keuze al gemaakt heeft, dan kunt u uw kind direct inschrijven.

Inschrijven

Waar is deze locatie?

 • Buurt: Morgenstond West
 • Wijk: Morgenstond
 • Stadsdeel: Escamp