Samen lezen bij bso 2Vliegende Hollanders Duinoord Den Haag

2Vliegende Hollanders

Groot Hertoginnelaan 76, 2517 EK Den Haag
Buurt: Sweelinckplein en omgeving |
Wijk: Duinoord | Stadsdeel: Scheveningen

Telefoonnummer: 070-4274169

Openingstijden:
Na school tot 18.00 uur
Vakanties 8.00* tot 18.00 uur
(*op verzoek vanaf 7.30 uur)

Soorten opvang op deze locatie:

BSO  

Over buitenschoolse opvang 2Vliegende Hollanders

BSO 2Vliegende Hollanders is gehuisvest in een monumentaal herenhuis aan de Groot Hertoginnelaan in Duinoord, Den Haag. De bso biedt opvang aan kinderen van de Da Costaschool in de Hollanderstraat. De school en de naschoolse opvang zijn door een aparte ingang met elkaar verbonden. Kinderen kunnen daarom veilig binnendoor van school naar de bso lopen.

Direct inschrijven

Bijzonder aan BSO 2Vliegende Hollanders

Activiteiten bso

Onze grote en sfeervolle groepsruimtes zijn ingedeeld naar leeftijd, dus er is voor iedereen wel iets te doen. Elke maand staan een materiaal en een sport centraal. De kinderen mogen hun eigen tijd indelen en kiezen welke activiteit ze willen doen. 

Lekker naar buiten

We maken gebruik van de buitenruimte van de school, waar de kinderen kunnen spelen. Daarnaast maken we gebruik van de gymzaal van de Da Costaschool. We hebben ook een kleine binnentuin. Daar kunnen kinderen met zand spelen, taartjes bakken in de modderkeuken of klimmen in de klimwand.

Bijzondere workshops en vakantieprogramma

Met 2Samen KICKS beleven kinderen (mid)dagen vol leuke en leerzame spellen, workshops, ervaringen en vakantieprogramma's zoals survival- en kampdagen. Een gevarieerd en ontwikkelingsgericht programma, waar je niets extra’s voor hoeft te betalen.

Lees meer over KICKS.

Praktische informatie

Alle belangrijke informatie over buitenschoolse opvang 2Vliegende Hollanders op een rijtje

 • Kosten kinderopvang

  Wat kost kinderopvang? Dat is afhankelijk van je inkomen en de opvangvorm die je kiest. Bekijk onze tarieflijsten en maak gebruik van onze handige rekentool, waarmee je gemakkelijk kunt uitrekenen wat kinderopvang in jouw situatie kost. Daarnaast kun je controleren of je recht hebt op kinderopvangtoeslag.

 • Openingstijden 2Vliegende Hollanders

  Naschoolse opvang: tot 18:00 uur (gesloten op woensdagen).

  Tijdens vakanties: van 08:00 tot 18:00 uur (op verzoek vanaf 07:30 uur).

 • Groepsindeling

  Buitenschoolse opvang 2Vliegende Hollanders heeft drie bso-groepen, ingedeeld naar leeftijd. De groepsgrootte varieert van 10 tot 22 kinderen. 

 • Rondleiding inplannen bij 2Vliegende Hollanders in Duinoord

  We kunnen ons goed voorstellen dat je benieuwd bent naar de ruimtes, de sfeer en pedagogisch medewerkers op de locatie. Kom gerust eens langs voor een kennismaking en rondleiding. We ontvangen je graag en nemen uitgebreid de tijd om al jouw vragen te beantwoorden.

  Rondleiding inplannen

   

 • Inspectierapport en LRK-nummer

  Pedagogische kwaliteit staat bij 2Samen altijd voorop. Al onze medewerkers werken vanuit ons Pedagogisch Huis. Zo zorgen we er samen voor dat ieder kind zich gezien voelt.

  LRK-nummer: 182037964

  Inspectierapport

  Lees meer over Kinderopvang 2Samen.

Een kijkje in de opvang

Op deze locatie:

 • Eigen atelier
 • Eigen buitenruimte én schoolplein
 • Gebruik gymzaal van de school
 • Mooie grote ruimtes

Een dag bij de BSO

Hoe ziet een gemiddelde dag eruit op de BSO-locaties van 2Samen? Dat zie je hier. Tijden en activiteiten kunnen natuurlijk verschillen!

