2Zeerovers

Jacob de Graefflaan 10-14
2517 JM Den Haag
070-3561604

Geopend:
na school tot 18:00 uur
en vakantiedagen van
07:30 tot 18:00 uur

inspectierapport

Met ‘Broodje Samen’ verzorgt 2Zeerovers ook tussenschoolse opvang op de Annie M.G. Schmidtschool.

Naar locatieoverzicht

Jacob de Graefflaan 10-14
2517 JM Den Haag
070-3561604

Geopend:
na school tot 18:00 uur
en vakantiedagen van
07:30 tot 18:00 uur

inspectierapport

Met deze scholen werken wij samen

  • Annie M.G. Schmidtschool

Buitenschoolse opvang bij 2Zeerovers

Boogschieten als Robin Hood, gymmen, knutselen, timmeren en zagen of gewoon lekker relaxen en huiswerk maken. Bij bso 2Zeerovers kunnen kinderen na school hun energie kwijt en vinden ze rust. Onze buitenschoolse opvang zit in het mooie, nieuwe pand van de Annie M.G. Schmidtschool in Duinoord. Daar hebben we 4 fijne eigen lokalen en delen we 2 lokalen met school. Er is voor ieder kind wel iets te doen: we hebben een huiskamer, een atelier en zelfs een keuken!

Wat maakt ons speciaal?

  • Veel uitdaging voor ieder kind
  • Groot buitenspeelterrein
  • Activiteiten en uitstapjes
  • Gebruik van de gymzaal van school
  • Bij voldoende aanmeldingen mogelijkheid tot opvang van 7:30 – 18:30 uur

Uitdaging bij bso 2Zeerovers

Bij buitenschoolse opvang 2Zeerovers hebben we onze gezellige ruimtes uitdagend ingedeeld. Zo is er bijvoorbeeld een hoek met poppen en een winkel, een bouwboek met auto’s en blokken, een eetruimte en een huiskamer om lekker in te relaxen. We mogen bovendien gebruikmaken van de gymzaal van de school. Daar kunnen kinderen zich helemaal uitleven.

Ouders geven deze locatie een:

8,1

“Kinderen kunnen lekker hun gang gaan. Ook biedt de locatie veel ruimte voor leuke spelletjes.”

- Bas, vader van Noah

Buitenspelen

We zijn bij de 2Zeerovers ook veel buiten. Op het schoolplein van de Annie M.G. Schmidtschool staan verschillende speeltoestellen waar de kinderen van 2Zeerovers mee kunnen spelen. Ook zijn er verschillende speeltuinen en parken in de buurt waar we de kinderen regelmatig mee naartoe nemen.

KICKS

Bij 2Samen hebben we een eigen activiteitenafdeling: KICKS. Zij organiseren iedere week leuke activiteiten en workshops. Verder verzorgen zij ook een activiteitenprogramma tijdens iedere vakantie.

Tussenschoolse opvang

2Zeerovers biedt naast buitenschoolse opvang, ook tussenschoolse opvang bij de Annie M.G. Schmidtschool. Dat gebeurt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. De kinderen nemen zelf eten en drinken mee. De medewerkers van Broodje Samen zorgen tijdens de overblijf voor de kinderen.

Jacob de Graefflaan 10-14
2517 JM Den Haag

Belangstelling?

Wij hopen dat u een goed beeld heeft gekregen van onze locatie. Natuurlijk kunt u ook langs komen voor een vrijblijvende rondleiding. Wanneer u uw keuze al gemaakt heeft, dan kunt u uw kind direct inschrijven.

Inschrijven

Waar is deze locatie?

  • Buurt: Stadhoudersplantsoen
  • Wijk: Duinoord
  • Stadsdeel: Scheveningen