2Vliegende Hollanders

Groot Hertoginnelaan 76
2517 EK Den Haag
070-4274169

Geopend:
Na school tot 18.00 uur
Vakanties 8.00* tot 18.00 uur
(*op verzoek : 7.30 uur)

inspectierapport

Veilig binnendoor van school naar de bso

Naar locatieoverzicht

Groot Hertoginnelaan 76
2517 EK Den Haag
070-4274169

Geopend:
Na school tot 18.00 uur
Vakanties 8.00* tot 18.00 uur
(*op verzoek : 7.30 uur)

inspectierapport

Met deze school werken wij samen

  • Da Costaschool

Buitenschoolse opvang bij 2Vliegende Hollanders

2Vliegende Hollanders is gehuisvest in een monumentaal herenhuis aan de Groot Hertoginnelaan in Duinoord, Den Haag. De bso biedt opvang aan kinderen van de Da Costaschool in de Hollanderstraat. De school en de naschoolse opvang zijn door een aparte ingang met elkaar verbonden. Kinderen kunnen veilig binnendoor van school naar de bso lopen.

Wat maakt ons speciaal?

  • Eigen atelier
  • Eigen buitenruimte én schoolplein
  • Gebruik gymzaal van de school
  • Veel activiteiten voor alle leeftijden
  • Mooie grote ruimtes

Vrij spelen of meedoen aan activiteiten

Onze grote en sfeervolle groepsruimtes zijn ingedeeld naar leeftijd, dus er is voor iedereen wel iets te doen. Elke maand staan een materiaal en een sport centraal. Afhankelijk van de groepssamenstelling, het activiteitenaanbod en de interesse, mogen de kinderen in alle groepen spelen. Ze eten en drinken in hun eigen stamgroep en mogen daarna aangeven waar ze vrij willen spelen of aan welke activiteit ze willen deelnemen. Dat kan vrij spel zijn in de eigen of een andere groepsruimte, een georganiseerde activiteit in een groepsruimte, activiteitenruimte, het atelier of de gymzaal. Ook buitenspelen behoort tot de mogelijkheden. De kinderen zijn vrij om hun eigen tijd in te delen en hun eigen keuzes te maken. Kinderen kunnen hun energie kwijt, of juist tot rust komen na een schooldag.

 

Ouders geven deze locatie een:

7,8

“Er is veel aandacht voor de kinderen en de activiteiten zijn ontzettend leuk!”

- Yara, moeder van Thomas

Buitenspelen bij bso 2Vliegende Hollanders

De naschoolse opvang maakt gebruik van de buitenruimte van de school, waar de kinderen kunnen spelen en waar een container met buitenspelmateriaal aanwezig is om het buiten spelen nog leuker te maken. Daarnaast maken we gebruik van de gymzaal van de Da Costaschool. Zelf hebben we ook een kleine binnentuin. Daar kunnen kinderen met zand spelen, taartjes bakken in de modderkeuken of klimmen in de klimwand.

Gevarieerd activiteitenaanbod met KICKS

Naast ons eigen gevarieerde activiteitenaanbod, kunnen kinderen ook deelnemen aan de activiteiten van KICKS. KICKS biedt activiteiten en workshops aan zoals toneel, sport, kunst, zang, dans en muziek. Tijdens schoolvakanties kunnen kinderen de hele dag bij ons terecht. Naast de activiteiten op de locatie, gaan we dan ook regelmatig met de kinderen op stap.

Momenteel gesloten op woensdag

Op dit moment is 2Vliegende Hollanders niet geopend op woensdag. Mocht daar voldoende behoefte aan zijn, dan is opvang op woensdag zeker weer een mogelijkheid.

Groot Hertoginnelaan 76
2517 EK Den Haag

Belangstelling?

Wij hopen dat u een goed beeld heeft gekregen van onze locatie. Natuurlijk kunt u ook langs komen voor een vrijblijvende rondleiding. Wanneer u uw keuze al gemaakt heeft, dan kunt u uw kind direct inschrijven.

Inschrijven

Waar is deze locatie?

  • Buurt: Sweelinckplein en omgeving
  • Wijk: Duinoord
  • Stadsdeel: Scheveningen