Samen lezen bij bso 2Vliegende Hollanders Duinoord Den Haag

Kinderopvang in Duinoord

Duinoord is een sierlijke, monumentale stadswijk met aantrekkelijke winkels en gezellige cafés. In de wijk zijn verschillende groene plantsoenen en heerlijke parkjes waar kinderen fijn kunnen spelen. Bovendien is Duinoord dichtbij park Sorghvliet, de Scheveningse Bosjes, het Westbroekpark en strand, zee en duinen. Het Haagse stadscentrum ligt op ongeveer een kwartiertje fietsen. In Duinoord bieden we kinderopvang op drie verschillende locaties.

Kinderdagverblijf in Duinoord, Den Haag

Kinderen van 0 tot 4 jaar zijn van harte welkom bij 2Sprong, ons kinderdagverblijf in de wijk. 2Sprong is gevestigd in een oud, sfeervol herenhuis. Hier wordt onder meer veel aandacht besteed aan duurzame en ‘echte’ materialen, waar kinderen naar hartenlust mee kunnen spelen. We stimuleren spelenderwijs de ontwikkeling van kinderen en er zijn speciale 3+ activiteiten voor de oudste peuters.

jongen speelt met diertjes bij bso 2zeerovers in duinoord den haag

Buitenschoolse opvang (bso) in Duinoord, Den Haag

Voor de schoolgaande kinderen in Duinoord bieden we buitenschoolse opvang bij 2Vliegende Hollanders en 2Zeerovers. Daar kunnen kinderen na school hun energie kwijt, lekker buiten of binnen spelen of heerlijk relaxen. Beide locaties hebben genoeg uitdaging voor kinderen van iedere leeftijd. Bijvoorbeeld met een poppen- en winkelhoek, een bouwhoek en gezellige huiskamers. Daarnaast biedt KICKS middagen en vakanties vol met leuke workshops en activiteiten, zoals boogschieten, dans, judo en knutselen.

Samenwerking met scholen

Onze bso’s in Duinoord werken samen met de Annie M.G. Schmidtschool en de Da Costaschool.

Lees meer over onze samenwerkingen.

medewerker en kind bij bso 2Vliegende Hollanders Duinoord Den Haag

Heb je vragen of hulp nodig?
Onze collega's van Planning & Advies zitten voor je klaar!