 • kind bij bso 2speleon in schilderswijk den haag
  07.30 uur – Voorschoolse opvang

  Als ouders vroeg moeten werken, vangen wij de kinderen voor school op. Even rustig wakker worden of spelen en daarna samen naar school. De jongste kinderen brengen we in de klas.

 • Meisje en medewerker bij bso 2Zwanen in Ypenburg Den Haag
  15:00 uur – Ophalen

  School is uit. De jongste kinderen halen we op uit de klas en de oudere kinderen komen zelfstandig naar ons toe op het plein. Zijn we compleet? Dan gaan we richting de bso!

 • meisjes eten tussendoortje bij bso 2flamingo's in westland
  15:15 uur – Tussendoortje

  We beginnen gezamenlijk met een tussendoortje. Vers fruit, groente, crackers of brood en wat drinken. We kletsen met elkaar en bespreken wat we vanmiddag gaan doen.

 • kinderen samen bij 2Giraffen bso Den Haag
  15:30 uur – Chillen of spelen!

  Bso is vrije tijd. Kinderen bepalen zelf wat ze willen doen, alleen of met elkaar. Chillen met een boek, buiten spelen, knutselen, bakken… Wij sluiten aan bij wat de kinderen interesseert.

 • Kinderen bij bso 2Spelende Beren den haag natuurwerkplaats
  15:45 uur – Activiteit

  Vandaag staat een KICKS activiteit gepland. Kinderen bepalen natuurlijk mee: graffiti spuiten, Lego bouwen, bomen klimmen, theaterles… uitdagingen en belevingen genoeg!

 • 2Burchten bso den haag jongen en medewerker
  17:00 uur – Einde dag

  Bij het ophalen maken we graag tijd om met ouders te praten over de middag. Als kinderen zelf naar huis mogen, blijven we ook graag in contact. We kijken uit naar de volgende keer.

Veelgestelde vragen

 • Wat kost kinderopvang?

  Meer informatie over de kosten voor kinderopvang vind je hier.

 • Garanderen jullie een plek na mijn inschrijving?

  We doen ons uiterste best om een plek voor je te realiseren. Maar we kunnen helaas geen garantie geven dat we meteen vanaf de gewenste startdatum een plek beschikbaar hebben op jouw voorkeursdagen.

 • Heb ik recht op kinderopvangtoeslag?

  Voor informatie over kinderopvangtoeslag, klik hier. We verwijzen je ook graag naar de website van de Belastingdienst. Hier vind je altijd de meest recente gegevens.

 • Hebben jullie wachtlijsten?

  Dat hangt van de locatie af. Op de ene locatie is direct plek en is er geen sprake van een wachtlijst, op de andere niet. Wil je weten hoe dit zit op de locatie(s) van jouw voorkeur, bel ons dan gerust!

  Op locaties met een wachtlijst, zijn wij afhankelijk van opzeggingen of wijzigingen in de planning. Daarnaast spelen je gewenste startdatum, het aantal dagen dat je wilt afnemen, je voorkeursdagen en je eventuele voorrangscriterium een rol; zo hebben broers en zussen bijvoorbeeld voorrang bij 2Samen.

 • Hoe kan ik de groep van mijn kind bereiken?

  In de Ouderapp staat het telefoonnummer en e-mailadres van de locatie waar je klant bent. Je vindt deze informatie onderin bij ‘locaties’.

 • Waar vind ik informatie over kinderopvangtoeslag?

  Alle informatie over het aanvragen of wijzigen van je kinderopvangtoeslag, veranderingen in je persoonlijke situatie en eventuele invloed op je toeslag vind je op de website van de belastingdienst. Op onze website vind je hier natuurlijk ook informatie over, klik hier.

Veelgestelde vragen

Enthousiast?

Vraag een rondleiding aan!

Rondleiding aanvragen Direct inschrijven

Heb je vragen of hulp nodig?
Onze collega's van Planning & Advies zitten voor je klaar!